Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
А шо вони можуть зробити в хужому випадку.

Доброго дня, . Мене звуть Оксана Сергіївна ТОВ "Укр Кредит Фінанс" Компанія Creditkasa ,номер вхідної лінії +380931707377 Юридична адреса компанії м. Київ, бульв. Лесі Українки, 26, оф.407. Маю Вам повідомити, що Ви порушили умови кредитного договору п . за номером у Вас прострочення по кредиту 8 днів, сума закриття за договором на сьогоднішній день становить 15680,00 грн Вам НЕГАЙНО потрібно закрити Вашу заборгованість до 16:00

Доброго дня, . Мене звуть Оксана Сергіївна ТОВ "Укр Кредит Фінанс" Компанія Creditkasa ,номер вхідної лінії +380931707377 Юридична адреса компанії м. Київ, бульв. Лесі Українки, 26, оф.407. Маю Вам повідомити, що Ви порушили умови кредитного договору п . за номером у Вас прострочення по кредиту 8 днів, сума закриття за договором на сьогоднішній день становить 15680,00 грн Вам НЕГАЙНО потрібно закрити Вашу заборгованість до 16:00
Да да да.. Представляю себе,бежишь, откинув волосы назад к терминалу..,)

Хай ця Оксана негайно иде в куди подали...?

Ойвей, бежи плати скорей! Шутю. Перетопчутся.
Да да да.. Представляю себе,бежишь, откинув волосы назад к терминалу..,)
Прям с языка сняла.

Нецензурная лексика.
Сьогодні одні шедеври!!
, Eurobаnk pадий запрoпонувати Baм бeзвідcoтковий кpeдит до 15 000 гpивень, стрoком нa 1 piк.

Наявнiсть простpoчeнoї забоpгованocтi знaчення не мaє.

Приймаємо вcі заявки, поспішайтe!

Сьогодні одні шедеври!!
, Eurobаnk pадий запрoпонувати Baм бeзвідcoтковий кpeдит до 15 000 гpивень, стрoком нa 1 piк.

Наявнiсть простpoчeнoї забоpгованocтi знaчення не мaє.

Приймаємо вcі заявки, поспішайтe!

Тююю!Чё так мало?!Мне сейчас все ло 30000предлагают???

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі