Шукаю спеціаліста який допоможе закрити кредити

• Автор теми Автор теми Viktoria123
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 57
  • Перегляди Перегляди 2K
як дізнатись про акції
якщо немає зв'язку, ніяк
Є кредит ап? І як вони ? Закрили? Телефонували іншим?
були
відбиті на голову і по існуючим домовленостям мають звичку мурижити, годувати обіцянками (по пару місяців закривають договір)
закрили
по дзвінках вони одні із самих тихих. паскудять судами/написами

якщо немає зв'язку, ніяк

були
відбиті на голову і по існуючим домовленостям мають звичку мурижити, годувати обіцянками (по пару місяців закривають договір)
закрили
по дзвінках вони одні із самих тихих. паскудять судами/написами
А як вдалось закрити?

Хвилююсь щоб заново не було терору кредит капітал підірвав нервову систему ой як сильно☹️
Спокойствие, и только спокойствие! Не принимайте все так близко к сердцу!!!
Занимайтесь своей жизнью! Они не стоят ваших переживаний!
Я вас не успокаиваю. Я говорю так как есть!!! Через пол года - год будете сами над ними смеяться!!!

Viktoria123, загалом, якщо у вас немає на руках вигідних пропозицій, серйозно замисліться, чи варто вам першими виходити на зв'язок, якщо врахувати неоднозначність перспектив домовитися саме на ваших умовах, а також врахуйте, що цей геморой (переговори) можуть затягнутися і відволікти вас від дійсно важливих справ (як-то сім'я, здоров'я, робота). не чіпають вас - і чудово, зачеплять позовом - для того є юристи (адвокати).

Д
Спокойствие, и только спокойствие! Не принимайте все так близко к сердцу!!!
Занимайтесь своей жизнью! Они не стоят ваших переживаний!
Я вас не успокаиваю. Я говорю так как есть!!! Через пол года - год будете сами над ними смеяться!!!
у мене вже майже 3 роки процшло і ще не смішно☹️ якщо що? думаю ну яка я д*pa
Viktoria123, загалом, якщо у вас немає на руках вигідних пропозицій, серйозно замисліться, чи варто вам першими виходити на зв'язок, якщо врахувати неоднозначність перспектив домовитися саме на ваших умовах, а також врахуйте, що цей геморой (переговори) можуть затягнутися і відволікти вас від дійсно важливих справ (як-то сім'я, здоров'я, робота). не чіпають вас - і чудово, зачеплять позовом - для того є юристи (адвокати).
Думаєте тільки позовом і зачеплять? Чи можливо повторним терором

та да, спілкування обмін думками, досвідом творить чудеса
Чомусь така я людина близько приймаю до серця абсолютно все інколи собі важко признатись що ж я наробила нехочеться вірити а тут якось лекше стає

Чомусь така я людина близько приймаю до серця абсолютно все інколи собі важко признатись що ж я наробила нехочеться вірити а тут якось лекше стає
Людина така істота, що коли сама в халепі і бачить що хтось в такій же або в гіршій халепі (не вона одна) то їй краще ?

Людина така істота, що коли сама в халепі і бачить що хтось в такій же або в гіршій халепі (не вона одна) то їй краще ?
Ахахах точно я колись ще дивилась сімейні мелодрами і думала ну ладно є ж гірше?

Д

у мене вже майже 3 роки процшло і ще не смішно☹️ якщо що? думаю ну яка я д*pa
Терроризируют только тех, кто начинает платить, или слышно, что их звонки действуют. Смените номер, если вы такая впечатлительная.
Вы реально так переживаете за 20% своей зарплаты (если она официальная)?;) А больше не за что!!!!!
Пусть они переживают! Это же они профукали свои деньги;) Сами виноваты. Не проверили платежеспособность клиента!

Терроризируют только тех, кто начинает платить, или слышно, что их звонки действуют. Смените номер, если вы такая впечатлительная.
Вы реально так переживаете за 20% своей зарплаты (если она официальная)?;) А больше не за что!!!!!
Пусть они переживают! Это же они профукали свои деньги;) Сами виноваты. Не проверили платежеспособность клиента!
У мене немає зарплати я в декреті

У мене немає зарплати я в декреті
Так это же прекрасно! Хотя сейчас и с нее снимать нельзя! Вы переживаете просто вместо них?
Занимайтесь ребенком!!! Когда-нибудь, когда появятся лишние деньги (может быть) займетесь этим вопросом.
Хотя, зная по себе, спустя время такое желание пропадает совсем;)

Так это же прекрасно! Хотя сейчас и с нее снимать нельзя! Вы переживаете просто вместо них?
Занимайтесь ребенком!!! Когда-нибудь, когда появятся лишние деньги (может быть) займетесь этим вопросом.
Хотя, зная по себе, спустя время такое желание пропадает совсем;)
Може ви і праві потрібно трошки відволікти себе ато 3 роки в постійному стресі

І тих, і інших зараз сплачую по реструктуризації. Тіло поділили на платежі.
Як домовились? Саме за свої питаю
І тих, і інших зараз сплачую по реструктуризації. Тіло поділили на платежі.
І яке тіло і на скілтки

Назад
Угорі