Швидкогроші (Споживчий Центр) подали до суду

Мне документы отправили по месту регистрации. на телефон пришло смс. я зашла на сайт укрпошты, сделала переадрессацию по месту жительства. Получила. А вчера на телефон пришло смс о том, что суд назначен на 30.06 по месту регистрации.
Справа в тому, що пошта відправила документи назад, оскільки я там не продиваю, про це я сьогодні дізналась. Переадресацію в такому випадку я не можу. І де тепер документи брати не знаю. Як на Судовій владі їх знайти та завантажити?
Скільки часу пройшло від пошти з документами до смс про призначення дати суду?

Справа в тому, що пошта відправила документи назад, оскільки я там не продиваю, про це я сьогодні дізналась. Переадресацію в такому випадку я не можу. І де тепер документи брати не знаю. Як на Судовій владі їх знайти та завантажити?
напишите мне в лс

не на судовій владі.
в електронному суді Електронний суд

не на судовій владі.
Добрий день, я не правильно написала. В особистому кабінеті Електронний суд я побачила відкриті на мене провадження по двом справам: Споживчий центр та Кредит Кепітал. Намагалася через кнопку Документи по справі завантажити документи, але не завантажується
не на судовій владі.

не на судовій владі.

Вкладення

• IMG_20250610_133100.webp
    IMG_20250610_133100.webp
    1004.1 Кб · Перегляди: 71
Добрий день, я не правильно написала. В особистому кабінеті Електронний суд я побачила відкриті на мене провадження по двом справам: Споживчий центр та Кредит Кепітал. Намагалася через кнопку Документи по справі завантажити документи, але не завантажується
зайдіть у справу, і подивіться чи є реєстраційна картка вхідного документу

Якщо Вам потрібна консультація по Вашим справам, звертайтесь за вказаними нижче контактами. Консультація безкоштовна.

зайдіть у справу, і подивіться чи є реєстраційна картка вхідного документу
Зайшла у справу, реєстраційної картки вхідного документу не має. Статус справ - Призначено склад суду. Що це означає? Я вибачаюсь за ці дурні запитання - до суду на мене ще не подавали, але розумію, що все буває в перший раз 🙈

Зайшла у справу, реєстраційної картки вхідного документу не має. Статус справ - Призначено склад суду. Що це означає? Я вибачаюсь за ці дурні запитання - до суду на мене ще не подавали, але розумію, що все буває в перший раз 🙈
це означає, що обрали суддю, котрий буде розглядати вашу справу.
чекайте на ухвалу про відкриття провадження, та якщо не буде документів, пишіть заяву про дистанційне ознайомлення

це означає, що обрали суддю, котрий буде розглядати вашу справу.
чекайте на ухвалу про відкриття провадження, та якщо не буде документів, пишіть заяву про дистанційне ознайомлення
Дякую за змістовну відповідь. Чи можу я до Вас звернутися за консультацією та Вашими адвокатськими послугами, коли по справах надійдуть ухвали про відкриття провадженнь?

Дякую за змістовну відповідь. Чи можу я до Вас звернутися за консультацією та Вашими адвокатськими послугами, коли по справах надійдуть ухвали про відкриття провадженнь?
звісно

Доброго дня! Підкажіть будь ласка чи є зміст судитися з тзов Споживчий центр, сума була 8000, з усіма їхніми нарахуваннями 21600 плюс судовий збір 2422, чи послуги юриста мені обійдуться дорожче? Заяву лише сьогодні вони подали, отримала сповіщення від електронного суду

Devis, якщо виграєте суд, то послуги адвоката вам компенсують.

Devis, якщо виграєте суд, то послуги адвоката вам компенсують.
Тут більше питання чи є взагалі шанс його виграти, бо як програю, доведеться і їм і бристу сплатити. Чи є взагалі шанс його виграти, чи простіше назбирати і віддати?

Тут більше питання чи є взагалі шанс його виграти, бо як програю, доведеться і їм і бристу сплатити. Чи є взагалі шанс його виграти, чи простіше назбирати і віддати?
Шанс є. Але це тільки адвокат скаже після аналізу документів

Вітаю! Ось і на мене теж Споживчий центр ( Швидко гроші) подали до суду. На Судові владі з'явилась справа 02.06. , тіло- 8321.24
відсотки - 7863.55
неустойка -4500
Всього: 20684.78
склад суду призначено .
На пошту за місцем реєстрації мені надійшли документи, але пошта їх відправила назад, це капець. На Судовій владі не можу скачати Документи по справі, чомусь не завантажується.
На коли призначать суд не зрозуміло. До кого звертатися за консультацією???
Оо , мені 10990 намотали за 330 днів протермінування. Хз скільки хотіли відсудити, але позов частково задовільнили і мені сказали виплатити тіло 4000( хоча я чомусь 7000 думала) і відсотки. Тобто 6831 грн і витрати суду під 2000😐😐😐

Кроспостінг
Консультации у нас бесплатные.

Но сумма у Вас действительно небольшая и скорее всего экономически целесообразно просто оплатить долг.
В мене 7 суд, якщо я сплачу борг і вони відкличуть провадження, то все одно маю сплатити судовий збір?

Доброго дня! Підкажіть будь ласка чи є зміст судитися з тзов Споживчий центр, сума була 8000, з усіма їхніми нарахуваннями 21600 плюс судовий збір 2422, чи послуги юриста мені обійдуться дорожче? Заяву лише сьогодні вони подали, отримала сповіщення від електронного суду
Це старий договір у вас?

Швидко гроші.Представник Споживчий центр подав до суду,хто мав з ними справу?

ШГ Споживчий центр подав до суду. На укр пошті отримала позовну заяву з додатками. Ухвали ще немає...підкажіть будь ласка які мої подальші дії?🤦🏽‍♀️

Назад
Угорі