Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Так, я вкурсі що таке СЕТАМ)))) лібше б олх прорекламувати чи що?))) Ха ха, СЕТАМ, продається і купується все)))

Я знаю)))) я їх читаю чисто щоб поржати))) мені на мило приходив лист з погрозою 190, 192 і 222ст ККУ. Я так довго ржав з цих капсів і курсивів зі знакамми оклику)))
Зашла на СЕТАМ, смотрю лоты и ржу) Народ туда по ходу сливает весь хлам, который выкинуть некуда)) Мне только егроши с манивео уже тысяч 300 с гаком вдвоем нарисовали, это ж скока мне надо им топоров отдать в счет долга?

Вкладення

• Screenshot_20210901-160818_Samsung Internet.webp
    Screenshot_20210901-160818_Samsung Internet.webp
    72.1 Кб · Перегляди: 48
Зашла на СЕТАМ, смотрю лоты и ржу) Народ туда по ходу сливает весь хлам, который выкинуть некуда)) Мне только егроши с манивео уже тысяч 300 с гаком вдвоем нарисовали, это ж скока мне надо им топоров отдать в счет долга?
Треба зайти глянути, мені якраз потрібна була сокира)))

Ви теж нас не чуєте.Це у вас сімейне....?
Я услышала вас).Я уже забила болт на звонки.практически перестала их мониторить Открыла абонящик на почте.Насчет переадрессации,сказали вам надо предупредить,тех,кто будет вам писать,о своем новом адрессе?.поставила всю почту на уши .устроила там черти что . Напихала на горячей линии ..Оформили переадрессацию.Оплатила квартиру.Карты до просрочки заблокировала.Моно перевыпустила....
Я начинаю воевать!
Ви теж нас не чуєте.Це у вас сімейне....?
Я только вас ,тут ,всех,и слушаю.Если бы не вы ,то уже.... усё!

Я услышала вас).Я уже забила болт на звонки.практически перестала их мониторить Открыла абонящик на почте.Насчет переадрессации,сказали вам надо предупредить,тех,кто будет вам писать,о своем новом адрессе?.поставила всю почту на уши .устроила там черти что . Напихала на горячей линии ..Оформили переадрессацию.Оплатила квартиру.Карты до просрочки заблокировала.Моно перевыпустила....
Я начинаю воевать!
Ура??

Я начинаю воевать!

Я только вас ,тут ,всех,и слушаю.Если бы не вы ,то уже.... усё!
О, ну то вже краще!

TOV UKR CREDIT FINANCE
Pislya otrymannya Vykonavchogo napysu notariusa, Kredytor maye pravo zaluchyty Pryvatnu vykonavchu sluzhbu do vrehulyuvannya pytannya borgu. k.ckasa.com/0721-7218 0931707377 Вот такое сообщение пришло.Что это значит

TOV UKR CREDIT FINANCE
Pislya otrymannya Vykonavchogo napysu notariusa, Kredytor maye pravo zaluchyty Pryvatnu vykonavchu sluzhbu do vrehulyuvannya pytannya borgu. k.ckasa.com/0721-7218 0931707377 Вот такое сообщение пришло.Что это значит
Виманюють вас на зв'язок вийти.

TOV UKR CREDIT FINANCE
Да. Имеют право. После получения ИНН. Что не понятно? Обычная рассылка спама.

Za Vashym borhom pered Bystorzaym, kredytna sprava zareyestrovana v reyestri prymusovoho styahnennya.Terminovo zvyazhit'sya z kompaniyey-kredytorom i splatit' borh. ЦБЗ INKASSO

Для публікації всякого роду смс є окрема тема, пошукайте "смс які нам надсилають"

Відмова від оплати по договору №422 зафіксована.

Право вимоги за Договором №3156224148-1336644 від 11.04.2021 року передано ТОВ «ФК «ПРЕМІУМ АКТИВ» (код ЄДРПОУ: 41797188, адреса: 49094, Дніпропетровська обл., м.Дніпро, вул. Мандриківська, буд.66) на підставі Договору Факторингу №2021-9-9П від 01.09.2021 року. Всі подальші виплати в межах відступлених сум заборгованості, повинні сплачуватися Вами на наступний банківський рахунок: UA923073500000026508000541601, код банку 307350, в АТ «АКБ «КОНКОРД», ТОВ «ФК «ПРЕМІУМ АКТИВ», ЄДРПОУ 41797188.
Шот новое ,ждут что я в Днепр поеду что-ли, вообще упали походу

Привет всем,кто может подсказать насчот вйбера?мне вчера какой-то Александр писал,ypoд полный ,пишет такие гадости что на уши не натянеш
Привет кинь в ЧС я вообще ВайБер сменила, ибо как молитву исполняли, каждый день как за здравие.
Вместе с фаллосом на лбу.
????

Вместе с фаллосом на лбу.
та они не могут определиться, вот спустя полчаса пришло
У разі несплати боргу сьогодні до 12:00 відмова буде зафіксована.Готуються документи на повне стягнення боргу.

та они не могут определиться, вот спустя полчаса пришло
У разі несплати боргу сьогодні до 12:00 відмова буде зафіксована.Готуються документи на повне стягнення боргу.
Они гвоздями его фиксируют...

• Подобається
Реакції: Axel
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі