Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ну приезжали и спрашивали , послали их нах** и живите дальше спокойноТільки що дзвоне мені жінка мого брата каже приїжали до неї на роботу і питали за мене!!! Якась жінка і мужик На чорній 8 ))
Ну приезжали так приезжали,и что??? Страшно???Вопрос чего страшно????Тільки що дзвоне мені жінка мого брата каже приїжали до неї на роботу і питали за мене!!! Якась жінка і мужик На чорній 8 ))
Да никто по работам не ездит, ещё и родни!Ну приезжали и спрашивали , послали их нах** и живите дальше спокойно
Вона мені так сказала) незнаю але я думаю вона мені б не брихала то точно!!!А чё вы решили шо это шг?
А якщо на роботу до мене поперлися??? х*р його знає що тепер думати і що робити...Ну приезжали так приезжали,и что??? Страшно???Вопрос чего страшно????
Я не думаю щоб вона мені брехала бо сама сказала дзвінки фігня там смс фігня а вот вже приїхали каже то вже типу щось роби і так дальшеДа никто по работам не ездит, ещё и родни!
А почему не троюродной сестре тети приехали? Что вы пишите? Приехали бы к вам, зачем изобретать велосипед???Тільки що дзвоне мені жінка мого брата каже приїжали до неї на роботу і питали за мене!!! Якась жінка і мужик На чорній 8 ))
Может они сегодня приезжали предложить огроменные скидки на новый кредитЧёрная пятница однако... lol

То вона Вам сказала, щоб Ви заплатили та їх не Трогали. Самі вдумайтесь, чого не до Вас на роботу, чи додому? В крайньому разі до батьків?Я не думаю щоб вона мені брехала бо сама сказала дзвінки фігня там смс фігня а вот вже приїхали каже то вже типу щось роби і так дальше
Я нічого не придумую говорю так як вона мені сказала...може вже і поперлися додому хз...А почему не троюродной сестре тети приехали? Что вы пишите? Приехали бы к вам, зачем изобретать велосипед???
Даже обсуждать влом такую ерунду, звонки ей надоели вот и наплела чушь, к должникам на работу не ездят так к жене брата приехали! И кто? Швидко! Именно о них у вас 90% постов, другие вас не волнуютЯ не думаю щоб вона мені брехала бо сама сказала дзвінки фігня там смс фігня а вот вже приїхали каже то вже типу щось роби і так дальше
Чесно даже незнаю шо і думати просто...перед тим як вона подзвонила то вони наярювали до мене багато раз...Даже обсуждать влом такую ерунду, звонки ей надоели вот и наплела чушь, к должникам на работу не ездят так к жене брата приехали! И кто? Швидко! Именно о них у вас 90% постов, другие вас не волнуют
Сколько тело , и сколько уже насчитали к оплате?Я нічого не придумую говорю так як вона мені сказала...може вже і поперлися додому хз...
Десь 5 тис + тіло 3 тисС
Сколько тело , и сколько уже насчитали к оплате?
Вот вот, наяривали вам и не дозвонились, после этого, по видимому, дозвонились родне, и обработали по полной.Чесно даже незнаю шо і думати просто...перед тим як вона подзвонила то вони наярювали до мене багато раз...