Швидкогроші (Споживчий Центр) подали до суду

Швидко воші подали в суд, з тіла 3500 хочуть 8 з чимось, я готова сплатити, спілкувалася з ними, пишуть, що оплачуйте на рахунок і + судовий збір 2 тис. Наскільки безпечно їм оплатити до суду? І чи сплачувати їм судовий збір?

Тільки сьогодні в дію прийшло повідомлення, написано що Ухвали ( не оскаржуються )

Шо робити? Сума занадто велика
Добрий день. Захищатись у суді. Для отримання консультації по Вашій справі звертайтесь за вказаними контактами.

Швидко воші подали в суд, з тіла 3500 хочуть 8 з чимось, я готова сплатити, спілкувалася з ними, пишуть, що оплачуйте на рахунок і + судовий збір 2 тис. Наскільки безпечно їм оплатити до суду? І чи сплачувати їм судовий збір?
Сколько была просрочка, когда подали?

Добрий день.Якщо швидко гроші подали до суду,але статус лише «призначення складу суда»,можна з ними на пряму домовитись,щоб обійшлось без суду?Дякую за відповідь

Добрий день.Якщо швидко гроші подали до суду,але статус лише «призначення складу суда»,можна з ними на пряму домовитись,щоб обійшлось без суду?Дякую за відповідь
В мене теж подали я з ними спілкувалася але сказали що політика компанії розглядає тільки списання для військових. Подзвоніть їм можливо вам щось інше скажуть

ВОни можуть намахать вас на судовий збір, ви заплатите його, а вони потім подадуть заяву що ви пішли на мирову до суду, та напишуть заяву на повернення судового збору)

В мене теж подали я з ними спілкувалася але сказали що політика компанії розглядає тільки списання для військових. Подзвоніть їм можливо вам щось інше скажуть
Просто в мене послуги адвоката складуть майже ту суму,яку хочуть вони з %,тому думаю краще домовитися з ними на реструктуризацію та платити

Просто в мене послуги адвоката складуть майже ту суму,яку хочуть вони з %,тому думаю краще домовитися з ними на реструктуризацію та платити
Розумію, просто дзвоніть їм. Мені відмовили.

Screenshot_2025-04-30-12-07-06-463_com.android.chrome-edit.webp

Швидко гроші подали до суду. З чотирьох тисяч хотять 11400.
Хтось домовлявся з ними коли вже подано до суду? Або мені шукати адвоката?

мені шукати адвоката?
Які вхідні дані маємо? Тіло 4000? протермінування?
З чотирьох тисяч хотять 11400
Складна ситуація. Запитайте у адвокатів, може і візьмуться, хоча я не впевнений. Просто немає сенсу.

Назад
Угорі