Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Так є вони на форумі ведуть себе так як всіВсім доброго вечора! Цікавить ця контора "smartiway" як вони себе ведуть? Не можу знайти їх на форумі. Хто має справи з ними?
Дуже багато інформації.Краще шукайте.Всім доброго вечора! Цікавить ця контора "smartiway" як вони себе ведуть? Не можу знайти їх на форумі. Хто має справи з ними?
Чесно,не можу знайти саме їхДуже багато інформації.Краще шукайте.
Підніміться зараз в верх теми вашої,ви вже у розділі смартівей.Чесно,не можу знайти саме їх
Я,мала.Займуться розсилкою смс по тел.книзі.В мому випадку зачепили до 10 людей,більшість навіть не родичі.Видаляйте додаток з телефонуВсім доброго вечора! Цікавить ця контора "smartiway" як вони себе ведуть? Не можу знайти їх на форумі. Хто має справи з ними?
Скачали вашу телефонную книгу - готовьтесь.Всім доброго вечора! Цікавить ця контора "smartiway" як вони себе ведуть? Не можу знайти їх на форумі. Хто має справи з ними?
А а моєму випадку зовсім нікого.Один лист на домашній адрес,і все.Я,мала.Займуться розсилкою смс по тел.книзі.В мому випадку зачепили до 10 людей,більшість навіть не родичі.Видаляйте додаток з телефону
Я видалила додаток ще до просрочки,як думаєте встигли скачати? Мені вже страшноЯ,мала.Займуться розсилкою смс по тел.книзі.В мому випадку зачепили до 10 людей,більшість навіть не родичі.Видаляйте додаток з телефону
Встигли.Візьміть до уваги,що розсилка буде тим кого за родичів по Вашій тел.книзі ,вони сприйнялиЯ видалила додаток ще до просрочки,як думаєте встигли скачати? Мені вже страшно
В мене ,свекруху,свекра і тих хто був підписаний д.,т.А а моєму випадку зовсім нікого.Один лист на домашній адрес,і все.
А у вас додаток був видалений після просрочки? Чи вони якось копіюють книгу контактів зразу?Встигли.Візьміть до уваги,що розсилка буде тим кого за родичів по Вашій тел.книзі ,вони сприйняли
В мене ,свекруху,свекра і тих хто був підписаний д.,т.
Через скільки вони починають кіпішувати?Встигли.Візьміть до уваги,що розсилка буде тим кого за родичів по Вашій тел.книзі ,вони сприйняли
Та як ведуть....як і всі....але ці для початку роблять розсилку.В чоловіка зробили через 2 тижня....і кожного дня вони слали смс ....за дзвінки не говорив ніхто.А що до контактів. то можете не спішить видалять....вони вже іі скачали як тільки ви дали установили додаток і оформляли займ даючи дозвіл на доступ до всього....тому варіантів не багато...або платить або чекати варіантів на закриття звісно із розсилкою.Чоловіку ерез місяць запропонували тіло і мін %за користування.закрилиВсім доброго вечора! Цікавить ця контора "smartiway" як вони себе ведуть? Не можу знайти їх на форумі. Хто має справи з ними?
Уже пізно вони зразу зкачують як тільки закачав і він там їбалом мигає а потім ми мигаєм??Я,мала.Займуться розсилкою смс по тел.книзі.В мому випадку зачепили до 10 людей,більшість навіть не родичі.Видаляйте додаток з телефону
Вони при видачі грошиків ,скоріш всього тел.книгу злизують.Кіпіш був до трьох міс.я вже навіть забула про них.Моє оточення гарно їх відфутболилоА у вас додаток був видалений після просрочки? Чи вони якось копіюють книгу контактів зразу?
Через скільки вони починають кіпішувати?
Мої вже десь далеко мигають.Немає вже кому мигатиУже пізно вони зразу зкачують як тільки закачав і він там їбалом мигає а потім ми мигаєм??
В мене контактів було,напевно до 300 чол.І нікому жодного смс.Встигли.Візьміть до уваги,що розсилка буде тим кого за родичів по Вашій тел.книзі ,вони сприйняли
Они скачивают сразу, теперь удалять поздно. Занимаются массовыми рассылками по телефонной книге, это именно их фишка.Я видалила додаток ще до просрочки,як думаєте встигли скачати? Мені вже страшно
Везунчик,Ви!!!Хоча і я,так як тут іноді такі страсті пишуть ? Підодіяльників не напасешсяВ мене контактів було,напевно до 300 чол.І нікому жодного смс.
Всё очень индивидуально, кого то бомбят, а кому то везётВ мене контактів було,напевно до 300 чол.І нікому жодного смс.
Та да,я тут на форумі по ходу сама везуча.Ні колажів,ні дзвінків кому попало.Везунчик,Ви!!!Хоча і я,так як тут іноді такі страсті пишуть ? Підодіяльників не напасешся