Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Доброго дня. Що передали борг, якійсь европейській агенції з повернення боргів. Хтось знає таку контору? Чи можна з ними домовитись про щось? Як вони діют взагалі?
Колекторське агентство ЄАПБ, як не платити колекторам в Україні, як не платити кредит в Україні, що робити, якщо приїхали колектори, колектори загрожують
в мене теж з ними був суд нажаль програла, захищалася і в суді першої інстанції і в апеляція остаточна сума до оплати 70 тисяч. Хотіла з ни ми домовитися про добровільну оплату без вп- сказали оплачувати скільки можете на рахунок потім наш юрист отримає виконавчий лист і ми подумаємо чи подавати на вп чи ні... я звичайно відмовилася уже дуже розтроїлося дуже преживала щоб не подали повідомлення на роботу, та на щастя мені вдалося домовитися з приватним виконавцем про добровільну оплату без повідомлення на робуту, оплачую так уже 5 місяців.....
Доброго дня. Що передали борг, якійсь европейській агенції з повернення боргів. Хтось знає таку контору? Чи можна з ними домовитись про щось? Як вони діют взагалі?
Скоріше за все, на продзвін першокурсникам великої дружньої родини євротігіпок, швидковоші не дуже позбавляються хоч якихось потенційних активів.
Там уся калова хрінотінь може бути, кредитекспрес та інші любі друзі.
Ловіть, можливо Вам допоможе мій досвід.
Вітаю! з ТОВ ЄАПБ можна домовитися, там також попадаються досить адекватні менеджери. Я з ними домовлявся вже коли була судова справа, з того що хотіли, домовився з ним десь на 40-50% від суми, розбивку зробили на 1 рік. А судові засідання просто переносив (дати), в Вашому випадку ще простіше.