Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Охрэнєть ... Не встать... Дєточка ,да Вы миллионер??)))???Евлампия, не переживайте, я скоро до вас приєднаюся, в мене в альфі 4 кредити, в пумбі 3, в укрсібє 2, і форвард,організуємо профсоюз
А скільки є? МФОПАННОЧКА, та да, просто веду себе скромно,це я щє мфо не перерахувала
Ніяк не зрозумію,я думала,що я унікум,але як Вам в одному банку давали по 4-3кредити?Евлампия, не переживайте, я скоро до вас приєднаюся, в мене в альфі 4 кредити, в пумбі 3, в укрсібє 2, і форвард,організуємо профсоюз

Дякую,але вже всерівно всюди в чорних-пречорних списках.Dusha, можна, можна одномоментно мати 3-4 кредити, в альфі готівковий і 3 картки, в пумбі 2 готівкових і картка, в укрсібє 50 тис дали ,а потім смс прислали, чи не хочете кредит онлайн, я що, дурна відмовлятися, так вони щє мені на картку 50 тис скинули, а альфа при такій кількості кредитів на якусь картку, на яку колись кредит видавали, самі кредитний ліміт встановили, якісь жулікі
Не знаю чи так воно чи ні,але всерівно моя думка така,що їм вигідно понадавати нам цих кредитів,особливо тим хто грає в гру:"Не лінуйся-перекредитуйся,пролонгуйся!",тому що ми беремо в одному кармані,а в інший кладемо...Dusha, ну так я так і зробила, останні форвард дали, я вже виходила на просрочки, так мені ввечорі на вайбер написали,запропонували картку, по телефону відкрили картку на 30 тис, щє й кажуть:вам доступно 50 тис, я чогось поскромнічала, вони щє й щось там з датами наплутали у договорі, корочє, хай вибачають, нічого лічного
☹Dusha, як би було не вигідно, вони б мені, виховательці, не насовали кредитів на 500 тис, щє й наперегонки бігли, пропонували, в мене одна мама працює в банку, знає мою історію, вона каже,все одно будете платить, через суд процент возврата дуже великий, от тільки як вони з моєї зарплати той процент отримувати збираються? В чергу стануть?
Мне вот интересно какое значение имеет сумма напису ?если с такими ценами на адвоката ......то лучше 20 %![]()
это просто адвокаты шкуродерыМне вот интересно какое значение имеет сумма напису ?
Если. 40 тыщ одна цена а если 4 или 400 как кто влияет на трудо затраты и сложность аргументации в суде отмены незаконной надписи ?
Однозначно организуем. Надеюсь что карантин продлят. У меня в форварде, альфе, монобанк просрочка пошла с началом карантинаЕвлампия, не переживайте, я скоро до вас приєднаюся, в мене в альфі 4 кредити, в пумбі 3, в укрсібє 2, і форвард,організуємо профсоюз
Це офіційна інформація?Из2 сентября на карантин.
Я так думаю- ведь в городах дети в школу идут только первых, девятых и одиннадцатых классов а все остальные на дистанции. Точно ничего не знаюЦе офіційна інформація?