Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Обычная рассылка.Или хотят чтоб вы связались .Или как реклама для заявки на кредит,или на решение вопроса о долге.ТОВ «МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА»:
01015, Київ, вул. Лейпцизька 15-Б
[email protected]
Тел: 0800219393
Директор: Андронікова О.О.
Підкажіть це до чого? Номер підписаний Zajavka
И шо?Сьогодні Веро кеш прислало листа на електронну пошту НЕ БУДЬ ЯК ВІН! ЧАСУ ЖАРТУВАТИ НЕМАЄ! Переглянути вкладення 101206
Конечно бред)Za otrimanim sudovim rishennyam Vashe majno pidlyagatime areshtu zgidno ZU «Pro vikonavche vprovadzhennya» Tel. 0931708300 GlobalCredit
"или" в вашем понимании это что?Za otrimanim sudovim rishennyam Vashe majno pidlyagatime areshtu zgidno ZU «Pro vikonavche vprovadzhennya» Tel. 0931708300 GlobalCredit
Или суд)Я с ними ещё не общалась)"или" в вашем понимании это что?
Ясно спасибоКонечно бред)
С ними не о чем общаться)Или суд)Я с ними ещё не общалась)
Ясно спасибо
Полностью с вами солидарна)С ними не о чем общаться)
А ти їм,,мені теж приємно вас слати,,Мені сьогодні написали грошівсім. Ржав з самого ранку)))
"Було дуже приємно слати вам смс, це остання." І промокод на 300грн.))))
Можна ж ввічливо послати,чого ти?...в садок....на хутір,метеликів ловитиDIVULYA, я був ввічливим і ні разу їх не слав. Але на це смс мені дуже хотілось відписати:
Так а я вас просив мені їх слати? м*даки ї***чі)))
Я вирішив , що вони всі не варті моєї уваги і благородно ігнорував їх намагання зконтактуватись зі мною. (Вставив стару сімку в старий телефон і вимкнув звук і вібро)))))Можна ж ввічливо послати,чого ти?...в садок....на хутір,метеликів ловити
Це сайт на якому продаються речі вилучені виконавцями.Їм же треба чимось лякати.Ми ж вже нічого не боїмось.Ще було на днях смс підписане як sluzhbaVS :
За минулий тиждень було продано шість об'єктів нерухомості на сайті СЕТАМ. Закрийте борг перед кредитон.
І шо мені робити з цією інформацією? Який мені резон до проданих на сетамі об'єктів за минулий тиждень? Вони грибне місце знайшли чи як?
Я ж жартую.....взагалі не потрібно звертати увагу на всі ці смс.Ще було на днях смс підписане як sluzhbaVS :
За минулий тиждень було продано шість об'єктів нерухомості на сайті СЕТАМ. Закрийте борг перед кредитон.
І шо мені робити з цією інформацією? Який мені резон до проданих на сетамі об'єктів за минулий тиждень? Вони грибне місце знайшли чи як?
Я вирішив , що вони всі не варті моєї уваги і благородно ігнорував їх намагання зконтактуватись зі мною. (Вставив стару сімку в старий телефон і вимкнув звук і вібро)))))
Так, я вкурсі що таке СЕТАМ)))) лібше б олх прорекламувати чи що?))) Ха ха, СЕТАМ, продається і купується все)))Це сайт на якому продаються речі вилучені виконавцями.Їм же треба чимось лякати.Ми ж вже нічого не боїмось.
Я знаю)))) я їх читаю чисто щоб поржати))) мені на мило приходив лист з погрозою 190, 192 і 222ст ККУ. Я так довго ржав з цих капсів і курсивів зі знакамми оклику)))Я ж жартую.....взагалі не потрібно звертати увагу на всі ці смс.