Сіті фінанс. Нотаріальний напис.

• Автор теми Автор теми ПАННОЧКА
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 143
  • Перегляди Перегляди 11K
Евлампия, не переживайте, я скоро до вас приєднаюся, в мене в альфі 4 кредити, в пумбі 3, в укрсібє 2, і форвард,організуємо профсоюз

Евлампия, не переживайте, я скоро до вас приєднаюся, в мене в альфі 4 кредити, в пумбі 3, в укрсібє 2, і форвард,організуємо профсоюз
Ніяк не зрозумію,я думала,що я унікум,але як Вам в одному банку давали по 4-3кредити?
Єдине радує,що я тоді не знала,що так можна :facepalm:

Dusha, можна, можна одномоментно мати 3-4 кредити, в альфі готівковий і 3 картки, в пумбі 2 готівкових і картка, в укрсібє 50 тис дали ,а потім смс прислали, чи не хочете кредит онлайн, я що, дурна відмовлятися, так вони щє мені на картку 50 тис скинули, а альфа при такій кількості кредитів на якусь картку, на яку колись кредит видавали, самі кредитний ліміт встановили, якісь жулікі

Dusha, можна, можна одномоментно мати 3-4 кредити, в альфі готівковий і 3 картки, в пумбі 2 готівкових і картка, в укрсібє 50 тис дали ,а потім смс прислали, чи не хочете кредит онлайн, я що, дурна відмовлятися, так вони щє мені на картку 50 тис скинули, а альфа при такій кількості кредитів на якусь картку, на яку колись кредит видавали, самі кредитний ліміт встановили, якісь жулікі
Дякую,але вже всерівно всюди в чорних-пречорних списках.
Та й знаєте,нам і не в такій кількості в одному банку вистачило тих банків.Бо банків дофіга було.

Dusha, ну так я так і зробила, останні форвард дали, я вже виходила на просрочки, так мені ввечорі на вайбер написали,запропонували картку, по телефону відкрили картку на 30 тис, щє й кажуть:вам доступно 50 тис, я чогось поскромнічала, вони щє й щось там з датами наплутали у договорі, корочє, хай вибачають, нічого лічного

Dusha, ну так я так і зробила, останні форвард дали, я вже виходила на просрочки, так мені ввечорі на вайбер написали,запропонували картку, по телефону відкрили картку на 30 тис, щє й кажуть:вам доступно 50 тис, я чогось поскромнічала, вони щє й щось там з датами наплутали у договорі, корочє, хай вибачають, нічого лічного
Не знаю чи так воно чи ні,але всерівно моя думка така,що їм вигідно понадавати нам цих кредитів,особливо тим хто грає в гру:"Не лінуйся-перекредитуйся,пролонгуйся!",тому що ми беремо в одному кармані,а в інший кладемо...
Бізнес...
І гроші їхні залишаються в них...
І хтось щось та поверне...

Dusha, як би було не вигідно, вони б мені, виховательці, не насовали кредитів на 500 тис, щє й наперегонки бігли, пропонували, в мене одна мама працює в банку, знає мою історію, вона каже,все одно будете платить, через суд процент возврата дуже великий, от тільки як вони з моєї зарплати той процент отримувати збираються? В чергу стануть?

Dusha, як би було не вигідно, вони б мені, виховательці, не насовали кредитів на 500 тис, щє й наперегонки бігли, пропонували, в мене одна мама працює в банку, знає мою історію, вона каже,все одно будете платить, через суд процент возврата дуже великий, от тільки як вони з моєї зарплати той процент отримувати збираються? В чергу стануть?

если с такими ценами на адвоката ......то лучше 20 %
1591964945324.png
Мне вот интересно какое значение имеет сумма напису ?
Если. 40 тыщ одна цена а если 4 или 400 как кто влияет на трудо затраты и сложность аргументации в суде отмены незаконной надписи ?

Мне вот интересно какое значение имеет сумма напису ?
Если. 40 тыщ одна цена а если 4 или 400 как кто влияет на трудо затраты и сложность аргументации в суде отмены незаконной надписи ?
это просто адвокаты шкуродеры

Однозначно организуем. Надеюсь что карантин продлят. У меня в форварде, альфе, монобанк просрочка пошла с началом карантина

Евлампия, о, то у нас з Вами в профсоюзі буде непочатий край роботи! Навчальний рік пройде плідно

Це офіційна інформація?
Я так думаю- ведь в городах дети в школу идут только первых, девятых и одиннадцатых классов а все остальные на дистанции. Точно ничего не знаю

Назад
Угорі