Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
смеюс
давайте сначала познакомимся через договор с печатью и подписью, требованием на бумажке а потом и на чайок можно
нет. сразу свидание им нужно :rofl:

в очередь выстраиваются? Или жребий кидают?
Та кто ж их знает. Тут мониторят скорей всего последние тенденции, а потом используют в своей практике :D

Аленка2526, не варто. )))) Це натиск на нашу необізнаність.
МФО --- цивільно-правові відносини. До шахрайства взагалі не відноситься))))))

Ну так если меня признают мошенницей и посадят, то они свои деньги ещё долго не увидят
Та никто вас не посадит, даже не мечтайте таким образом свинтить :hahah: ибо кредит - это гражданско-правовые отношения

Успокойтесь, четыре раза была вторая на очереди. Ни разу не приехали, передали кредит экспресс
Тобто, Credit7, передає справу Кредит Експрес? А я думаю, що це мені цей Експрес намагається додзвонитися ( все надала через кого)

А мне такое сегодня прислали.

Вкладення

• Screenshot_20200513-102804~2.webp
    Screenshot_20200513-102804~2.webp
    45.1 Кб · Перегляди: 156
А меня я уже даже не понимаю, кто и кому продал, кто звонит. Credit7 регулярно звонит, каждый день пишет сообщение и пытается списать деньги с карты (от 100 до 20 тысяч). Сегодня прислал сообщение .Ви не сплатили борг,чим даєте право компанії діяти далі!Заплановано виїзд за адресою реєстрації/проживання/місця роботи для повного погашення боргу. Что это за формулировка "даєте право діяти далі"??????

Тоже приходило, они вообще фанаты писем, как электронных, так и обычных

Писец, может уточнить у них ФИО того самого прокурора?)
Это мысль??
Соседи подтвердили вашу платежеспособность.Чего вы ждете?Скрываться бесполезно.0800213160

Останнє редагування:
У вас теж приходив рекомендований лист з претензією? Протермінування 9-10 місяців. Офіційного доходу немає.
Можуть не зробити напис?
Так, отримував. Протермінування більше року. З оф зп те саме.
Можуть зробити ВНН... вже було так не раз
Мені особисто поки що не зробили.

Так, отримував. Протермінування більше року. З оф зп те саме.
Можуть зробити ВНН... вже було так не раз
Мені особисто поки що не зробили.
А давно приходив лист? Просто думаю, чи напрягатись вже чи не все так страшно

Зрозуміло. Це вони якось вибірково роблять чи під шумок карантину.. В принципі, цього треба було очікувати, але якось так відвикла від того кіпішу.
Роблять в більшості тому, в кого є офіційні доходи/зп...Це ще до карантину почалось і набуло масового характеру завдяки одній "файній" дівчині яка думає, що зловила Хайп...

Роблять в більшості тому, в кого є офіційні доходи/зп...Це ще до карантину почалось і набуло масового характеру завдяки одній "файній" дівчині яка думає, що зловила Хайп...
Я не в курсі. Потім хіба форум пролистаю. Давно не заходила, нового нічого не було, а на старе я забила болт) А тут таке.

Я не в курсі. Потім хіба форум пролистаю. Давно не заходила, нового нічого не було, а на старе я забила болт) А тут таке.
Деякі конюшні взялись за нотаріальні надписи ... Алекси ледве не в топі... читайте, бо є багато "нововведень"

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі