Smartiway, як вони себе ведуть?

Orisa, мне тоже присылают смс о описании,раз в неделю примерно,сумма уменьшается,а в кабинете нет. Денег нет ,платить нечем. Плохо ,что родственников обзванивают.
Orisa, мне тоже присылают смс о описании,раз в неделю примерно,в смс сумма уменьшается,а в кабинете нет. Денег нет ,платить нечем. Плохо ,что родственников обзванивают.

Orisa, мне тоже присылают смс о описании,раз в неделю примерно,сумма уменьшается,а в кабинете нет. Денег нет ,платить нечем. Плохо ,что родственников обзваниі

Orisa, мне тоже присылают смс о описании,раз в неделю примерно,сумма уменьшается,а в кабинете нет. Денег нет ,платить нечем. Плохо ,что родственников обзванивают.
От і я не хотіла,щоб обдзвонювали, довелось знайти і заплатити(

Ну і дарма.Краще б на себе потратили.
Можливо,але поки що страшно мені з ними забагато інформації мають. І доречі,я писала раніше,що збираюся працевлаштуватись офіційно.Пішла день відстажувалася,все було добре, тільки мої документи відправили на перевірку чи куда там відправляють,передзвонили і сказали не працевлаштовувати. Незнаю в чому причина,я в шоці просто.Не знаю тепер куда йти і шо робити.

Всім доброго вечора! Цікавить ця контора "smartiway" як вони себе ведуть? Не можу знайти їх на форумі. Хто має справи з ними?
Не знаю, не дали) Може тому, що додаток встановив на старий тел, в якому все стер, щоб не скачували інфу, або просто не захотіли 27 бути)

Можливо,але поки що страшно мені з ними забагато інформації мають. І доречі,я писала раніше,що збираюся працевлаштуватись офіційно.Пішла день відстажувалася,все було добре, тільки мої документи відправили на перевірку чи куда там відправляють,передзвонили і сказали не працевлаштовувати. Незнаю в чому причина,я в шоці просто.Не знаю тепер куда йти і шо робити.
Ну інформація єсть у будь-кого.Хто як нею користується.І в мене є смарти,але тиша і спокій.А роботу шукайте і надалі,якщо ви сумлінний працівник,обов'язково пощастить.Удачі вам.

У мене інших орків вистачає, так що не дуже)
Я теж вперше з ними зв'язалася,але судячи з коментарів контора серйозна. Я то думаю,як може так бути що їм нетреба ні місця проживання вказувати,ні додаткових контактів.Для чого,я ж сама дозволила доступ до інформації
Ну інформація єсть у будь-кого.Хто як нею користується.І в мене є смарти,але тиша і спокій.А роботу шукайте і надалі,якщо ви сумлінний працівник,обов'язково пощастить.Удачі вам.
Дякую вам

Звичайно?.Я і зараз хочу віддати.Но не можу???внутрішній голос забороняє
Я тоже взял в начале карантина 3 куска спонсорской помощи у смартов и не отдаю. Перед тем как установить приложение снёс все контакты со старого телефона натулил номера своих старых симок и рандомно набранных вставил симку отъехал подальше от дома в другой посёлок за 50 км примерно ( ТК нужно по делах было туда ехать ) дал им геолокейшэн и они благополучно сбросили мне 3к. До сих пор ни единого звоночек))))

Ну як,ви не розумієте що серед моїх контактів є багато людей які не розуміють що таке шараги і мені тоді не знаю куда виїжати,якби вони до них подзвонили.
А у нас усіх прям рідні і знайомі профі в цих питаннях.Просто настане момент,коли не буде грошей на пролонгації,і от тоді ви зрозумієте,що все викинули на вітер.І рідні скажуть,якщо знала що аферисти,нащо платила?

Ну як,ви не розумієте що серед моїх контактів є багато людей які не розуміють що таке шараги і мені тоді не знаю куда виїжати,якби вони до них подзвонили.
У меня те кто не понимали, всё равно всё поняли.Я им обьяснила.,что говорить и как их слать на йух.

С учетом того, что они стащили мою записную я планировал с ними рассчитаться. Но ребята оказались не смарт и отправили отцу смс. Естессно теперь из принципа я им ничего не отдам.

Какими идиотами надо быть, чтобы верить в то, что это простимулирует им вернуть долг. :facepalm:

Вкладення

• Screenshot_20201107_133028.webp
    Screenshot_20201107_133028.webp
    31.2 Кб · Перегляди: 48
С учетом того, что они стащили мою записную я планировал с ними рассчитаться. Но ребята оказались не смарт и отправили отцу смс. Естессно теперь из принципа я им ничего не отдам.

Какими идиотами надо быть, чтобы верить в то, что это простимулирует им вернуть долг. :facepalm:
Але бачите,у них працюють люди з поетичним нахилом в рифму пишуть

Нету слов.......М,да..

Полагаю, что у них должна быть такая реклама.
Если смарты читают ветку, пусть оставят адрес, я пришлю тифак для печати.

Вкладення

• смарти_банер.webp
    смарти_банер.webp
    59.5 Кб · Перегляди: 51
Полагаю, что у них должна быть такая реклама.
Если смарты читают ветку, пусть оставят адрес, я пришлю тифак для печати.
?% вони будуть ще більше популярні))))) Тільки нагадайте що якщо вони вздумають використати цей слоган то авторське право у вас і воно коштує грошей ?

Назад
Угорі