Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Через сколько продали?
І мені на пошту INCASSO прислали вже два повідомлення,щоб оплатити борг в обов'язковому порядку всю суму біля 20.000 до 9 .11., інакше їдуть додому.Прострочка більше ніж півроку.Хто шо скаже за них або центро кредит чи приїжджали?

Два раза уже приходило, даже писали, что есть родственники готовые помочь, чтоб я с ними связалась. Никто ничего из родственников мне не говорил

sobacura, как раз динеро звонят всем! В моем случае нашли многих! Но были посланы на хй!

Перевірте поштову скриньку, чи прийшло повідомлення від нотаріуса про примусове стягнення боргу з Вашого та сумісного майна. Сплатіть 6 435,00 грн. щоб уникнути стягнення. Тел. 0632345192
Вот такое прислали смс.
Поштову скриньку по месту проптске нет возможности плсмлтреьб т.д.И имущество на мне.Стоит бояться или?

Пупкін Вася Васьович ! Продаж Вашого майна зі знижкою до 50% відбудеться на аукціоні setam.net.ua. Сплатіть ххх.хх грн. щоб зберегти власні речі. Тел. 0632345192

У кого ще так? Прийшло смс, що продають моє майно зі знижкою до 50% на аукціоні setem.net.ua ! Сплатіть борг, щоб зберегти власні речі.

Ирина 345, мне только что такое пришло. Как думаете ,пугала очередная?

Мені тільки-що. Цікаво вони цих хто це придумує спеціально в психдиспансерах відбирають?)))

У кого ще так? Прийшло смс, що продають моє майно зі знижкою до 50% на аукціоні setem.net.ua ! Сплатіть борг, щоб зберегти власні речі.
Какая изобретательность...Интересно, а опись уже была, или суд что-бы вообще знать об имуществе??

какой ужас!

Сайт дійсно існує! Читала коментарі, дійсно можуть виставити , але не ваші, а чиїсь, але номера пишуть ваші і дані!

Ирина 345, мне только что такое пришло. Как думаете ,пугала очередная?
Ну конечно пугалка, а вы думаете они все властны и могут все?)))
Post automatically merged:

Сайт дійсно існує! Читала коментарі, дійсно можуть виставити , але не ваші, а чиїсь, але номера пишуть ваші і дані!
А я могу выставить их номер, на сайте оказания инт*м услуг)))

ДП «СЕТАМ» — державне підприємство, що створено Міністерством юстиції України для сприяння реалізації державної політики у сфері організації примусового виконання рішень судів та інших органів або посадових осіб.

taurusa, вы правы. Просто после прочитанного набора слов не можешь нормально соображать?

Я те ж думаю, що лякають!!!

Цей сайт на відміну від них не "шарашкіна канторка".

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі