Шукаю адвоката для мого розрахунку з приватним виконавцем по боргах .

• Автор теми Автор теми Татьяна А
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 19
  • Перегляди Перегляди 261

Татьяна А

Читач
Дописи
8
Реакції
0
Бали
1
Татьяна А не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Шукаю адвоката для мого розрахунку з приватним виконавцем по боргах по 3 ВП і одному суду. Потрібен адвокатський запит до виконавця за наданням всіх документів і сум. Потім слідуючи й запит за зняттям претензій. ДІЇ не маю.
Звіт з Кредитних історій отримала.
Дякую.

Татьяна А, напишите или позвоните исполнителю, попросите прислать копию постановы, хотя он должен был отправить ее Вам. И все.

Шукаю адвоката для мого розрахунку з приватним виконавцем по боргах по 3 ВП і одному суду. Потрібен адвокатський запит до виконавця за наданням всіх документів і сум. Потім слідуючи й запит за зняттям претензій. ДІЇ не маю.
Дякую.
По документам - это к исполнителю Пришлет постанову с идентификатором - можно смотреть будет через АСВП

А какие претензии хотите снять и по какой причине не совсем понятно

Виконавець не надсилає мені документів.Что непонятного?
Я же написала
Запрос от адвоката исполнителю нужно написать. Официальный запрос по всем ВП, что у него на меня.

С суммами , номерами...
После оплаты, опять запрос к исполнителю об отсутствии у него претензий ко мне.
Спасибо.

Татьяна А, напишите или позвоните исполнителю, попросите прислать копию постановы, хотя он должен был отправить ее Вам. И все.

Писала, не присылает.
Мне адвокат нужен, что бы официальный запрос написал, обязующий к ответу на него Исполнителя.))
Страна Советов весна.
Я не Советов прошу, а адвоката запрос написать. Спасибо.

Останнє редагування:
А Вы , как адвокат, просто, напишите официальный адвокатский запрос моему коллектору, на который он обязан ответить в течении 5дней.
И все.
И дело сдвинется с места,
А как оплачу, опять, просто, напишите ему официальный запрос, о том, что все оплачено, все ВП закрыты и у меня нет долгов.
Это ведь сайт по помощи должникам .
Вот и помогите рассчитаться, узнать по каким конкретно ВП и сколько должна.
А то коллектор не даёт мне информации.
Вот такой плохой коллектор.
Отчёт по мне от Кредитный историй у меня есть.
Спасибо.

Ну, ок. С таким настроением вы слона не продадите....
Моя
Ну, ок. С таким настроением вы слона не продадите....
А...
Должница на сайте Антиколлектор ещё и в настроении должна быть!)
А мне и не до слонов. Я вообще в животноводстве не сведуща. Тем более и слона у меня нет.
А вот долги есть. (
Так что насчёт адвоката,
Что бы и с долгами и коллектором распрощаться?

Останнє редагування:
Я же написала
Запрос от адвоката исполнителю нужно написать. Официальный запрос по всем ВП, что у него на меня.

С суммами , номерами...
Доброго вечора, по цьому питанню зрозуміло, потрібно отримати матеріали виконавчого провадження і загальну інформацію по виконавчих провадженнях
А що Ви маєте на увазі "запит виконавцю про відсутність у нього претензій до Вас"?

Доброго вечора, по цьому питанню зрозуміло, потрібно отримати матеріали виконавчого провадження і загальну інформацію по виконавчих провадженнях

А що Ви маєте на увазі "запит виконавцю про відсутність у нього претензій до Вас"?
Ну напевно має на увазі, що зі всім розрахувалася 🙄🤔🤣,бо ж дії немає 🤔

Написати Другий лист адвоката до колектора чи дійшли всі оплати, чи не залишилося боргів на мені, чи не має він фінансових претензій до мене, чи зняв він заборони на банківські карточки. От тоді і я в Дії зареєструйся, щоб упевнитися особисто у відсутності боргів, ВП....
Дякую.
Ну напевно має на увазі, що зі всім розрахувалася 🙄🤔🤣,бо ж дії немає 🤔
Саме так. :)

Останнє редагування:
Я же написала

С суммами , номерами...
Спасибо.

Писала, не присылает.
Мне адвокат нужен, что бы официальный запрос написал, обязующий к ответу на него Исполнителя.))
Страна Советов весна.
Я не Советов прошу, а адвоката запрос написать. Спасибо.
а що адвокату закон надає якісь превілегії? Вам зобов'язані надати всі документи і без адвокатського запиту. Ви напевно кудись не туди надсилаєте свої запроси)) Є купа варіантів де можна подивитись своє виконавче, це дія, електронний суд, та асвп. Удачі, тут пословиця в тему - шукайте і обовязково знайдете!)

а що адвокату закон надає якісь превілегії? Вам зобов'язані надати всі документи і без адвокатського запиту. Ви напевно кудись не туди надсилаєте свої запроси)) Є купа варіантів де можна подивитись своє виконавче, це дія, електронний суд, та асвп. Удачі, тут пословиця в тему - шукайте і обовязково знайдете!)
Дуже дякую. Так радять для розплати адвоката задіювати.
Я розрахуватися хочу, не тільки взнати.
Як відповість Виконавець, так і знатиму,
І другий лист Адвокату від Виконавця про зняття всіх претензій хочу.

З Кредитних Історій я маю звіт.
Я знаю СКІЛЬКИ.
Я хочу АДВОКАТСЬКИЙ супровід.
І папірчик в кінці на добру пам,ять.

Дуже дякую. Так радять для розплати адвоката задіювати.
Я розрахуватися хочу, не тільки взнати.
Як відповість Виконавець, так і знатиму,
І другий лист Адвокату від Виконавця про зняття всіх претензій хочу.

З Кредитних Історій я маю звіт.
Я знаю СКІЛЬКИ.
Я хочу АДВОКАТСЬКИЙ супровід.
І папірчик в кінці на добру пам,ять.
коли отримаєте постанову про відкриття там буде вказаний рахунок куди платити виконавцю. Туди платите ту суму яка зазначена в постанові і все, виконавиць автоматично не пізніше наче 3 днів виносить нову постанову про закриття вп і все з вас знімаються всі арешти, виконавець не може цього не робити бо він несе відповідальність. ви напевно дуже тривожна людина. Зайдіть в дію там все повинно бути. або сюди заходите і шукаєте хочаб хто у вас виконавець там телефон буде, дзвоните і вам все нададуть на ел пошту https://asvpweb.minjust.gov.ua/#/search-debtors

Глупо на это рассчитывать

Djekkkson, бесполезно, друже)
Да просто люди лінуються почитати інформацію, а потім ще звинувачують когось, класика...) Ну якщо в автора багато грошів, то звичайно хай через адвокатів шукає інформацію про своє ВП.

Дякую.
Там не потрібен адвокатський запит. Подайте від свого імені запит на інформацію щодо ходу виконання і виконавець зобов'язаний буде Вам її надати.

Написати Другий лист адвоката до колектора чи дійшли всі оплати, чи не залишилося боргів на мені, чи не має він фінансових претензій до мене, чи зняв він заборони на банківські карточки. От тоді і я в Дії зареєструйся, щоб упевнитися особисто у відсутності боргів, ВП....
Дякую.

Саме так. :)
Ви боїтеся Дії 🤔 🤣🫣

коли отримаєте постанову про відкриття там буде вказаний рахунок куди платити виконавцю. Туди платите ту суму яка зазначена в постанові і все, виконавиць автоматично не пізніше наче 3 днів виносить нову постанову про закриття вп і все з вас знімаються всі арешти, виконавець не може цього не робити бо він несе відповідальність. ви напевно дуже тривожна людина. Зайдіть в дію там все повинно бути. або сюди заходите і шукаєте хочаб хто у вас виконавець там телефон буде, дзвоните і вам все нададуть на ел пошту https://asvpweb.minjust.gov.ua/#/search-debtors
Так 6 років тому ,в ковід брала кредити.
Може і висилали якісь листи...де вони..
А виконавець не відповідає нормально, то в Дію посилає,
То фальшивий рахунок на не моє ВП.
А дзвонити до нього не хочу.
Вистачає колекторський дзвінків рідні.
Може і тривожна, але шість років не дуже тривожилася.
Так в Дію карточку банка треба, в вони заблоковані.
Я знайду в Дію, уговорили..
Вам дякую за увагу, підтримку і ссилку.

Там не потрібен адвокатський запит. Подайте від свого імені запит на інформацію щодо ходу виконання і виконавець зобов'язаний буде Вам її надати.
Не надає. В Дію посилаює, прислав рахунок на не моє ВП
Дякую.

Вона, тобто Я, не боїться. Карточки заблоковані, зайти не може.
А іншим способом вона, тобто Я, поки не хоче.

Останнє редагування:
Назад
Угорі