Швидкогроші (Споживчий Центр) подали до суду

Это да был случай когда знакомая унаследовала кроме квартиры отца ещё и два его кредита) но квартира все равно в несколько раз дороже была так, что выплатила

если это банк и есть кредит нужно обязательно узнать застрахован ли кредит и если смерть являеться страховым случаем то стараховая должна полностью погасить кредит а в МФО и близко такого нету , у них в договоре есть пунк в случае смерти позичальника платят кредит его родственники
нотариус не будет оформлять спадщину если есть притензии третих сторон финансовые , зачастую банки сами тоже на спадщину подают в рамках суммы долга
у нас Ощадбанк в тихоря сам подал на спадщину в 1900 грн , а до этого снял самовольно 15к в счет долга хотя прострочек по нему не было , эти деньги им сказали что нужно вернуть в пенсионный фонд они все дакали и говорили хорошо , а через два дня списали деньги и остатого долга 1900 грн подали на спадщину

С двумя банками у меня был разговор... И оба в один голос: - " Ждите решение суда " !!! А какого суда ждать не понятно... Идти самому сдаваться и всё выяснять, так что ли???
Якщо кажуть "чекайте рішення суда", то на підставі чого вони вам заблочили рахунки? Щось я не можу зрозуміти.
p.s. Якась мутна ситуація, людина вкинула тіпа інфу і пропала з форума, якби були реальні проблеми, так би себе не вели.

Ось і моя черга настала та перше судова справа ) подали швидко гроші , сума позову 18307 . Хочуть відсотки за 30 днів от і думаю чи варто захищатись чи ні . І таке питання чи можливо до суду переоформити майно на родича щоб до нього не добрався виконавець чи можна це зробити геть до виконавчого впровадження ?

Ось і моя черга настала та перше судова справа ) подали швидко гроші , сума позову 18307 . Хочуть відсотки за 30 днів от і думаю чи варто захищатись чи ні . І таке питання чи можливо до суду переоформити майно на родича щоб до нього не добрався виконавець чи можна це зробити геть до виконавчого впровадження ?
Майно за 18 тисяч?

Майно за 18 тисяч?
Та ні , просто не хочу арешт на нього отримати )
Я знаю що майно можна вилучити тільки при умові якщо його заложив , або сумма боргу перевищує ніж 20 мін заробітних плат . Просто в подальшому у мене ще кредит касса з сумою в 97000 і думаю зробити це раніше ч бо хто зна які ще шараги подадуть . На данний момент очікую 3 суда , перший в якому призначено склад суду тільки , інший буде від кредит касси , і третій 100% рано чи пізно ЄАПБ!

Та хоч 200 тисяч... не відберуть.
А арешт навіть якщо і відбудеться ( для цього ще має бути той суд і ви ще постарайтесь його програти ), то з часом виплатите і його знімуть.
То навіщо тоді ці "танці з бубном"

Та хоч 200 тисяч... не відберуть.
А арешт навіть якщо і відбудеться ( для цього ще має бути той суд і ви ще постарайтесь його програти ), то з часом виплатите і його знімуть.
То навіщо тоді ці "танці з бубном"
Просто хочу підстрахуватися , тому і цікаво чи можна прямо в процесі суду чи після набрання чинності але до вп переоформити щоб виконавець не добрався до арешту . На то в мене ж свої резони)

Сколько у Вас просрочка?

Подали в суд в дії з’явилось засідання подав
Товариство з обмеженою відповідальністю споживчий центр
Допоможіть що це за мфо і як подивитися скільки вони хочуть стягнути з мене?

Це все є в позовній заяві.

Коли суд відкриє судове провадження і призначить дату розгляду, вам мають надіслати на адресу реєстрації копію позову з додатками.
От тоді рекомендую звернутись до наших юристів.
Не панікуйте лиш, все буде добре.

Коли суд відкриє судове провадження і призначить дату розгляду, вам мають надіслати на адресу реєстрації копію позову з додатками.
От тоді рекомендую звернутись до наших юристів.
Не панікуйте лиш, все буде добре.
[POSTS=1000]Поаправ назву теми[/POSTS]

Споживчий центр це Швидко гроші

Дивлячись яка сумма позову , наприклад мені юрист порекомендував нічого не робити адже в мене сумма позову 20000 , із правовою допомогою це вже половину фактично віддати тож дивіться від суми ! Якщо тіло 5 а хочуть 25 то звісно потрібно захищатись , а от якщо як в мене тільки тіло і відсоток за 30-денний період то краще вже відразу після рішення суду це все закрити і забути як про страшний сон !)

Назад
Угорі