Сіті фінанс. Нотаріальний напис.

• Автор теми Автор теми ПАННОЧКА
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 143
  • Перегляди Перегляди 11K
Сіті фінанс предложили реструктуризацію хтось мав з ними такє стоіть платити чі обман?

Прийшла відповідь на Заяву про надання копій документів

На Вашу Заяву....відповідаю наступне,відповідно до ст.8 Закону України,,Про нотаріату, нотаріус зобов'язаний зберігати нотаріальну таємницю, навіть якщо їх діяльність обмежується наданнням правової допомоги чи ознайомлення з документами......
Вам необхідно звернутися особисто до мене з відповідною заявою або надіслати заяву поштою,засвідшивши Ваш підпис на заяві нотаріально....

Нєєєаа,ну не дибіл??

На Вашу Заяву....відповідаю наступне,відповідно до ст.8 Закону України,,Про нотаріату, нотаріус зобов'язаний зберігати нотаріальну таємницю, навіть якщо їх діяльність обмежується наданнням правової допомоги чи ознайомлення з документами......
Вам необхідно звернутися особисто до мене з відповідною заявою або надіслати заяву поштою,засвідшивши Ваш підпис на заяві нотаріально....

Нєєєаа,ну не дибіл??
:dash1: я уже устал об этом говорить))) что есть нот тайна)) не всегда даже дают материалы на адвокатские запросы)))
надо ехать, или к нему, или к исполнителю. смотря кто к вам ближе

Нєєєаа,ну не дибіл??
Ну,він же ж закон не має права порушувати,ти що вони все ж по закону,по закону:spiteful:

:dash1: я уже устал об этом говорить))) что есть нот тайна)) не всегда даже дают материалы на адвокатские запросы)))
надо ехать, или к нему, или к исполнителю. смотря кто к вам ближе
Я про це знаю. Просто написала для того ,щоб знали ,що сіті фінанс (Мажуга) таким займається!!!

Сіті фінанс предложили реструктуризацію хтось мав з ними такє стоіть платити чі обман?
Реструктуризація хороший варіант
Працював з ними декілька раз
Але краще одним платежем закрити кредит, сума для вас вийде меньша

Нєєєаа,ну не дибіл??
Він потім всеодно відмовить в наданні документів
Так, що лишній раз не нервуйтеся))))

Ну нічого суд ,,попросить ")))

? вот смотрю, я на ваши сообщения "и думку гадаю" (с)
это принципиальная позиция советовать отдавать/заключать так называемую "реструктуризацию" или тут, что то другое?

Згідний.
Єдиний випадок коли вони себе зберігають від оскарження ВНН, це знищення нотаральних справ у зв'язку з закінченням строку зберігання
А копій вони ніде не зобов'язанні віддавати((((
? вот смотрю, я на ваши сообщения "и думку гадаю" (с)
это принципиальная позиция советовать отдавать/заключать так называемую "реструктуризацию" или тут, что то другое?
Я юрист, я не Бог і ніхто інший, щоб сказати робіть так і ви нікому не віддасьтете
Моя ціль закрити кредитдля клієнта на найбільш вигідниг умовах для клієнта (Рано чи пізно кожну людину достануть ці дзвінки і інші їхні незаконні дії)
Все, що по закону, все стараюся допомогти, але це не означає, що борг пропаде
Просто стоїть питання за скільки та кому віддавати його)))

Згідний.
Єдиний випадок коли вони себе зберігають від оскарження ВНН, це знищення нотаральних справ у зв'язку з закінченням строку зберігання
Розберемося...
Я ж просто не здамся))))
Дуже вже я на них ображена(я культурно виразилася))))))

Згідний.

Я юрист, я не Бог і ніхто інший, щоб сказати робіть так і ви нікому не віддасьтете
Моя ціль закрити кредитдля клієнта на найбільш вигідниг умовах для клієнта (Рано чи пізно кожну людину достануть ці дзвінки і інші їхні незаконні дії)
Все, що по закону, все стараюся допомогти, але це не означає, що борг пропаде
Просто стоїть питання за скільки та кому віддавати його)))
понятненька))) вопросов больше не имею))) ? ?

У нас була ситуація з банком "Укрсоцбанк", нічого нотаріус не надав, навіть на вимогу суду. Но там інша ситуація, ННП був зроблений після трьох років.є
Суд документи не отримав, переніс, при прийшли на перенесення, нам повідомили що, розгляду не буде, напишіть заяву на заочне рішення. Ми написали, суд прийняв рішення.

позов [видалено] до Акціонерного товариства «Укрсоцбанк», правонаступником якого є Акцонерне товариства «Альфа Банк», третя особа без самостійних вимог приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Гамаль Ірина Миколаївна про визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню задовольнити.

Визнати таким, що не підлягає виконанню. виконавчий напис, вчинений приватним нотаріусом Київського міського нотаріального округу Гамаль Іриною Миколаївною [видалено] р. за реєстровим номером ....[видалено].

Стягнути з Акціонерного товариства «Альфа-Банк» (ЄДРПОУ 23494714, м.Київ, вул.Велика Васильківська, 100) на користь [видалено] судові витрати.

Начебто,наскільки я пам'ятаю,то термін дії нотаріального напису до виконання-1рік.
срок предьявления ИНН к исполнению не имеет ничего общего со сроком хранения нотариусом у себя материалов дела))))
если верить номенклатуре, срок хранения копии ИНН и докумментов на основании которых она делалась - 3года

срок предьявления ИНН к исполнению не имеет ничего общего со сроком хранения нотариусом у себя материалов дела))))
если верить номенклатуре, срок хранения копии ИНН и докумментов на основании которых она делалась - 3года
А,зрозуміла.Дякую)))@Tarass, Ви з мене людину зробите з часом?

Назад
Угорі