Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Мне пришла СМС что 27.03 подают заявление в киевскую прокуратуру о мошенничестве и номер 0800301027

Marina18, а сколько просрочка?

Всім привіт!
Мені вже другий раз приходить повідомлення з таким текстом:
"УВАГА!!! Почни життя без боргів! Оплатіть сьогодні до кінця дня 4000,00грн та ми спишемо Вам залишок. Сьогодні остання можливість. Довідка за номером - 0443644145"
Підскажіть будь-ласка чи варто вестись на це чи ні ?

Останнє редагування модератором:
Marina18, я уже на форуме писал что за учителя у них что все смс угрозы все как под копирку одно и тоже.неужкли они не понимают что у многих людей выработался иммунитет к их пугалками что это уже не действует.придумайте что то другое тупорылые каллы

Marina18, я уже на форуме писал что за учителя у них что все смс угрозы все как под копирку одно и тоже.неужкли они не понимают что у многих людей выработался иммунитет к их пугалками что это уже не действует.придумайте что то другое тупорылые каллы
Пытаются надавить таким способом вдруг я испугаюсь и все побегу платить

yURKAAA, не ведіться

А мне вот такая хрень пришла! Ни того ни другого у меня нет и не было никогда!

AvalBank-PumbBank
Uvaga! Vashu kartku zablokovano bankom na 62 dni. Info za tel. +380442272528

Останнє редагування модератором:
А у меня всё больше вот таких смс)) да только я не готова ни платить больше, ни на контакт идти)) как-то стало пофиг совсем...суд в помощь всем моим незакрытым мфо

Вкладення

• Screenshot_2019-03-19-16-49-25.webp
    Screenshot_2019-03-19-16-49-25.webp
    16.2 Кб · Перегляди: 182
Мені ще від манівео сьогодні прилетіло,що під час візиту мене не було,тому вони звертатимуться до правоохоронних органів для розшуку по ст. 190.Сміх та й годі:ahaha:

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі