Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
А кто такие CREDITOR??

Ksu, "Довіра та гарантія"

Мені ось таке сьогодні прийшло на Вайбер.На заставці написано Пристав.Контакт підписаний Марина Маслова.

БОРЖНИК!!! УВАГА!!!

Вaш БОРГ пеpед ТМ «Кeшинcький» (Фінансoвa Кoмпaнія «Гeлeксі») пoпередньo включeнo дo прoдaжу трeтій oсобі.

ЧАС МИНАЄ, У ВАС ЗАЛИШАЄТЬСЯ ТРИ ДНІ!!!

Сплатіть БОРГ СЬОГОДНІ і не дoведіть до збільшення cуми, якa може бути нaрaхована на розсуд нoвoго Кpeдитоpа.

ДЛЯ ВАС діє ОБМЕЖЕНА Пpопозиція - ВНЕСІТЬ ГАРАНТІЙНИЙ ПЛАТІЖ тa надaйтe інформaцію прo cплату нaшим фaхівцям, щоб пpизупинити включення ВАШОГО Кpeдиту дo рeєстру на ПРОДАЖ.

Оплата забоpгованoсті здійcнюєтьcя зa допoмогoю Особиcтого кaбінeту: CASHINSKY
Квитанції про сплату напрaвити на електрoнну адрeсу: [email protected]

ВАЖЛИВО!!!
НЕ НАДСИЛАЙТЕ повідомлeння НА ДАНИЙ НОМЕР!

ДІЗНАТИСЯ Рoзмір мінімaльнoгo ГАРАНТІЙНОГО ПЛАТЕЖУ aбо УТОЧНИТИ Рeквізити дo cплaти мoжна ТУТ: viber://pa?chatURI=pristavmfo АБО зa бeзкoштовним номepoм 0800501141

ЧАС ПРИЙНЯТИ ВІРНЕ РІШЕННЯ І ПОЗБАВИТИСЬ ВІД ДУМОК ПРО БОРГИ!

і картинка ще ось така

Вкладення

• viber image 2019-03-19 , 12.37.18.webp
    viber image 2019-03-19 , 12.37.18.webp
    114 Кб · Перегляди: 180
Останнє редагування модератором:
Screenshot_2019-03-05-14-58-59.webp
Мой первый выезд...
Как думаете, 30км от Киева, приедут?
Мне быстрозайм прислал после жалобы в нацком, что оплати тело и забудь. Ок, пишу, дайте гарантийное письмо и буду рассчитываться. На что мне какой то уп*рь ответил, какое письмо тебе, твой долг 47 тыс. Тело 4000. Вот так они отмораживыются. опять полетела жалоба в нацком, жду ответ. После их методов, угроз, особенно детям, вообще платить не хочу.

Мені ось таке сьогодні прийшло на Вайбер.На заставці написано Пристав.Контакт підписаний Марина Маслова.

БОРЖНИК!!! УВАГА!!!

Вaш БОРГ пеpед ТМ «Кeшинcький» (Фінансoвa Кoмпaнія «Гeлeксі») пoпередньo включeнo дo прoдaжу трeтій oсобі.

Сплатіть БОРГ СЬОГОДНІ і не дoведіть до збільшення cуми, якa може бути нaрaхована на розсуд нoвoго Кpeдитоpа.

ДЛЯ ВАС діє ОБМЕЖЕНА Пpопозиція - ВНЕСІТЬ ГАРАНТІЙНИЙ ПЛАТІЖ тa надaйтe інформaцію прo cплату нaшим фaхівцям, щоб пpизупинити включення ВАШОГО Кpeдиту дo рeєстру на ПРОДАЖ.

ВАЖЛИВО!!!

ДІЗНАТИСЯ Рoзмір мінімaльнoгo ГАРАНТІЙНОГО ПЛАТЕЖУ aбо УТОЧНИТИ Рeквізити дo cплaти мoжна ТУТ: viber://pa?chatURI=pristavmfo АБО зa бeзкoштовним номepoм 0800501141

і картинка ще ось така

из всей этой каши, ключевая фраза ПОЗБАВИТИСЬ ВІД ДУМОК ПРО БОРГИ!
все правильно позбавляемся от этих думок)

Мне тоже профи предлагают. дypaков ищут. А их надеюсь нет уже, закончились :ahaha:
Мне такие предложения часто приходят и суммы впечатляют. Мы проверили вашу КИ, деньги готовы к выплате, зайди и забери. 10, 20 теперь по 100 и 200 тыс приходить стали.

:ahaha: в мене таких думок і не було))я з отриманих 3000 повернула їм 5808 .Щось ця Марина наплутала)))

вот ко всем выездные группами, а ко мне Контактную организовали
таки контакта хотят))
ну шо ж прийдется готовится к инопланетному контакту :ahaha:

А у меня всё больше вот таких смс)) да только я не готова ни платить больше, ни на контакт идти)) как-то стало пофиг совсем...суд в помощь всем моим незакрытым мфо
Сегодня май валент всем акции роздает. Ха ха ха ! Кому они нужны!

Всім привіт!
Мені вже другий раз приходить повідомлення з таким текстом:
"УВАГА!!! Почни життя без боргів! Оплатіть сьогодні до кінця дня 4000,00грн та ми спишемо Вам залишок. Сьогодні остання можливість. Довідка за номером - 0443644145"
Підскажіть будь-ласка чи варто вестись на це чи ні ?
Нет, требуйте гарантийное письмо по адресу прописки с возможным разбитием тела на несколько месяцев. Такое многие из нас получали. Видела, что те, кто повелся и оплатил, деньги потратил на списание процентов. Вот так. Проверяйте в кабинете, если заходите. Там точно ничего не изменилось. Замануха с одним желание выманить хоть что-то.

мы прощаем все долги!

Nenej, о мені теж сьогодні зранку прийшло ,також думаю хто такі?А до кого писав« юрист»Рубінштейн григорій веніамінович,з єврогроші?

Tasia, а до мене вчора кредит експрес їхав іне доїхав(печалька а я так чекала...ну але нічого ще завтра мають приїхати,і алекс кредит також)))
Во блин, популярность какая! пироги готовы?

leno@ka, та вони мене розорять до решти)))кожен день пекти коровай?:search:

БОРЖНИК!!! УВАГА!!!

ВАЖЛИВО!!!

і картинка ще ось така
Напишите им пусть не капсят так сильно

Всем доброе утро! Вот Динеро с утрица радует:

Vnimanie! V blijayshee vremya k Vam budet napravlena vyezdnaya gruppa dlya osmotra Vashego imushestva i konfiskacii ego ispolnitel'nymi slujbami. esli dorojite svoim imushestvom, svyajites' s nami. Dinero. 050 326 2233 / 067 326 2233 / 073 326 2233
дeбuлы.

Tasia, а ви один спечіть, якщо не приідуть засушіть)) Потім скажете : Я чекала, але вас так довго не було. Ось навіть коровай засох))

Только СЕГОДНЯ компания СreditUP дарит Вам СПИСАНИЕ части долга! Срочно звоните:
068-067-12-39, Егор, СreditUP. -
Снова развод под бешиние проценти

Я тебя cyky сегодня убью!Конец! Увага! ПрАТ «ВФ Україна» не несе відповідальності за текст повідомлення.
Кешберри написали, как вам?

"Валя бойся ***** ходить по улице...пока твой уебан в глорию должен..."(смс від глорія фін).Тепер 100 відсотків ні копійки не отримають

Gerda, це все пусті погрози,воно напевне саме боїться ходити по вулиці,оглядається,щоб нічого на голову не впало)

А мне сегодня только предлагают кредит.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі