Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Что за контора?восновном надпись делают когда просрочка не менее чем месяцев8,мне первую сделали вообще 1,5год,спустя,и вы правда думаете что из-за долга в пару тысяч стоит продавать недвижимость? дальше,ну допустим сделали надпись,причем тут недвижимость,если вы работаете офици,будут снимать 20%зп,и блок счетов тоже не.всегла происходит
На все. Я розумію що це, як мініум поки що, на понт беруть, бо тут тільки декілька днів простр., я взагалі цікавлюсь, бо вони в мене не одні. Після виконавч. напису(тут на форумі прочитав) дані ідуть в реєстр боржників і заборона продажу нерух. А нерух. я і так збир. продав.(куп. меншу, а різницю використати на щось корисне), правда десь в перспективі, а так вийшло з цими кред. що ще у родич. поз., тому і хочу зараз прод. щоб з ними розр., а з цими "добродіями" буде видно.
Поверьте 50 шт это такая фuгня,у некоторых от 250 кусков и ничего.
50000 - це тільки родичі, мфо на око десь 130000 тіла

На все. Я розумію що це, як мініум поки що, на понт беруть, бо тут тільки декілька днів простр., я взагалі цікавлюсь, бо вони в мене не одні. Після виконавч. напису(тут на форумі прочитав) дані ідуть в реєстр боржників і заборона продажу нерух. А нерух. я і так збир. продав.(куп. меншу, а різницю використати на щось корисне), правда десь в перспективі, а так вийшло з цими кред. що ще у родич. поз., тому і хочу зараз прод. щоб з ними розр., а з цими "добродіями" буде видно.

Да дело не в сумме долга. Квартиру или дом,как хлеб не купишь сразу потом.Сдай её.

Эххх, а может заработать и отдать? Я говорю про родственников...

Эххх, а может заработать и отдать? Я говорю про родственников...
Думаєте багато бажачих брати на роботу інв. з набутою від трам мозку епілепсією
А що співвласники майна кажуть ?
А що найрідніша людина для кожного з нас може сказати? Мати може кричати, плакати, але підтримати. Не суїцид же робити через це, треба жити і вирішувати проблеми.
Да дело не в сумме долга. Квартиру или дом,как хлеб не купишь сразу потом.Сдай её.
Якщо є підходящий варіант, за 3 дня все вирішується.

Останнє редагування:
Думаєте багато бажачих брати на роботу інв. з набутою від трам мозку епілепсією

А що найрідніша людина для кожного з нас може сказати? Мати може кричати, плакати, але підтримати. Не суїцид же робити через це, треба жити і вирішувати проблеми.
Вы знаете, но ведь это не приговор. Да, это болезнь не шутка, но я знаю людей, которые работают. Вам, что все отказали?

Володимир19, Не порола бы я горячку с продажей квартиры.50тыс.,это неочень много.А мфо,это все фuгня.

Вы знаете, но ведь это не приговор. Да, это болезнь не шутка, но я знаю людей, которые работают. Вам, что все отказали?
Один приклад: з моєю хвор. забор. працювати з рухомими механізмами, на висоті, біля води, ел. струму, тітка працює на заводі в цеху де не має всього перерах., в них навіть прац. дівчина з дцп рук, але коли вона пішла до ЗНАЙОМОЇ у відділ кадрів і сказала що у мене епіл., їй сказали по-закону маємо брати, але з епіл. найдемо іншу причину відмови, бо не хочемо клопоту.

Один приклад: з моєю хвор. забор. працювати з рухомими механізмами, на висоті, біля води, ел. струму, тітка працює на заводі в цеху де не має всього перерах., в них навіть прац. дівчина з дцп рук, але коли вона пішла до ЗНАЙОМОЇ у відділ кадрів і сказала що у мене епіл., їй сказали по-закону маємо брати, але з епіл. найдемо іншу причину відмови, бо не хочемо клопоту.
Ну вы не печальтесь, всё будет ок. Это всего лишь вопрос времени.

Не хочу нікого образити, але немає такої хвороби : дцп рук.
Я її діаогноз не знаю, мав на увазі що у дівч. пальці викручувало постійно.
Ви зараз предметно чи насправді ? ))
2 роки тому продавав батьків. буд., домолись про ціну, за 1 день оцінка, на 2 день занесли докум. до натаріуса, на 3 день за годину оформили договір.

брала микрозайм ещё в 2018 году на старую фамилию. До сих пор шлют смс и дзвонят . Есть ли причини бояться их?

Они списывают? Ибо с 5000 говорят только все 15000 и уже месяц ни шагу назад

Кому найшвидше робили виконавчий напис? Продаю нерухомість і боюсь що не втигну бо внесуть в реєстр боржників.
Думаю, что в каждом случае индивидуально. Мониторьте себя в реестрах и если что - к адвокату за сносом ИН.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі