Smartiway, як вони себе ведуть?

Orisa

Форумчанин
Дописи
116
Реакції
94
Бали
193
Orisa не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім доброго вечора! Цікавить ця контора "smartiway" як вони себе ведуть? Не можу знайти їх на форумі. Хто має справи з ними?

Всім доброго вечора! Цікавить ця контора "smartiway" як вони себе ведуть? Не можу знайти їх на форумі. Хто має справи з ними?
Я,мала.Займуться розсилкою смс по тел.книзі.В мому випадку зачепили до 10 людей,більшість навіть не родичі.Видаляйте додаток з телефону

Я,мала.Займуться розсилкою смс по тел.книзі.В мому випадку зачепили до 10 людей,більшість навіть не родичі.Видаляйте додаток з телефону
А а моєму випадку зовсім нікого.Один лист на домашній адрес,і все.

Я видалила додаток ще до просрочки,як думаєте встигли скачати? Мені вже страшно

Встигли.Візьміть до уваги,що розсилка буде тим кого за родичів по Вашій тел.книзі ,вони сприйняли
А а моєму випадку зовсім нікого.Один лист на домашній адрес,і все.
В мене ,свекруху,свекра і тих хто був підписаний д.,т.

Встигли.Візьміть до уваги,що розсилка буде тим кого за родичів по Вашій тел.книзі ,вони сприйняли

А у вас додаток був видалений після просрочки? Чи вони якось копіюють книгу контактів зразу?

Через скільки вони починають кіпішувати?

Та як ведуть....як і всі....але ці для початку роблять розсилку.В чоловіка зробили через 2 тижня....і кожного дня вони слали смс ....за дзвінки не говорив ніхто.А що до контактів. то можете не спішить видалять....вони вже іі скачали як тільки ви дали установили додаток і оформляли займ даючи дозвіл на доступ до всього....тому варіантів не багато...або платить або чекати варіантів на закриття звісно із розсилкою.Чоловіку ерез місяць запропонували тіло і мін %за користування.закрили

Уже пізно вони зразу зкачують як тільки закачав і він там їбалом мигає а потім ми мигаєм??

А у вас додаток був видалений після просрочки? Чи вони якось копіюють книгу контактів зразу?

Через скільки вони починають кіпішувати?
Вони при видачі грошиків ,скоріш всього тел.книгу злизують.Кіпіш був до трьох міс.я вже навіть забула про них.Моє оточення гарно їх відфутболило
Уже пізно вони зразу зкачують як тільки закачав і він там їбалом мигає а потім ми мигаєм??
Мої вже десь далеко мигають.Немає вже кому мигати

В мене контактів було,напевно до 300 чол.І нікому жодного смс.

Они скачивают сразу, теперь удалять поздно. Занимаются массовыми рассылками по телефонной книге, это именно их фишка.

Назад
Угорі