Смс із Альфа банку

Ви порушили умови ПЕРЕОФОРМЛЕНОЇ УГОДИ. Банк попереджав Вас про наслідки. Маєте добу на сплату. 0800500286. Мне вот такое прислали. Так как реструктуризацию делала, а пропустила один платеж, задержка зарплаты. По поводу налоговой бред полный.

Шановний клієнте, кредитор зробив запит на БЛОКУВАННЯ всіх ваших рахунків в інших банках. 0800504049 сегодня получила от Альфа банка.
Сделают это?

А мені сьогодні прийшло смс. Що я не відповідаю на дзвінки.банк буде зв'язуватися з моїм оточенням.
Вони будуть дзвонити моїм контактним. Це зрозуміло. А можуть до мого телеф довідника добратися.як паскуди-какали дзвонять по проданих мфо?
І ще питання. Якщо щомісячно плачу.але тільки %.а тіло стоїть на місті.
Тому і смс.і дзвінки. Яка ще може реакція банка крім смс?

Сегодня прислали. Это как?

Вкладення

• Screenshot_2020-12-28-09-03-27-914_com.viber.voip.webp
    Screenshot_2020-12-28-09-03-27-914_com.viber.voip.webp
    99.2 Кб · Перегляди: 51
Как то не получается. Они падлы мне зарплатную карту заблокировали. Не могу даже зп получить.
Ну зарплатная их банка. Ничего удивительного,пробуйте перевести зарплату на другой банк,или наличкой если возможно

я, коли брала кредит, то офіційно працювала, а тепер безробітня, то є сенс написати їм, що я вже там не працюю, щоб не дзвонили людей не задовбували? Чи всеодно будуть дзвонити?Брала кредит готівкою, прострочка 3 місяці, ще є кредитка, теж прострочка так само приблизно, кидаю іноді пару сотень, а тепер вззагалі нема бажання і можливості щось їм платити. Краще на дітей потрачу))
То что Вы без работы сейчас для них вообще не аргумент, их совет в таком случае- одолжите у родственников и знакомых, меньше кушайте, продайте имущество и т.д.

Прохання, всіх хто постить скріншоти із смс, приховувати суми заборгованості/номера договорів і т.п.
Ця інформація та приблизна дата отримання смс дає можливість ідентифікувати вас як клієнта фін. установи.
Не давайте зайвої інформації своїм противникам.

Позвонили сегодня папе, вытрепали нервы, у папы, как и у меня, больное сердце. Угрожают папе забрать его дом, а его на улицу выбросить. Я к этому дому не имею никакого отношения. Когда-то была прописана, официально, уже 4 года не проживаю на территории Украины. Какая статья закона, или что им ответить, чтобы отстали, может, подскажет кто.
И сегодня мне смс прислали, что на выходных дом обклеяиют наклейками.

Позвонили сегодня папе, вытрепали нервы, у папы, как и у меня, больное сердце. Угрожают папе забрать его дом, а его на улицу выбросить. Я к этому дому не имею никакого отношения. Когда-то была прописана, официально, уже 4 года не проживаю на территории Украины. Какая статья закона, или что им ответить, чтобы отстали, может, подскажет кто.
И сегодня мне смс прислали, что на выходных дом обклеяиют наклейками.
Просто не общайтесь. Не помогут статьи

Назад
Угорі