Швидко Гроші приїзжали!

• Автор теми Автор теми Veroni4ka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 105
  • Перегляди Перегляди 6K

Veroni4ka

Форумчанин
Дописи
480
Реакції
99
Бали
68
Veroni4ka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Тільки що дзвоне мені жінка мого брата каже приїжали до неї на роботу і питали за мене!!! Якась жінка і мужик На чорній 8 ))

Тільки що дзвоне мені жінка мого брата каже приїжали до неї на роботу і питали за мене!!! Якась жінка і мужик На чорній 8 ))
Ну приезжали и спрашивали , послали их нах** и живите дальше спокойно

Ну приезжали так приезжали,и что??? Страшно???Вопрос чего страшно????

А чё вы решили шо это шг?
Вона мені так сказала) незнаю але я думаю вона мені б не брихала то точно!!!
Ну приезжали так приезжали,и что??? Страшно???Вопрос чего страшно????
А якщо на роботу до мене поперлися??? х*р його знає що тепер думати і що робити...

Мне тоже один дальний знакомый мужа, сказал , что к нему приезжали коллекторы из «Гроші всім» и побили его . Тему создавала на форуме , но как только попросили доказательство побоев , номер дела из полиции и тд . Перестал звонить к мужу вообще))))

А почему не троюродной сестре тети приехали? Что вы пишите? Приехали бы к вам, зачем изобретать велосипед???

Я не думаю щоб вона мені брехала бо сама сказала дзвінки фігня там смс фігня а вот вже приїхали каже то вже типу щось роби і так дальше
То вона Вам сказала, щоб Ви заплатили та їх не Трогали. Самі вдумайтесь, чого не до Вас на роботу, чи додому? В крайньому разі до батьків?

А почему не троюродной сестре тети приехали? Что вы пишите? Приехали бы к вам, зачем изобретать велосипед???
Я нічого не придумую говорю так як вона мені сказала...може вже і поперлися додому хз...

Я не думаю щоб вона мені брехала бо сама сказала дзвінки фігня там смс фігня а вот вже приїхали каже то вже типу щось роби і так дальше
Даже обсуждать влом такую ерунду, звонки ей надоели вот и наплела чушь, к должникам на работу не ездят так к жене брата приехали! И кто? Швидко! Именно о них у вас 90% постов, другие вас не волнуют

Почему, когда в темах "к нам приезжали" просят хоть какие то факты, их никогда нет. Возможно вашим родственникам надоели звонки, на них надавили, что бы они сказали, что приезжали. Может быть такое?

Даже обсуждать влом такую ерунду, звонки ей надоели вот и наплела чушь, к должникам на работу не ездят так к жене брата приехали! И кто? Швидко! Именно о них у вас 90% постов, другие вас не волнуют
Чесно даже незнаю шо і думати просто...перед тим як вона подзвонила то вони наярювали до мене багато раз...

Вкладення

• E30DB707-7421-451F-8B28-115B4F703DF8.webp
    E30DB707-7421-451F-8B28-115B4F703DF8.webp
    92.2 Кб · Перегляди: 162
Чесно даже незнаю шо і думати просто...перед тим як вона подзвонила то вони наярювали до мене багато раз...
Вот вот, наяривали вам и не дозвонились, после этого, по видимому, дозвонились родне, и обработали по полной.

Назад
Угорі