Viktoria123
Форумчанин
- Дописи
- 524
- Реакції
- 90
- Бали
- 2625
Viktoria123 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Дякую вамНайкраще рішення![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Дякую вамНайкраще рішення![]()
Завжди будь ласка ?Дякую вамза підтримку
Написала на почту, так як вам і казала. Вислали гарантійку. Сплачую платіж по одному і іншому щомісячно. Зараз, у військовий стан, всі вони ідуть на поступки і можно вигідно закрити. Якщо є можливість і бажанняЯк домовились? Саме за свої питаю
І яке тіло і на скілтки
А яке тіло і на скільки розкинули?Написала на почту, так як вам і казала. Вислали гарантійку. Сплачую платіж по одному і іншому щомісячно. Зараз, у військовий стан, всі вони ідуть на поступки і можно вигідно закрити. Якщо є можливість і бажання
Взагалі немає різниці яке тіло, домовляйтесь по своїм можливостям. Бо якщо не сплатите якийсь платіж, то згорить реструктуризація.А яке тіло і на скільки розкинули?
А на скільки місяців хочаб вам дали?Взагалі немає різниці яке тіло, домовляйтесь по своїм можливостям. Бо якщо не сплатите якийсь платіж, то згорить реструктуризація.
Я завидую вашей уверенности в завтрашнем дне!!!Взагалі немає різниці яке тіло, домовляйтесь по своїм можливостям. Бо якщо не сплатите якийсь платіж, то згорить реструктуризація.
Кредит ап на три місяці, прімо колект на 4 місяці .А на скільки місяців хочаб вам дали?
Спасибо) осталось по последнему платежу в этом месяце и все) но это, правильно вы говорите, нужно быть уверенным. Всегда лучше одним платежом закрывать , конечноЯ завидую вашей уверенности в завтрашнем дне!!!
Это же все оплаченные по реструктуризации деньги просто превращаются в оплату какого-то придуманного штрафа... И все сначала!
Сколько форумчан погорело на реструктуризациях...? Не сосчитать!
Но желаю, чтобы все прошло хорошо!!! Такие случаи тоже не единичны.
100% со временем желание пропадает, у меня было желание 4 года назад закрывать, но не было возможности. Сейчас есть возможность, но нет желанияТак это же прекрасно! Хотя сейчас и с нее снимать нельзя! Вы переживаете просто вместо них?
Занимайтесь ребенком!!! Когда-нибудь, когда появятся лишние деньги (может быть) займетесь этим вопросом.
Хотя, зная по себе, спустя время такое желание пропадает совсем![]()
У меня не было и тогда... наверное я плохойу меня было желание 4 года назад закрывать, но не было возможности. Сейчас есть возможность, но нет желания![]()
І як 4 роки з ними? Не замахують?100% со временем желание пропадает, у меня было желание 4 года назад закрывать, но не было возможности. Сейчас есть возможность, но нет желания![]()
Пишіть що готові за 20% закрити. Хійдетесь на 50А є шаблон можливо десь як писати? Я б хотіла за тіло і розділити на кілька місяців
З задоволенім але чи підутьПишіть що готові за 20% закрити. Хійдетесь на 50
Шараги перепродають кредити подібні вашому за 5-10 %. І це було до війни. Зараз ситуація погіршилась.. додатково до цього Нацбанк поставив в позу всі МФО, тому їм потрібно чи більше закривати висяків...З задоволенім але чи підуть
У Вас 2 не закриті кредити... Повірте, у Вас все добре. Тут є такі форумчани в яких 25 і більше. Спеціаліста не шукайте, обмануть. Чекайте від них адекватної пропозиції.Доброго дня шановні маю 2 не закриті кредити хочу домовитись шукаю спеціаліста який допоможе прострочені 2 роки + зв’язуватись з ними не хочу шукаю хто допоможе вирішити на моїх умовах тобто за тіло дуже дякую??чи взагалі є таке чи я собі придумала?
Чекаю також було 25 штук приблизноУ Вас 2 не закриті кредити... Повірте, у Вас все добре. Тут є такі форумчани в яких 25 і більше. Спеціаліста не шукайте, обмануть. Чекайте від них адекватної пропозиції.