Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Мені така сьогодні прийшла...Вчора прийшла смс від кред.7
Posov u sud
"Наполегливо рекомендуємо терміново врегулювати питання на лояльних умовах,т.0442275719"
Кому приходила така вісточка????
А меня,"проигнорировали"-ничего не прислали... Как же так???Мені така сьогодні прийшла...
" Ви не виконуєте вимоги компанії без вагомих причин! У разі не сплати боргу сьогодні до 12:00 Кредит7 фіксує ВІДМОВУ. Готуються документи на повне стягнення боргу."
Мне ещё говорили, оплатите пролонгацию, и мы Вам даём кредитные каникулы..А меня,"проигнорировали"-ничего не прислали... Как же так???![]()
Сколько у вас просрочка?А меня,"проигнорировали"-ничего не прислали... Как же так???![]()
Ну вони кончені тварини...В мені обзвон від них був нормалнийМне ещё говорили, оплатите пролонгацию, и мы Вам даём кредитные каникулы..
Вчера от них вообще ничего не было. А сегодня вот такое, опять паника, не знаю чего ожидать дальше...
Сколько у вас просрочка?
В мене то Поки маму знайшли...Ну вони кончені тварини...В мені обзвон від них був нормалний
В мене розсилали смс що я мошенніца і мене розшукує поліція.начальство звоне мов так і так....Ну від них були масово смс...В мене то Поки маму знайшли...
Просрочка 10 месяцевМне ещё говорили, оплатите пролонгацию, и мы Вам даём кредитные каникулы..
Вчера от них вообще ничего не было. А сегодня вот такое, опять паника, не знаю чего ожидать дальше...
Сколько у вас просрочка?
Кошмар... А до багатьох телефонували?В мене розсилали смс що я мошенніца і мене розшукує поліція.начальство звоне мов так і так....Ну від них були масово смс...
И Вы даже таких смс не получали?Просрочка 10 месяцев
На роботу і сусідам....батькам...чоловіку...Кошмар... А до багатьох телефонували?
И Вы даже таких смс не получали?
Відчуваю мої сусіди мене заклюють...На роботу і сусідам....батькам...чоловіку...
Мошенніки....Відправляйте писати зпяву у поліцію.Нічого не знаю.Відчуваю мої сусіди мене заклюють...
Навіть не знаю що відповідати їм
От "кредит 7" - нет... В моем случае,они "вроде умерли"Кошмар... А до багатьох телефонували?
И Вы даже таких смс не получали?
Повезло.... У меня активные ещё. Вчера только тишина былаОт "кредит 7" - нет... В моем случае,они "вроде умерли"
Вони походу на мене скоріше викличуть поліціюМошенніки....Відправляйте писати зпяву у поліцію.Нічого не знаю.
У меня,из 7 "шараг"-5 просто "поумирали"Повезло.... У меня активные ещё. Вчера только тишина была
Вони походу на мене скоріше викличуть поліцію
Вы на морозе с ними были?У меня,из 7 "шараг"-5 просто "поумирали"
Я все время на "морозе" и "размораживаться" не собираюсьВы на морозе с ними были?
у меня третий день просрочки по двум будкам и сегодня ночью третья.Я все время на "морозе" и "размораживаться" не собираюсь