Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
По-моему алексы

В мене теж 10к

Инн роблять якщо в мене є майно? Бо я щось дупля не даю що то таке
Вони не робюлять ІНН, а якщо і зроблять, то ІНН в суді легко зноситься - ІНН для МФОшних кредитів неправомірний.

photo_2020-11-24_14-07-38.webp
Поржал от души

«Автоматичне блокування всіх рахунків за несплату боргу вже в розробці Мін’юста. Ваші документи будуть передані першочергово. »Кредитекспрес

Моя черга заброньована, так що якщо хтось хотів бути першим і не рипайтесь, всі за мною))):лифчик::acute::radist::батл:

Зареєстровано виконавчий лист на арешт рахунків і доходів для погашення боргу в "Алекскредіт" на суму 15896грн. Пакет документів відправлено в усі банки України, за місцем роботи та всі місця отримання доходів. Телефон виконавяця: 0996071168 0635337458 0971676074
Перевірте себе тут Єдиний реєстр боржників
Як не має, то просто моніторте періодично

Сегодня прислали
Screenshot_2020-11-24-16-04-45-599_com.google.android.apps.messaging.webp

Это кто? Талион передало этим? Как с ними себя вести?

Вкладення

• IMG_20201124_171853.webp
    IMG_20201124_171853.webp
    10.3 Кб · Перегляди: 128
Кто подкован хорошо знанием статей и тем как с ними общаться и как бороться??? Что вообще делать??? Как оплатить только тело кредита??? Задалбывают родственников.

Кто подкован хорошо знанием статей и тем как с ними общаться и как бороться??? Что вообще делать??? Как оплатить только тело кредита??? Задалбывают родственников.
Просто ігнор.І вони відпадуть самі.

Можно вообще не общаться. Тело могут и не предложить, но у меня у них сумма застыла на тело +%

Родственников задалбывают по страшному. Грозят запретом на выезд заграницу.
Розсмішили.Ну фантазувати їм ніхто не заборонить.А родичі хай пошлють як найдалі,а не вуха розвішують.

А что за контора?

Родственников задалбывают по страшному. Грозят запретом на выезд заграницу.
Не могут они запретить выезд за границу, они не уполномоченные, только суд может. Тело они не предлагают, но и их % не растут

Читайте только постанову суда или заверенный документ, дайте свой номер и я угроз пострашнее могу написать(шутка) в общем бред все это

Они меня пугали, комитетом, что если до 19.00 не заплачу, то они в этот же день комитет соберут и завтра отдадут факторинговой компании?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі