Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Вони реально можуть піти до дитини в школуСьогодні почало Кредит кафе задовбувати Молотов Сергій Іванович, старший слідчий головного управління поліції в м. Івано-Франківськ, Сахарова 15 Вас зрозумів, спочатку до Дениса в школу заїдем, поспілкуємся з директором і візьмемо в класного керівника характеристику на вас
Они сами себе противоречат, тут у них есть разрешение на проведение примусових действий по списанию долга, а тут 2 дня дают на добровольную оплатуа мне вот такое сегодня пришло
ох и сказочники?![]()
Даже такой оказывается бывает))
Нет конечно...Сьогодні почало Кредит кафе задовбувати Молотов Сергій Іванович, старший слідчий головного управління поліції в м. Івано-Франківськ, Сахарова 15 Вас зрозумів, спочатку до Дениса в школу заїдем, поспілкуємся з директором і візьмемо в класного керівника характеристику на вас
Вони реально можуть піти до дитини в школу
мені теж таке прийшло..не переживайте...лякалка...ніхрена вони не можуть..Стало страшно
А яка шарага ??? Готівочка може ходити, - по крайній мірі , додому ... В школу не думаю, дзвонити деректору, - то да !!! Вони таке можуть, а прийти до школи ні!!! Чергова пугалка !!!Сьогодні почало Кредит кафе задовбувати Молотов Сергій Іванович, старший слідчий головного управління поліції в м. Івано-Франківськ, Сахарова 15 Вас зрозумів, спочатку до Дениса в школу заїдем, поспілкуємся з директором і візьмемо в класного керівника характеристику на вас
Вони реально можуть піти до дитини в школу
Бред полный. Не ведись.Пришло вот такое сообщение. Vnimanie! V vidu ignorirovaniya Vami pogasheniya kredita v kompaniyu Ukrpozyka LC, my' vy'nuzhdeny' oglasit' informaciyu o Vas, kak o nedobrosovestnom zaemshhike cherez SMI. Detali: 0 800 50 0755
то же самоеВопрос по смскам. Кому постоянно приходят смс в виде Вам одобрено и тд и тп подробнее на сайте? Меня они уже закумарили блочу всех а они с новых шлют и шлют!!!!

такая же история "придите возьмите" "придите, вам одобрено"... вот думаю, пойти взять, что ли? раз уж так настойчиво упрашивают. что скажете, форумчане?)Вопрос по смскам. Кому постоянно приходят смс в виде Вам одобрено и тд и тп подробнее на сайте? Меня они уже закумарили блочу всех а они с новых шлют и шлют!!!!