Smartiway 2025. Отзывы. Чего ожидать?

• Автор теми Автор теми Ludmila_chu
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 140
  • Перегляди Перегляди 13K
Доброго дня. Скажіть, як зараз у Вас з ними? Мені теж прийшла «довідка про борг»..

Доброго дня. Скажіть, як зараз у Вас з ними? Мені теж прийшла «довідка про борг»..
Надходили пропозиції закрити за тіло, але коштів таких не мав на той час. Будуть ще пропозиції. Оточуючим не телефонували.

Сьогодні отримала таке повідомлення, ніяких сповіщень більше не було. Можливо хтось ще таке отримував , чого очікувати?

Вкладення

• IMG_20241203_145825.webp
    IMG_20241203_145825.webp
    26.2 Кб · Перегляди: 390
Добрый день. Если не сложно поделитесь, пожалуйста, опытом, что от Смартивей ожидать дальше? Брала к них неоднократно займы,закрывала. А последний взяла в сумме 15000 (оплата частями), через месяц по графику заплатила 10000, а потом надо было через две недели платить 8069 и так далее. Но так получилось что нет чем заплатить,просрочила. И вот прошло уже больше двух недель, а от них за это время было всего лишь пару смс. Хотя, они содрали у меня с телефонной книги и номер сестры,и бабушки и дедушки, и родителей. Думала будут писать тут же им, но пока тихо. Аж настораживает.
Что ожидать от них далее?
Як у вас тепер з ними? Комусь дзвонили вже? Скоро заходжу в просрочку. Неодноразово брала та повертала, але зараз тіло 3900, ні одного платежу, немає чим оплачувати. Теж зідрали 7 номерів, навіть такі номери, що й не знаю хто.

Як у вас тепер з ними? Комусь дзвонили вже? Скоро заходжу в просрочку. Неодноразово брала та повертала, але зараз тіло 3900, ні одного платежу, немає чим оплачувати. Теж зідрали 7 номерів, навіть такі номери, що й не знаю хто.
Не знаю як по оточенню ,але це одні з небагатьох де закрила вигідно ,якщо так можна сказати ,брала 4к ,закрила за 1000

Не знаю як по оточенню ,але це одні з небагатьох де закрила вигідно ,якщо так можна сказати ,брала 4к ,закрила за 1000
Дякую за ваші коментарі. А Клай та Авіра, ви про них нічого не знаєте?

Дякую за ваші коментарі. А Клай та Авіра, ви про них нічого не знаєте?
Є в протермінування ,ці дзвонили комусь з оточення ,батькам наче і сестрі. Ще їх не закрила. Хоча Авіра пропонували закрити за тіло ,на той момент коштів нажаль не було . Клай не пропонували вигідних умов.

Є в протермінування ,ці дзвонили комусь з оточення ,батькам наче і сестрі. Ще їх не закрила. Хоча Авіра пропонували закрити за тіло ,на той момент коштів нажаль не було . Клай не пропонували вигідних умов.
Ви давно у них в просрочці? В мене все попереду, весь, так - би мовити, екстрім
Та якби ж 200 і у мене, наприклад) так там мінімальна сума кредиту 4000 .( Я про Клай та Авіру)🫣 Нащо вони мені його погодили, тепер мушу вигрібати. Вже й про банк мовчу, хоча б могла платити, то все годую ці шараги

Останнє редагування:
Доброго дня!
Підкажіть будь ласка як введуть себе смарти зараз?

Доброго дня!
Підкажіть будь ласка як введуть себе смарти зараз?
Добрий , спокійні , пишуть тільки нам , оточення не кошмарять , через пару місяців пропонують зі тіло , а то і за пів тіла

Доброго дня!
Підкажіть у кого зараз смарти в протермінуванні ,подзвонив сьогодні робот сказав що не виконую свої зобов'язання тому будуть використовувати якись там пункт договору а саме телефонувати 3 лицям або близьким
В договорі є вказані номери (стягнули напевно з тел книги)
Чи реально телефонують ?
Або як себе ведуть?

Доброго дня!
Підкажіть у кого зараз смарти в протермінуванні ,подзвонив сьогодні робот сказав що не виконую свої зобов'язання тому будуть використовувати якись там пункт договору а саме телефонувати 3 лицям або близьким
В договорі є вказані номери (стягнули напевно з тел книги)
Чи реально телефонують ?
Або як себе ведуть?
В мене є. Пишуть тільки мені. Протермінування, правда, ще тільки тижні 3. Вже були акційні пропозиції, але буду чекати тіло. Грошей поки домовлятись немає.

В мене є. Пишуть тільки мені. Протермінування, правда, ще тільки тижні 3. Вже були акційні пропозиції, але буду чекати тіло. Грошей поки домовлятись немає.
дякую за відповідь)
У мене теж +- 3 тижні ,два дні тому теж прислали пропозицію зі знижкою ,і взагальному телефонували за цей період 3 рази і 2 смс
і сьогодні що будуть залучати 3 лиць
Багато хто пише що вони не телефонують і не турбують оточення

дякую за відповідь)
У мене теж +- 3 тижні ,два дні тому теж прислали пропозицію зі знижкою ,і взагальному телефонували за цей період 3 рази і 2 смс
і сьогодні що будуть залучати 3 лиць
Багато хто пише що вони не телефонують і не турбують оточення
Вообще не звонят 3 лицам , только пугают , через 1,5-2 месяца предлагают за пол тела )

Назад
Угорі