Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Так і пиши: хочу заміж, чекаю пропозицію))
Я замуж не хочу!)
Так і пиши: хочу заміж, чекаю пропозицію))
А вооПче не надо меня провоцировать)Я и так себя ели сдерживаю,чтоб что-то такое им не написать??
Маю Вам повідомити, що Ви порушили умови кредитного договору п 3.1. Сума боргу **""""0,00 грн. У компанії є підстави прийняти рішення про передачу договору іншому кредитору. Ваш договір може бути переданим у роботу факторингової компанії, яка потенційно може зв'язуватися з Вашими контактними особами, яких Ви зазначили в кредитному договорі для з'ясування причин прострочки за Вашим договором і відсутності зв'язку з Вами.
Кредит касса
Ми будемо лояльно вирішувати питання чи далі будете переховуватись і від оплати ухилятись?
Продолжение....

Останнє редагування:
Я вам таке, щановна спільнота, обов'язково ознаємлюся, як буде час.

Вкладення

• Screenshot_20210914-150118.webp
    Screenshot_20210914-150118.webp
    119.6 Кб · Перегляди: 73
  • Screenshot_20210914-150135.webp
    Screenshot_20210914-150135.webp
    116.2 Кб · Перегляди: 72
Я вам таке, щановна спільнота, обов'язково ознаємлюся, як буде час.
Не, ну Саша Белый - это серьёзно, следующие месседжи будут от Космоса, Фила и Пчёлы ) А так то Касса отдаёт на ИНН с периодичностью чуть больше, чем раки на горе свистят, не стоит сильно переживать. Да, и желательно не палить персональные данные, в т.ч. номер договора.

Санкції за шахрайство-ст190 ККУ! Оплатіть в КК до 17.09!СВС 0661208710

СонЯя, мне они вообще написали Где ваша совесть?

Inicijovane zvernennya do policiyi shodo nadannya Vami nepravdivoyi informaciyi ta vstanovlennya pravomirnosti otrimannya kreditu. St.190 KKU
vasha gotivochka

Tier2021protuMFO, и мне Саша Белый писал. Прям слово в слово, сумма разная

Куда всем надо ехать??Я тут по Украине не могу поехать.А все за бугор рвутся!За зарплату в 1000-1300у е?
Ну многие уезжают и на большую, и все таки там уровень жизни и её комфорта другой, вот за этим и едут. У меня из 6 знакомых вернулся 1 и то потому что с работой не повезло и там что то с документами не так было...

Всем привет,кто знает кто такие TOV_DG?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі