Adios
✩ Premium ✩
- Дописи
- 10569
- Реакції
- 15914
- Бали
- 4565
Adios не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
*ляале окремо від боргів відмовитись не можна.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
*ляале окремо від боргів відмовитись не можна.

доброго дня. Підскажіть будь ласка яке рішення було по суду ?
Ще не було судудоброго дня. Підскажіть будь ласка яке рішення було по суду ?
Якщо кажуть "чекайте рішення суда", то на підставі чого вони вам заблочили рахунки? Щось я не можу зрозуміти.С двумя банками у меня был разговор... И оба в один голос: - " Ждите решение суда " !!! А какого суда ждать не понятно... Идти самому сдаваться и всё выяснять, так что ли???
Майно за 18 тисяч?Ось і моя черга настала та перше судова справа ) подали швидко гроші , сума позову 18307 . Хочуть відсотки за 30 днів от і думаю чи варто захищатись чи ні . І таке питання чи можливо до суду переоформити майно на родича щоб до нього не добрався виконавець чи можна це зробити геть до виконавчого впровадження ?
Та ні , просто не хочу арешт на нього отримати )Майно за 18 тисяч?
Та хоч 200 тисяч... не відберуть.Ось і моя черга настала та перше судова справа ) подали швидко гроші , сума позову 18307 . Хочуть відсотки за 30 днів от і думаю чи варто захищатись чи ні . І таке питання чи можливо до суду переоформити майно на родича щоб до нього не добрався виконавець чи можна це зробити геть до виконавчого впровадження ?
Просто хочу підстрахуватися , тому і цікаво чи можна прямо в процесі суду чи після набрання чинності але до вп переоформити щоб виконавець не добрався до арешту . На то в мене ж свої резони)Та хоч 200 тисяч... не відберуть.
А арешт навіть якщо і відбудеться ( для цього ще має бути той суд і ви ще постарайтесь його програти ), то з часом виплатите і його знімуть.
То навіщо тоді ці "танці з бубном"
Сколько у Вас просрочка?Ось і моя черга настала та перше судова справа ) подали швидко гроші , сума позову 18307 . Хочуть відсотки за 30 днів от і думаю чи варто захищатись чи ні . І таке питання чи можливо до суду переоформити майно на родича щоб до нього не добрався виконавець чи можна це зробити геть до виконавчого впровадження ?
З 09.2023Сколько у Вас просрочка?
Це все є в позовній заяві.Подали в суд в дії з’явилось засідання подав
Товариство з обмеженою відповідальністю споживчий центр
Допоможіть що це за мфо і як подивитися скільки вони хочуть стягнути з мене?
Коли суд відкриє судове провадження і призначить дату розгляду, вам мають надіслати на адресу реєстрації копію позову з додатками.Подали в суд в дії з’явилось засідання подав
[POSTS=1000]Поаправ назву теми[/POSTS]Коли суд відкриє судове провадження і призначить дату розгляду, вам мають надіслати на адресу реєстрації копію позову з додатками.
От тоді рекомендую звернутись до наших юристів.
Не панікуйте лиш, все буде добре.
Споживчий центр це Швидко грошіПодали в суд в дії з’явилось засідання подав