Сіті фінанс. Нотаріальний напис.

• Автор теми Автор теми ПАННОЧКА
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 143
  • Перегляди Перегляди 11K
Значить кешпоїнт...
В моєї мами також вони є((((.....
Нушо как там ваши дела?иск подали???у меня первая мина прилитела.все счета арестованы))))не успеваю в течении 10 дней подать иск,из за блокировки карт (((теперь буду в гражданку подавать ,как то переживаю дико(

Вчора були підготовчі суди...
Не переживайте... Все робіть поступово..
І вірте в свою правоту))))

если с такими ценами на адвоката ......то лучше 20 %
1591964945324.png
?ого капець

Отримала листа від Клименка Р . В
(приватний виконавець)
Представляє сіті фінанс.
1-Відкриття виконавчого провадження.
2-Постанова про стягнення з боржника основної винагороди.
3-Про арешт коштів боржника
Постанова про розмір мінімальних витрат виконавчого провадження.
Загальна сума 14.000

Дорога до адвоката )))
Воювати ? ?
У нас на двоих с сестрой 7 ИП. Слышите семь штук. Помните мою истерику по поводу суицида. По дву м воюем. По одному 20.проц.- в суде. И Ощадбанк висит в минусе почти 84тыщи. Даже кредитные карты заблокировали. По одному приостановлено. Но моя ошибка что не взяла юриста с форума а местного. С сестры с пенсии снимаю только10 проц. Почему с зарплаты 20??? Пытаемсяпернвестищарплату
У нас на двоих с сестрой 7 ИП. Слышите семь штук. Помните мою истерику по поводу суицида. По дву м воюем. По одному 20.проц.- в суде. И Ощадбанк висит в минусе почти 84тыщи. Даже кредитные карты заблокировали. По одному приостановлено. Но моя ошибка что не взяла юриста с форума а местного. С сестры с пенсии снимаю только10 проц. Почему с зарплаты 20??? Пытаемсяпернвестищарплату
Пытаемся перевести зарплату на почту. Иначе или на панель или на кладбище.

Евлампия, пам'ятаю...
Витримки Вам та здоров'я.
Если бы хотьденьги на почту перевели тогда бы снова в бой а так . Сижу. Жду. Завтра суд с приватом у меня
Если бы хотьденьги на почту перевели тогда бы снова в бой а так . Сижу. Жду. Завтра суд с приватом у меня
И по юхименко завтра в админ суде заседание.

И по юхименко завтра в админ суде заседание.
Тримайтеся. Маленькими кроками до перемоги,)))
Обнімаю Вас))

Спасибо. Когда немного встану финансово сразу иду к психиатру.
Я також думала спочатку так... Але форум і в цьому допоміг)))
Є люди ,які за вуха тримають та ,,золоті пєндалі''' досі дають))))
Бажаю знайти таких людей... А вони тут є)))

Я також думала спочатку так... Але форум і в цьому допоміг)))
Є люди ,які за вуха тримають та ,,золоті пєндалі''' досі дають))))
Бажаю знайти таких людей... А вони тут є)))
Депрессия и страх и мысли страшные начались не от МФО или банков с ИП а ещё раньше после взрыва газового котла. И после этого и начался этот кредитный кошмар.

Депрессия и страх и мысли страшные начались не от МФО или банков с ИП а ещё раньше после взрыва газового котла. И после этого и начался этот кредитный кошмар.
В кожного нас є своя історія ((((
Так ,нерви не витримують... Хочеться сховатися,зникнути... А ще якщо немає підтримки ,це взагалі здається кінець....
Але подивіться , скільки Ви вже пройшли......пережили....
Не потрібно це відпускати. Кожен день прожитий,це вже перемога...

Вкладення

• images (19).webp
    images (19).webp
    7.5 Кб · Перегляди: 18
В кожного нас є своя історія ((((
Так ,нерви не витримують... Хочеться сховатися,зникнути... А ще якщо немає підтримки ,це взагалі здається кінець....
Але подивіться , скільки Ви вже пройшли......пережили....
Не потрібно це відпускати. Кожен день прожитий,це вже перемога...
Спасибо Вам за поддержку и понимание.

Що ж і по Дорошкевич (фінфорс) відкрито провадження)))).
З вересня почнемо боротися,а зараз,, відпустку потрібно собі зробити)))))

Пытаемся перевести зарплату на почту. Иначе или на панель или на кладбище.
На панель

Назад
Угорі