Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Спасибо!!!

Сегодня вот пришло такое сообщение, интересно а слесарь в курсе что он на них работает

Вкладення

• Screenshot_20210309_113706_com.truecaller.webp
    Screenshot_20210309_113706_com.truecaller.webp
    55.5 Кб · Перегляди: 104
  • Screenshot_20210309_113706_com.truecaller.webp
    Screenshot_20210309_113706_com.truecaller.webp
    55.5 Кб · Перегляди: 88
Вы хоть слесаря виноватым не делайте......это же надо такой бред придумывать...

Мне вроде кредит плюс в вайбер предложили выгодно разбить платежи ? удалила. Вообще все сообщения удаляю вечно

Милоан только что прислал СМС:

Буде направлено запити в Податкову та Держ. реєстр речових прав на нерухоме майно! Справа №........

Понимаю что очередная пугалка, про налогувую они все шлют, просто мне интересно от куда они № справы берут, сами набор цифр придумывают, или как?

Добрый день, подскажите, пожалуйста, реально будет рассылка?

Вкладення

• Screenshot_20210310_105914_com.android.mms.webp
    Screenshot_20210310_105914_com.android.mms.webp
    50.8 Кб · Перегляди: 159
А мне тоже прикольчик прилетел)))) Дозвіл на примусовий вхід до приміщення за адресою Вашої реєстрації отримано.Послуги слюсаря включені до суми Вашого боргу0443777732

Больше чем 4 месяца просрочки. Уже страшилки, не такие уж и страшные.
ВД финСТРАХ - пи....ц ..... Во д*билы !:dash1:
Всем привет , вот мне сегодня пришло что - то новенькое !!!Как это уже за...ло , вот чесно! "Дозвіл на примусовий вхід до приміщення за адресою Вашої реєстрації отримано.Послуги слюсаря включені до суми Вашого боргу0443777732" Не могу вообще понять кто это , что это ????:search:
А мне тоже прикольчик прилетел)))) Дозвіл на примусовий вхід до приміщення за адресою Вашої реєстрації отримано.Послуги слюсаря включені до суми Вашого боргу0443777732
А кто это , вы знаете ?

ВД финСТРАХ - пи....ц ..... Во д*билы !:dash1:
Всем привет , вот мне сегодня пришло что - то новенькое !!!Как это уже за...ло , вот чесно! "Дозвіл на примусовий вхід до приміщення за адресою Вашої реєстрації отримано.Послуги слюсаря включені до суми Вашого боргу0443777732" Не могу вообще понять кто это , что это ????:search:

А кто это , вы знаете ?
Не знаю наверняка,но судя по обсуждениям этого номера некий Укрборг. Думаю у меня ПУМБ им отдал попугать меня

Не знаю наверняка,но судя по обсуждениям этого номера некий Укрборг. Думаю у меня ПУМБ им отдал попугать меня
ДА , точно !!! Они что то мне писали 15 тыс. , и что то там Альфа вспоминали ... Че то не пойму , может в эту срань барыгуют банки ???для мфо это слишком круто ?

ДА , точно !!! Они что то мне писали 15 тыс. , и что то там Альфа вспоминали ... Че то не пойму , может в эту срань барыгуют банки ???для мфо это слишком круто ?
Да и альфа может быть,не знаю,не представляются. Почитала в инете что конторка эта с банками работает,а у меня их два только.

Dolzhnik! Mozhesh' ne brat' trubku,sbrasyvat' zvonki, no segodnya poslednij srok dlya pogasheniya dolga.Na zavtra naznachen vyezd inspektora. 0800507570
В них нема української клавіатури ?))

Найзагадковіше від Мілоан, два дні поспіль "Сплатіть борг негайно, доки не настали наслідки!", потім "Наслідки вже настали! Сплатіть борг!"
А нащо платити, якщо наслідки вже настали? І які, доречі? Якби не смс, то я б і не знала

Мне сегодня в Вайбер пришло такое "доброго дня. Ваша кредитна справа зараз готується до продажу в факторингову компанію. Ви порушили умови кредитного договора # Допустили прострочку 4 днів. Ваша заборгованість станом на 01.03.2021 складає 17952,00 грн Ви дали обіцянку сплатить заборгованість в визначений термін. При цьому порушили загальні умови виконання зобов'язань, згідно статті 526 Громадянського Кодекса України. В зв'язку з цим компанія «credit_kassa» передає Вашу справу в Єдиний Реєстр Боржників, а також в роботу факторингової компанії. Паралельно будуть здійснюватися дзвінки з факторингової компаніі Вашим контактним особам. Тому за вимогою компанії, згідно статті 530 Громадянського кодекса України, компанія «credit_kassa» вимагає закриття кредиту сьогодні до 20:00. В противному випадку ми будемо розцінювати Ваші дії, як шахрайство з фінансовими ресурсами і повністю передамо Вашу справу
А звонили родным/контактным за те 4 дня?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі