Сломалась я, ребята..вродь не новичок.. а накрыло..

• Автор теми Автор теми Татьяна222
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 863
  • Перегляди Перегляди 19K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Таня,не ображайся,але,я тобі раніше писала:,,Займись собою!!!,,В тебе дівчинка красуння,вона приклад має брати з тебе.

Наволочку попробуй.
Злая Вы o_O
abc0e9d65165d7ddd92dc60f9da20872.webp

Таня,не ображайся,але,я тобі раніше писала:,,Займись собою!!!,,В тебе дівчинка красуння,вона приклад має брати з тебе.
Соглашусь на все ?!Мои дети говорят что я выгляжу как студентка!Взяла за правило что себя надо ценить!Да и плюс,счастливая мама-счастливые дети!)

Таня,не д*ра.Таня,під неї косить.І голову,вона миє і в перукарню ходить.
Я НЕ знаю що так е пероукарня з 1989 року я серьозно пишу.. промиття .. теж серьезно.. 3 роки вже як.. волосся розсипаеться))не вирите ну и не надо.. ваше право..доказати я не зможу.. та и не треба.. все одно то нпколму не надо

Я НЕ знаю що так е пероукарня з 1989 року я серьозно пишу.. промиття .. теж серьезно.. 3 роки вже як.. волосся розсипаеться))не вирите ну и не надо.. ваше право..доказати я не зможу.. та и не треба.. все одно то нпколму не надо

Соглашусь на все ?!Мои дети говорят что я выгляжу как студентка!Взяла за правило что себя надо ценить!Да и плюс,счастливая мама-счастливые дети!)
Вот и я согласна,вот на карантине поправилась пузо вываливаться начало говорю сыну мама толстая а он мне кривится и говорит фуууу....подняла свой зад и спортом занялась сново и на ПП...устами младенца глаголит истина...ахахах

Я,как бухгалтер,села посчитала:крышки,кабачки,соль,уксус,сахар,специи,вода,газ,свет,банка.Таня,иди в парихмахерскую

Розсипається тому,що ти,калохімією не користуєшся.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі