Штраф за військовий облік

• Автор теми Автор теми koskus
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 77
  • Перегляди Перегляди 4K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Є жінки військові медики. Читала, що одну фельдшера-жінку судили за відмову їхати на фронт. Здається дали три роки умовно. Вона працювала військовому госпіталі.
А так жінок відправляють тільки за їхньою згодою.

А что произошло с кредитами в Крыму, взятыми до 2014 года?

А что произошло с кредитами в Крыму, взятыми до 2014 года?
Если верить прессе: долги были проданы российским коллекторам. После чего долги до 5 млн рублей списывались, выше - подлежат взысканию в соответствии с российским законодательством

p.s. Точнее, два года все долги выбивались, а только после 2017 начали списывать. Возможно люди возмущались и не платили

Останнє редагування:
Если верить прессе: долги были проданы российским коллекторам. После чего долги до 5 млн рублей списывались, выше - подлежат взысканию в соответствии с российским законодательством
Зато крымчанам на референдуме,наверное, обещали АсвАбАдить от кредитов.
Манивео в те времена было

p.s. Точнее, два года все долги выбивались, а только после 2017 начали списывать. Возможно люди возмущались и не платили
Интересно 🤔 Это нужно иметь ввиду тем кто выехал за границу в надежде что на ПМЖ. Как показал опыт крымчан - кому-то долги не простили/не списали и пришлось платить. А кому-то повезло.
Суть в том, что смена гражданства не обнуляет кредитную историю🤔

Интересно 🤔 Это нужно иметь ввиду тем кто выехал за границу в надежде что на ПМЖ. Как показал опыт крымчан - кому-то долги не простили/не списали и пришлось платить. А кому-то повезло.
Суть в том, что смена гражданства не обнуляет кредитную историю🤔
якщо вирішили жити за кордоном то вже пофіг на ту кредитну історію

якщо вирішили жити за кордоном то вже пофіг на ту кредитну історію
Кому як. Знайома з сім'єю давно в Польщі, років 7. Її напрягає жити на зйомній квартирі до пенсії, в Україні своя хата. І хотіли б взяти з чоловіком іпотеку, але вік під 40,40+, шансів мало.
Колись бачила репортаж по Euronews, що в Європі мікрокредит - це кредит на відкриття маленького бізнесу під мізерні%))) Якісь сирійці/араби кафешки відкривали.
Очевидно, що якщо довго жити за кордоном і мати якісь такі плани...кредитна історія в Україні може "боком вилізти".

Кому як. Знайома з сім'єю давно в Польщі, років 7. Її напрягає жити на зйомній квартирі до пенсії, в Україні своя хата. І хотіли б взяти з чоловіком іпотеку, але вік під 40,40+, шансів мало.
Колись бачила репортаж по Euronews, що в Європі мікрокредит - це кредит на відкриття маленького бізнесу під мізерні%))) Якісь сирійці/араби кафешки відкривали.
Очевидно, що якщо довго жити за кордоном і мати якісь такі плани...кредитна історія в Україні може "боком вилізти".
кредитна історія в Україні залишається в Україні

та і тема не про це, тому не будемо оффтопити

кредитна історія в Україні залишається в Україні

та і тема не про це, тому не будемо оффтопити
А є якась схожа тема на форумі? Бо планую як закінчиться війна переїхати з чоловіком в іншу країну, а тут кредитна історія мʼяко кажучі «не дуже» в мене

Шутки шутками, братан...
Пару месяцев назад тормознули мусора полицейские. Документы, решение суда им покажи, а как это права не забрали и т.д. Но то такое.
Говорит: - что везёте?
Отвечаю: - воду и кило наркотика.
Ступор.
Потом, я, конечно, был не рад тому, что сказал....
Я пять пачек по 200 грамм вез кофе в зерне. Тут по району у меня постоянно его заказывают.
Отдал одну пачку, чтобы тоже ощутили прилив сил и энергии, увеличение концентрации эндорфинов и вообще приятный вкус свежесвареного кофе.
😅

Пу пу пу...не думала що буду писати продовження в цій темі, але життя бентежне. Вчора хлопця мого запакували прямо під під'їздом. Забрали у військову частину, потім на влк. Зараз наче домовилося його начальство йому зробити бронювання, але в тцк сказали треба платити штраф. Він працює неофіційно, прописаний у мами. Штраф хочуть близько 20 тисяч. Якщо хтось стикався, які є наслідки несплати? Чи зможуть зробити бронь якщо висить цей штраф?

Пу пу пу...не думала що буду писати продовження в цій темі, але життя бентежне. Вчора хлопця мого запакували прямо під під'їздом. Забрали у військову частину, потім на влк. Зараз наче домовилося його начальство йому зробити бронювання, але в тцк сказали треба платити штраф. Він працює неофіційно, прописаний у мами. Штраф хочуть близько 20 тисяч. Якщо хтось стикався, які є наслідки несплати? Чи зможуть зробити бронь якщо висить цей штраф?
"Забрали у військову частину, потім на влк" - щось не те.
"працює неофіційно" - тоді ні про яку бронь і не може йти мова. Бронювання це довго, а його вже приняли

Схоже на те, що він сплатить штраф та поїде служити

Забрали у військову частину, потім на влк
у нього до того не було ніякого військового квитка, він пройшов влк після того, як його забрали
з приводу штрафу може і так, але за служити я не знаю. Все ж йому пообіцяли витягнути його сьогодні, повістку йому вже вручили. На роботі кажуть що за тиждень зроблять бронь, він заплатить штраф і нікуди не поїде

у нього до того не було ніякого військового квитка, він пройшов влк після того, як його забрали
з приводу штрафу може і так, але за служити я не знаю. Все ж йому пообіцяли витягнути його сьогодні, повістку йому вже вручили. На роботі кажуть що за тиждень зроблять бронь, він заплатить штраф і нікуди не поїде
тут я небув б так впевнений, якщо тцк бойову повістку пришле в цей період оформлення броні, його мобілізують!

тут я небув б так впевнений, якщо тцк бойову повістку пришле в цей період оформлення броні, його мобілізують!
я теж не впевнена, він мене запевняє звісно, що все буде добре і щоб я не переживала. Але я наскільки зрозуміла то повістку йому дадуть вже сьогодні, то яка тобі бронь може бути...

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі