`Meow
Перевірений
- Дописи
- 2785
- Реакції
- 2968
- Бали
- 2980
`Meow не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Не стоит.Знаю, я просто дурне трохи![]()
Все. Заканчиваем. Просили не флудить.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Не стоит.Знаю, я просто дурне трохи![]()
Це сама стосується і зняття арешту з зп рахунку?Списав кошти після того як виніс постанову)) Молодець мля.
Два дні з моменту отримання листа від вас.
Але він вже ні при чим. Постанову він виніс.
Всі претензії до банку. Якщо звісно він не відправив укрпоштою, тоді все більш зрозуміліше.
ОльгаАдлер, не питайте одне й те саме в різних темах.Це сама стосується і зняття арешту з зп рахунку?
ні.Це сама стосується і зняття арешту з зп рахунку?
Дякую, бо десь зустрічалаиінфо про місяць, то аж погано сталоні.
арешт з зп рахунку повинні зняти не пізніше наступного робочого дня після надходження до нього документів, які свідчать, що на цей рахунок заборонено накладати арешт
Дякую, вибачте)ОльгаАдлер, не питайте одне й те саме в різних темах.
Так, процедура дій виконавця та сама з моменту отримання вашої заяви і потрібного підтвердження про рахунок.
є такі виконавці, котрі повичнають розповідати, що будуть розглядати заяву відповідно до ЗУ "Про звернення громадян" - 30 днів.Дякую, бо десь зустрічалаиінфо про місяць, то аж погано стало
Дякую, вибачте)
Ааа, то мене намагалися спутати)є такі виконавці, котрі повичнають розповідати, що будуть розглядати заяву відповідно до ЗУ "Про звернення громадян" - 30 днів.
але це не правильно)))
бо в них є свій, спеціальний закон
Якщо що скините мені назву цього закону, щоб я якщо на нього послалася, щоб він мені там не почав голову дурити, будь-ласкає такі виконавці, котрі повичнають розповідати, що будуть розглядати заяву відповідно до ЗУ "Про звернення громадян" - 30 днів.
але це не правильно)))
бо в них є свій, спеціальний закон
И куда можно пожаловоться на исполнителя, если что?Ааа, то мене намагалися спутати)
Дякую, сподіваюсь таких довбнів стало менше
Якщо що скините мені назву цього закону, щоб я якщо на нього послалася, щоб він мені там не почав голову дурити, будь-ласка![]()
не питання)))Ааа, то мене намагалися спутати)
Дякую, сподіваюсь таких довбнів стало менше
Якщо що скините мені назву цього закону, щоб я якщо на нього послалася, щоб він мені там не почав голову дурити, будь-ласка
И куда можно пожаловоться на исполнителя, если что?
А насчет жалобы...за них же Минюст отвечает?не питання)))
за кого?А насчет жалобы...за них же Минюст отвечает?
Если жалоба на исполнителяза кого?
а частников есть еще АПВУЕсли жалоба на исполнителя
Дякую) бачу просто що ця темка працюю, то на всяк випадок вирішила поцікавитися)а частников есть еще АПВУ
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, постанова відправлена до банку 10 днів тому (23.08) Укрпоштою, але адреса отримувача вказана не вірно( сьогодні з оператором банку з'ясували) - виконавець направляє платіжне доручення до банку( доки будуть розбиратись та відправляти по новому листа) - банк повинен буде зняти кошти з рахунку? Вірно?Списав кошти після того як виніс постанову)) Молодець мля.
Два дні з моменту отримання листа від вас.
Але він вже ні при чим. Постанову він виніс.
Всі претензії до банку. Якщо звісно він не відправив укрпоштою, тоді все більш зрозуміліше.
Банк повинен в той же день коли отримає платіжну інструкцію зробити відповідне списання з усіх арештованих рахунків кошти в межах цієї інструкції.Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, постанова відправлена до банку 10 днів тому (23.08) Укрпоштою, але адреса отримувача вказана не вірно( сьогодні з оператором банку з'ясували) - виконавець направляє платіжне доручення до банку( доки будуть розбиратись та відправляти по новому листа) - банк повинен буде зняти кошти з рахунку? Вірно?
Дякую. Весело ( банк не має постанови, бо її по факту не надіслали, і не відомо коли тепер відправлять)Банк повинен в той же день коли отримає платіжну інструкцію зробити відповідне списання з усіх арештованих рахунків кошти в межах цієї інструкції.
Якщо рекомендованим листом,то шукайте номер накладної,має бути у виконавця чи секретаря. І по ньому шукайте де той лист. Якщо адрес невірний,то можна зробить переадресацію,але ж знову,потрібен номер накладноїДобрый вечер. Может кто сталкивался - исполнитель (секретарь) отправили постановление укр почтой заказным письмом, но неверно указали индекс и письмо затеялось на почте. Что делать в такой ситуации??? (исполнительная упёрлась - мы отправляли, ищите. Укрпочта говорит что адрес указан не вено и не возможно доставить) Куда можно обратиться???
Я нашла письмо - исполнительная не правильно указала индекс отделения , нужна переадресация, а исполнительная отказывается это делать :-(Якщо рекомендованим листом,то шукайте номер накладної,має бути у виконавця чи секретаря. І по ньому шукайте де той лист. Якщо адрес невірний,то можна зробить переадресацію,але ж знову,потрібен номер накладної
Зателефонуйте на гарячу лінію,або сходіть нас відділення,ви як отримувач,маєте самі оформити переадресаціюЯ нашла письмо - исполнительная не правильно указала индекс отделения , нужна переадресация, а исполнительная отказывается это делать :-(