Шукаю спеціаліста який допоможе закрити кредити

• Автор теми Автор теми Viktoria123
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 57
  • Перегляди Перегляди 2K
Як домовились? Саме за свої питаю

І яке тіло і на скілтки
Написала на почту, так як вам і казала. Вислали гарантійку. Сплачую платіж по одному і іншому щомісячно. Зараз, у військовий стан, всі вони ідуть на поступки і можно вигідно закрити. Якщо є можливість і бажання

Кредитори можуть не йти на зустріч, якщо кредит відкрито відносно недавно.
Якщо там півроку +, то в цілому не має бути проблем.
Головне - терпіння.

Написала на почту, так як вам і казала. Вислали гарантійку. Сплачую платіж по одному і іншому щомісячно. Зараз, у військовий стан, всі вони ідуть на поступки і можно вигідно закрити. Якщо є можливість і бажання
А яке тіло і на скільки розкинули?

Взагалі немає різниці яке тіло, домовляйтесь по своїм можливостям. Бо якщо не сплатите якийсь платіж, то згорить реструктуризація.
А на скільки місяців хочаб вам дали?

Взагалі немає різниці яке тіло, домовляйтесь по своїм можливостям. Бо якщо не сплатите якийсь платіж, то згорить реструктуризація.
Я завидую вашей уверенности в завтрашнем дне!!!
Это же все оплаченные по реструктуризации деньги просто превращаются в оплату какого-то придуманного штрафа... И все сначала!
Сколько форумчан погорело на реструктуризациях...? Не сосчитать!
Но желаю, чтобы все прошло хорошо!!! Такие случаи тоже не единичны.

А на скільки місяців хочаб вам дали?
Кредит ап на три місяці, прімо колект на 4 місяці .
Я завидую вашей уверенности в завтрашнем дне!!!
Это же все оплаченные по реструктуризации деньги просто превращаются в оплату какого-то придуманного штрафа... И все сначала!
Сколько форумчан погорело на реструктуризациях...? Не сосчитать!
Но желаю, чтобы все прошло хорошо!!! Такие случаи тоже не единичны.
Спасибо) осталось по последнему платежу в этом месяце и все) но это, правильно вы говорите, нужно быть уверенным. Всегда лучше одним платежом закрывать , конечно

Так это же прекрасно! Хотя сейчас и с нее снимать нельзя! Вы переживаете просто вместо них?
Занимайтесь ребенком!!! Когда-нибудь, когда появятся лишние деньги (может быть) займетесь этим вопросом.
Хотя, зная по себе, спустя время такое желание пропадает совсем;)
100% со временем желание пропадает, у меня было желание 4 года назад закрывать, но не было возможности. Сейчас есть возможность, но нет желания:)

у меня было желание 4 года назад закрывать, но не было возможности. Сейчас есть возможность, но нет желания:)
У меня не было и тогда... наверное я плохой заё6щик заёмщик :cool:

100% со временем желание пропадает, у меня было желание 4 года назад закрывать, но не было возможности. Сейчас есть возможность, но нет желания:)
І як 4 роки з ними? Не замахують?

З задоволенім але чи підуть
Шараги перепродають кредити подібні вашому за 5-10 %. І це було до війни. Зараз ситуація погіршилась.. додатково до цього Нацбанк поставив в позу всі МФО, тому їм потрібно чи більше закривати висяків...
Пишіть їм наступне - "важкий фінансовий стан, війна, погіршення здоров'я... В цілому дуже дуже важко з вами розрахуватись, але можу запропонувати викупити борг за 10%. (Тут можете і 20 писати)
Після цього чекайте лист від них і навіть якщо вони 50 запропонують, збивайте до середини ціни між тим що ви написали і тим що вони запропонують (якщо менше тіла буде)...

Якщо будуть казати "менше ніж за тіло не віддамо" - пишіть у відповідь "в зв'язку з фінансовим станом не можу всім організаціям погашати... На даний момент можу запропонувати лише стільки *****.

Доброго дня шановні маю 2 не закриті кредити хочу домовитись шукаю спеціаліста який допоможе прострочені 2 роки + зв’язуватись з ними не хочу шукаю хто допоможе вирішити на моїх умовах тобто за тіло дуже дякую??чи взагалі є таке чи я собі придумала?
У Вас 2 не закриті кредити... Повірте, у Вас все добре. Тут є такі форумчани в яких 25 і більше. Спеціаліста не шукайте, обмануть. Чекайте від них адекватної пропозиції.

У Вас 2 не закриті кредити... Повірте, у Вас все добре. Тут є такі форумчани в яких 25 і більше. Спеціаліста не шукайте, обмануть. Чекайте від них адекватної пропозиції.
Чекаю також було 25 штук приблизно

Назад
Угорі