Гато
Читач
- Дописи
- 20165
- Реакції
- 37331
- Бали
- 6240
Гато не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Нормально. Як і всі інші))Как они вообще себя вели?)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Нормально. Як і всі інші))Как они вообще себя вели?)
Як і всі інші. Дзінки та інше. Напис нотаріуса. Відкладай бабос на юриста.А шо вони можуть зробити в хужому випадку.
Сидеть на попе ровно))Шо мені робити.

Ой не могу?????Nevzhe Vam ne soromno?Viz'mit' situaciyu u svoyi ruki ta zrobit' pershij krok do virishennya pitannya po kreditu v TOV "GOFINGO" .0443903031
Ну нема у мене совісті)))
Ещё звонить могут.Перестаньте паниковать..А шо вони можуть зробити в хужому випадку.
Ти мені не віриш чи їм?))Ой не могу?????
Тебе я верю?, я не могу успокоиться и перестать смеяться над этим призывом, как Вам не стыдно???? ????????Ти мені не віриш чи їм?))
Да да да.. Представляю себе,бежишь, откинув волосы назад к терминалу..,)Доброго дня, . Мене звуть Оксана Сергіївна ТОВ "Укр Кредит Фінанс" Компанія Creditkasa ,номер вхідної лінії +380931707377 Юридична адреса компанії м. Київ, бульв. Лесі Українки, 26, оф.407. Маю Вам повідомити, що Ви порушили умови кредитного договору п . за номером у Вас прострочення по кредиту 8 днів, сума закриття за договором на сьогоднішній день становить 15680,00 грн Вам НЕГАЙНО потрібно закрити Вашу заборгованість до 16:00
Хай ця Оксана негайно иде в куди подали...?Доброго дня, . Мене звуть Оксана Сергіївна ТОВ "Укр Кредит Фінанс" Компанія Creditkasa ,номер вхідної лінії +380931707377 Юридична адреса компанії м. Київ, бульв. Лесі Українки, 26, оф.407. Маю Вам повідомити, що Ви порушили умови кредитного договору п . за номером у Вас прострочення по кредиту 8 днів, сума закриття за договором на сьогоднішній день становить 15680,00 грн Вам НЕГАЙНО потрібно закрити Вашу заборгованість до 16:00
Ойвей, бежи плати скорей! Шутю. Перетопчутся.Доброго дня, . Мене звуть Оксана Сергіївна ТОВ "Укр Кредит Фінанс" Компанія Creditkasa ,номер вхідної лінії +380931707377 Юридична адреса компанії м. Київ, бульв. Лесі Українки, 26, оф.407. Маю Вам повідомити, що Ви порушили умови кредитного договору п . за номером у Вас прострочення по кредиту 8 днів, сума закриття за договором на сьогоднішній день становить 15680,00 грн Вам НЕГАЙНО потрібно закрити Вашу заборгованість до 16:00
Прям с языка сняла.Да да да.. Представляю себе,бежишь, откинув волосы назад к терминалу..,)
Мысли прочитала?)Ойвей, бежи плати скорей! Шутю. Перетопчутся.
Прям с языка сняла.
Та я вчера ее заблокировала)она сегодня с другого номера .су4ка-крашеннаХай ця Оксана негайно иде в куди подали...?
Мысли прочитала?)Оффтопугу. Иди обниму.
А может то натуральный цвет волос? Чего сразу крашеная?Та я вчера ее заблокировала)она сегодня с другого номера .су4ка-крашенна
Ты её так и подпиши??Та я вчера ее заблокировала)она сегодня с другого номера .су4ка-крашенна
Не на тих напалиТебе я верю?, я не могу успокоиться и перестать смеяться над этим призывом, как Вам не стыдно???? ????????
С ее работой,она должна быть крашенная.А может то натуральный цвет волос? Чего сразу крашеная?
Тююю!Чё так мало?!Мне сейчас все ло 30000предлагают???Сьогодні одні шедеври!!
, Eurobаnk pадий запрoпонувати Baм бeзвідcoтковий кpeдит до 15 000 гpивень, стрoком нa 1 piк.
Наявнiсть простpoчeнoї забоpгованocтi знaчення не мaє.
Приймаємо вcі заявки, поспішайтe!