Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Мне быстрозайм прислал после жалобы в нацком, что оплати тело и забудь. Ок, пишу, дайте гарантийное письмо и буду рассчитываться. На что мне какой то уп*рь ответил, какое письмо тебе, твой долг 47 тыс. Тело 4000. Вот так они отмораживыются. опять полетела жалоба в нацком, жду ответ. После их методов, угроз, особенно детям, вообще платить не хочу.Мой первый выезд...![]()
Как думаете, 30км от Киева, приедут?
Мені ось таке сьогодні прийшло на Вайбер.На заставці написано Пристав.Контакт підписаний Марина Маслова.
БОРЖНИК!!! УВАГА!!!
Вaш БОРГ пеpед ТМ «Кeшинcький» (Фінансoвa Кoмпaнія «Гeлeксі») пoпередньo включeнo дo прoдaжу трeтій oсобі.
ЧАС МИНАЄ, У ВАС ЗАЛИШАЄТЬСЯ ТРИ ДНІ!!!
Сплатіть БОРГ СЬОГОДНІ і не дoведіть до збільшення cуми, якa може бути нaрaхована на розсуд нoвoго Кpeдитоpа.
ДЛЯ ВАС діє ОБМЕЖЕНА Пpопозиція - ВНЕСІТЬ ГАРАНТІЙНИЙ ПЛАТІЖ тa надaйтe інформaцію прo cплату нaшим фaхівцям, щоб пpизупинити включення ВАШОГО Кpeдиту дo рeєстру на ПРОДАЖ.
Оплата забоpгованoсті здійcнюєтьcя зa допoмогoю Особиcтого кaбінeту: CASHINSKY
Квитанції про сплату напрaвити на електрoнну адрeсу: [email protected]
ВАЖЛИВО!!!
НЕ НАДСИЛАЙТЕ повідомлeння НА ДАНИЙ НОМЕР!
ДІЗНАТИСЯ Рoзмір мінімaльнoгo ГАРАНТІЙНОГО ПЛАТЕЖУ aбо УТОЧНИТИ Рeквізити дo cплaти мoжна ТУТ: viber://pa?chatURI=pristavmfo АБО зa бeзкoштовним номepoм 0800501141
ЧАС ПРИЙНЯТИ ВІРНЕ РІШЕННЯ І ПОЗБАВИТИСЬ ВІД ДУМОК ПРО БОРГИ!
і картинка ще ось така
Мне такие предложения часто приходят и суммы впечатляют. Мы проверили вашу КИ, деньги готовы к выплате, зайди и забери. 10, 20 теперь по 100 и 200 тыс приходить стали.Мне тоже профи предлагают. дypaков ищут. А их надеюсь нет уже, закончились![]()
из всей этой каши, ключевая фраза ПОЗБАВИТИСЬ ВІД ДУМОК ПРО БОРГИ!
все правильно позбавляемся от этих думок)
в мене таких думок і не було))я з отриманих 3000 повернула їм 5808 .Щось ця Марина наплутала)))Сегодня май валент всем акции роздает. Ха ха ха ! Кому они нужны!А у меня всё больше вот таких смс)) да только я не готова ни платить больше, ни на контакт идти)) как-то стало пофиг совсем...суд в помощь всем моим незакрытым мфо
Нет, требуйте гарантийное письмо по адресу прописки с возможным разбитием тела на несколько месяцев. Такое многие из нас получали. Видела, что те, кто повелся и оплатил, деньги потратил на списание процентов. Вот так. Проверяйте в кабинете, если заходите. Там точно ничего не изменилось. Замануха с одним желание выманить хоть что-то.Всім привіт!
Мені вже другий раз приходить повідомлення з таким текстом:
"УВАГА!!! Почни життя без боргів! Оплатіть сьогодні до кінця дня 4000,00грн та ми спишемо Вам залишок. Сьогодні остання можливість. Довідка за номером - 0443644145"
Підскажіть будь-ласка чи варто вестись на це чи ні ?
мы прощаем все долги!из всей этой каши, ключевая фраза ПОЗБАВИТИСЬ ВІД ДУМОК ПРО БОРГИ!
все правильно позбавляемся от этих думок)
Во блин, популярность какая! пироги готовы?
Напишите им пусть не капсят так сильноМені ось таке сьогодні прийшло на Вайбер.На заставці написано Пристав.Контакт підписаний Марина Маслова.
БОРЖНИК!!! УВАГА!!!
Вaш БОРГ пеpед ТМ «Кeшинcький» (Фінансoвa Кoмпaнія «Гeлeксі») пoпередньo включeнo дo прoдaжу трeтій oсобі.
ЧАС МИНАЄ, У ВАС ЗАЛИШАЄТЬСЯ ТРИ ДНІ!!!
Сплатіть БОРГ СЬОГОДНІ і не дoведіть до збільшення cуми, якa може бути нaрaхована на розсуд нoвoго Кpeдитоpа.
ДЛЯ ВАС діє ОБМЕЖЕНА Пpопозиція - ВНЕСІТЬ ГАРАНТІЙНИЙ ПЛАТІЖ тa надaйтe інформaцію прo cплату нaшим фaхівцям, щоб пpизупинити включення ВАШОГО Кpeдиту дo рeєстру на ПРОДАЖ.
Оплата забоpгованoсті здійcнюєтьcя зa допoмогoю Особиcтого кaбінeту: CASHINSKY
Квитанції про сплату напрaвити на електрoнну адрeсу: [email protected]
ВАЖЛИВО!!!
НЕ НАДСИЛАЙТЕ повідомлeння НА ДАНИЙ НОМЕР!
ДІЗНАТИСЯ Рoзмір мінімaльнoгo ГАРАНТІЙНОГО ПЛАТЕЖУ aбо УТОЧНИТИ Рeквізити дo cплaти мoжна ТУТ: viber://pa?chatURI=pristavmfo АБО зa бeзкoштовним номepoм 0800501141
ЧАС ПРИЙНЯТИ ВІРНЕ РІШЕННЯ І ПОЗБАВИТИСЬ ВІД ДУМОК ПРО БОРГИ!
і картинка ще ось така
попросили не надсылать повидомлення на цей номер))Напишите им пусть не капсят так сильно