Швидкогроші (Споживчий Центр) подали до суду

Доброго дня шановна громада... отримав сьогодні лист щастя в дії, що "колеги" з кредит капітал просять суд розглянути справу і стягнути з мене майже 60 000 при тілі кредиту в 15000 але без жодної пролонгації. Я розумію якщо нічого не робити то суд задовільнить позов, питання як що скористатись послугами мудрих людей з цього сайту на скільки реально зменшити долг???дякую

Доброго дня шановна громада... отримав сьогодні лист щастя в дії, що "колеги" з кредит капітал просять суд розглянути справу і стягнути з мене майже 60 000 при тілі кредиту в 15000 але без жодної пролонгації. Я розумію якщо нічого не робити то суд задовільнить позов, питання як що скористатись послугами мудрих людей з цього сайту на скільки реально зменшити долг???дякую
Напишите форумным юристам вам подскажут

Мудрі люди повинні побачити позовну заяву і оцінити шанси і можливості.
Якщо ми про юристів)

Мудрі люди повинні побачити позовну заяву і оцінити шанси і можливості.
Якщо ми про юристів)
Вже написав, чекаю бумажки матеріали справи!!!Просто хотів дізнатись в місцевих хто вже має опит)))

Вже написав, чекаю бумажки матеріали справи!!!Просто хотів дізнатись в місцевих хто вже має опит)))
Досвіду тут хоч відбавляй. Але ж справи різні по позовних вимогах,по складності ,тому все індивідуально .

Досвіду тут хоч відбавляй. Але ж справи різні по позовних вимогах,по складності ,тому все індивідуально .
Я вже так і зрозумів.. Лікар також не сможе поставити діагноз і назначити лікування на скаргу паціента біль в правому боці:rolleyes:

бл, а в мене вони скоро як рік будуть в просрочкі. Чи варто париться за позовом, чи може ще трохи забити? Бо зараз якось не до них

Пару дней назад швидко гроші подали в суд
Товариство з обмеженою відповідальністю споживчий центр.

Ще пришли письмо с договором и судом.
В дії теж відобразилось серез 2 неділі суд

Тіло кредиту 10.000 грн
Просять 17.000 грн
Что делать, пусть блокируют карту і відкривают провадження.
Чи є сенс звернутись до юриста?

Пару дней назад швидко гроші подали в суд
Товариство з обмеженою відповідальністю споживчий центр.

Ще пришли письмо с договором и судом.
В дії теж відобразилось серез 2 неділі суд

Тіло кредиту 10.000 грн
Просять 17.000 грн
Что делать, пусть блокируют карту і відкривают провадження.
Чи є сенс звернутись до юриста?
Сумма адекватная ещё, обратитесь к форумному юристу первичная консультация бесплатно

Рішення суду буде на користь позивача
Я это все понимаю, но я осталась сама на съемной квартире с заблокированным счётом,родственников у меня нет и что мне с этим всем делать не знаю

Я это все понимаю, но я осталась сама на съемной квартире с заблокированным счётом,родственников у меня нет и что мне с этим всем делать не знаю
Розблокуйте рахунок на дві мінімальні. Не затратно. Маєте єцп? Відправляйте виконавцю на емейл заяву про розблокування. Не маєте ецп,то Укрпоштою ту саму заяву з підписом від руки. А до чого родственники? Ваші клопоти то ваші. Самі маєте справитись
Натали324, як виявляється,Ви довше мене на форумі,а я Вас чомусь вчу.
І Вам вже відповідали про розблокування у лютому 24року.

Так це ж добре :good:
Я в тому сенсі, що не має значення хто довше по часу, чи хто старший, чи хто більш досвідчений...
Вся фішка форуму саме в цьому - ділитись і вчитись. Одне в одного.
Друге, це вже хто як має до цього бажання :pardon:

Розблокуйте рахунок на дві мінімальні. Не затратно. Маєте єцп? Відправляйте виконавцю на емейл заяву про розблокування. Не маєте ецп,то Укрпоштою ту саму заяву з підписом від руки. А до чого родственники? Ваші клопоти то ваші. Самі маєте справитись
І Вам вже відповідали про розблокування у лютому 24року.
Я розблокувала на 2 мінімальні,але в мене з неї знімають 40"/"

Вилізли сьогодні швидкогроші, брала 6т, на сьогодні накрутили 19т. Ось хочу дізнатись, вони за тіло комусь пропонували? І наскільки швидко з ними треба розгребтись? (чи можуть чекати)? Відкрила їх договір, там термін дії тої позики взагалі не вказаний...:oops:

Всім доброго вечора. Сьогодні побачила на судовій владі, що ТОВ "Споживчий центр" подав справу до суду, та прийшло смс, що йде лист до місця прописки. Можливо хтось мав з ними справу, які мої дії, підкажіть адвоката?

Всім доброго вечора. Сьогодні побачила на судовій владі, що ТОВ "Споживчий центр" подав справу до суду, та прийшло смс, що йде лист до місця прописки. Можливо хтось мав з ними справу, які мої дії, підкажіть адвоката?
Отримувати позовну,консультуватись з юристами,обрати любого з форуму,хто більше до душі припав і на протязі 15 днів надати відзив. Ел суд маєте?
Якщо так,то там має бути позовна. Якщо ні,чекайте копію позовної з суду

Angel1999,
Screenshot_2024-11-12-17-44-19-339_com.android.chrome-edit.webp

підкажіть адвоката
На главной странице слайдер с адвокатами и в ТОП закреплены их темы

Назад
Угорі