Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Мне сегодня такое пришло)
Автор, как у Вас дела? Звонили-нет? Может предлагали интересную акцию ..

ТОВ «МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА»:
01015, Київ, вул. Лейпцизька 15-Б
[email protected]
Тел: 0800219393
Директор: Андронікова О.О.

Підкажіть це до чого? Номер підписаний Zajavka
Обычная рассылка.Или хотят чтоб вы связались .Или как реклама для заявки на кредит,или на решение вопроса о долге.

Za otrimanim sudovim rishennyam Vashe majno pidlyagatime areshtu zgidno ZU «Pro vikonavche vprovadzhennya» Tel. 0931708300 GlobalCredit

Теж приходило пару разів.На кілька поколінь вперед майно арештували.

Мені сьогодні написали грошівсім. Ржав з самого ранку)))
"Було дуже приємно слати вам смс, це остання." І промокод на 300грн.))))

DIVULYA, я був ввічливим і ні разу їх не слав. Але на це смс мені дуже хотілось відписати:
Так а я вас просив мені їх слати? м*даки ї***чі)))

DIVULYA, я був ввічливим і ні разу їх не слав. Але на це смс мені дуже хотілось відписати:
Так а я вас просив мені їх слати? м*даки ї***чі)))
Можна ж ввічливо послати,чого ти?...в садок....на хутір,метеликів ловити

Ще було на днях смс підписане як sluzhbaVS :
За минулий тиждень було продано шість об'єктів нерухомості на сайті СЕТАМ. Закрийте борг перед кредитон.
І шо мені робити з цією інформацією? Який мені резон до проданих на сетамі об'єктів за минулий тиждень? Вони грибне місце знайшли чи як?
Можна ж ввічливо послати,чого ти?...в садок....на хутір,метеликів ловити
Я вирішив , що вони всі не варті моєї уваги і благородно ігнорував їх намагання зконтактуватись зі мною. (Вставив стару сімку в старий телефон і вимкнув звук і вібро)))))

За минулий тиждень було продано шість об'єктів нерухомості на сайті СЕТАМ. Закрийте борг перед кредитон.
І шо мені робити з цією інформацією? Який мені резон до проданих на сетамі об'єктів за минулий тиждень? Вони грибне місце знайшли чи як?
Це сайт на якому продаються речі вилучені виконавцями.Їм же треба чимось лякати.Ми ж вже нічого не боїмось.

Я вирішив , що вони всі не варті моєї уваги і благородно ігнорував їх намагання зконтактуватись зі мною. (Вставив стару сімку в старий телефон і вимкнув звук і вібро)))))
Я ж жартую.....взагалі не потрібно звертати увагу на всі ці смс.

Це сайт на якому продаються речі вилучені виконавцями.Їм же треба чимось лякати.Ми ж вже нічого не боїмось.
Так, я вкурсі що таке СЕТАМ)))) лібше б олх прорекламувати чи що?))) Ха ха, СЕТАМ, продається і купується все)))
Я ж жартую.....взагалі не потрібно звертати увагу на всі ці смс.
Я знаю)))) я їх читаю чисто щоб поржати))) мені на мило приходив лист з погрозою 190, 192 і 222ст ККУ. Я так довго ржав з цих капсів і курсивів зі знакамми оклику)))

Аххах
Сегодня от кплюс пришло смс, что отключат пролонгацию, а через полчаса пришло смс от якобы БКИ:
Uvaga! Kompaniya CreditPlus peredala informaciyu pro borg do BKI, tse negatyvno vplyvae na vashu kredytnu istoriyu. Kredytnyi reityng pogirshuyetsya.

Ну все, ховайся в жито теперь

Shanovniy klient! Informuemo, shcho Zavtra peredayem vash kredit na stadiyu dosudovogo stygnennia. 0800300330

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі