Скарга до НБУ та 1545

• Автор теми Автор теми Марина77777
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 8
  • Перегляди Перегляди 276

Марина77777

Читач
Дописи
4
Реакції
0
Бали
1
Марина77777 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Привіт усім! Потребую поради.
Маю договір CreditKasa (продукт MaxiKasa).
  • Початкове тіло: 19 200 грн.
  • Уже сплачено: 35 807 грн (переплата х2).
  • Борг у кабінеті зараз: 26 542 грн (тіло 13,5 тис. + відсотки за ст. 625 ЦК та комісії).
Що зроблено: Подала скаргу через Кабінет Міністрів (Урядову лінію). Додатково надіслала в НБУ PDF-розрахунок від компанії, де видно всі мої оплати та незаконні нарахування за ст. 625 під час війни. Скарга вже в статусі «Прийнято до розгляду». Поки що тиша, МФО не дзвонить.
Питання до форуму:
  1. Чи подавав хтось через Кабмін? Які результати?
  2. Які шанси, що НБУ змусить їх списати залишок у 26 тисяч «в нуль» через таку переплату?
  3. Яка максимальна сума відсотків може бути нарахована за законом під час війни для такого тіла?
Дякую за відповіді!

Останнє редагування:
Привіт усім! Потребую поради.
Маю договір CreditKasa (продукт MaxiKasa).
  • Початкове тіло: 19 200 грн.
  • Уже сплачено: 35 807 грн (переплата х2).
  • Борг у кабінеті зараз: 26 542 грн (тіло 13,5 тис. + відсотки за ст. 625 ЦК та комісії).
Що зроблено: Подала скаргу через Кабінет Міністрів (Урядову лінію). Додатково надіслала в НБУ PDF-розрахунок від компанії, де видно всі мої оплати та незаконні нарахування за ст. 625 під час війни. Скарга вже в статусі «Прийнято до розгляду». Поки що тиша, МФО не дзвонить.
Питання до форуму:
  1. Чи подавав хтось через Кабмін? Які результати?
  2. Які шанси, що НБУ змусить їх списати залишок у 26 тисяч «в нуль» через таку переплату?
  3. Яка максимальна сума відсотків може бути нарахована за законом під час війни для такого тіла?
Дякую за відповіді!
Навряд НБУ чимось допоможе.
Скінчиться тим, що порадять звертатись до суду.
Так що можете відразу звертатись (одне одному не заважає).
Договір споживчий чи ні? (в договорі зазначено на яки потреби брали?)

НБУ напевно як завжди під копірку напише вам відповідь типу "Ми надіслали компанії запит, вони сказали що такого немає" на цьому все скінчиться. Я подавав три рази скаргу в НБУ з усіма доказами, скрінами, відео, файли, всі три відповіді це тупо копія один одного, тільки назва компанії інша

Зараз стараюся самий все вирішувати, досить не погано виходить, але є проблеми з деякими канторами які купили мої кредити. Боргів мав на 300000 тисяч, зараз вже на 100000, стало на багато легше але ті кантори які є то насирають в душу дуже сильно

Напевно буду готуватися до суду бо не до добра це все, а платити "СЬОГОДНІ ДО 14:00" не маю змоги

Ситуація змінилась так як мною було виявлені шахрайські дії, вони навмисно не зараховували мої оплати, ділили на 2-3 рази з затримкою 15-30 днів зараховували , щоб гроші йшли суто на %.Я вносила великі сули одразу, а вони їх дробили. Кредит давно закритий, навіть переплата є. чеки всі маю)

Ситуація змінилась так як мною було виявлені шахрайські дії, вони навмисно не зараховували мої оплати, ділили на 2-3 рази з затримкою 15-30 днів зараховували , щоб гроші йшли суто на %.Я вносила великі сули одразу, а вони їх дробили
Дай Боже щоб у вас все вирішилося і позбулися цієї мороки, я коли їх закривав то також мав проблеми. Вніс повну оплату за кредит, кажуть що закриють у найближчу пʼятницю, до найближчої пʼятниці постійно дзвонили і казали що ніфіга не закрив, але в кінці кінців надали довідку і все скінчилося

Дай Боже щоб у вас все вирішилося і позбулися цієї мороки, я коли їх закривав то також мав проблеми. Вніс повну оплату за кредит, кажуть що закриють у найближчу пʼятницю, до найближчої пʼятниці постійно дзвонили і казали що ніфіга не закрив, але в кінці кінців надали довідку і все скінчилося

Вони мені його штучно намалювали так як не внесли жодного мого платежу повністю, ділили їх і вносили як хотіли, ще й штрафи вписували) перед тим як зробити штучну оплату

Навряд НБУ чимось допоможе.
Скінчиться тим, що порадять звертатись до суду.
Так що можете відразу звертатись (одне одному не заважає).
Договір споживчий чи ні? (в договорі зазначено на яки потреби брали?)
В мене є докази що вони шахраї, та ділили мої квитанції на 2-3 рази та вносили з затримкою 15-30 днів, щоб штучно створити борг

Вони мені його штучно намалювали так як не внесли жодного мого платежу повністю, ділили їх і вносили як хотіли, ще й штрафи вписували) перед тим як зробити штучну оплату

В мене є докази що вони шахраї, та ділили мої квитанції на 2-3 рази та вносили з затримкою 15-30 днів, щоб штучно створити борг
На ваші відповіді говорили що оплата проходить 3 дні- до тижня?😅

На ваші відповіді говорили що оплата проходить 3 дні- до тижня?😅
Ні, надали мені довідку виписку, а я зрівняла її зі своїми чеками, наприклад я внесла 7500, а зараховано лише 3000, через 15 днів ще зарахували 3200, і так по кожному платежу, ні одного платежу повністю не зараховано)я вносила великі суму, за 4 місяці я його вже повністю виплатила в 0 та переплатила навіть. Надіюсь НБУ мені допоможе.

Останнє редагування:
Назад
Угорі