Я вас дуже розумію, бо була півтора місяці назад в такому ж стані. Смартівей брала через додаток, а от Легко на сайті, а у обох в договорах вписані отак номера людей. Також по назвам орієнтувалися - де було позначено тітка, хрещена і т.д. І також там є дитина, якій 12, бо вона у моєї доньки була підписана як сестра, хоча двоюрідна, але в нас якийсь час був один гугл акаунт і її номери є в мене.
Переживала страшно. Наш мозок так влаштований - думати найгірше. Це викликає більш яскраві емоції, тому ми думаємо найгірше. Але, треба відганяти такі думки. Це ще не сталося, і, можливо, що ніколи не станеться, а ви це все переживаєте днями, тижнями і налаштовуєте себе на негатив. Придумайте раз, що скажете в такому випадку і все. Я хотіла просити, щоб тій дитині поставили антиспам, дзвонити хрещеній, з якою не бачилась років 10, тій тітці, що насправді не тітка мені зовсім...

А потім вирішила відпустити ситуацію і вирішувати по ситуації.
Розказала лише батьку (суму всю лише не змогла сказать) та сестрі. Поки що дзвонять лише батьку...
За Смартівей не бійтеся. Вони не будуть терор оточенню влаштовувати, а кого знайдуть інші мфо ви не зможете спрогнозувати. Батьків точно, чоловіка, а там, як повезе. Скажіть найріднішим і вам стане краще. По собі знаю - це справді працює.
І головне самі себе перед собою захистіть. Пожурили, а тепер захистіть себе, як адвокат.))) Коли ви самі себе виправдаєте і пробачите, то будете простіше сприймати ситуацію і знати, що сказати іншим.