Штраф за військовий облік

• Автор теми Автор теми koskus
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 77
  • Перегляди Перегляди 4K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
я теж не впевнена, він мене запевняє звісно, що все буде добре і щоб я не переживала. Але я наскільки зрозуміла то повістку йому дадуть вже сьогодні, то яка тобі бронь може бути...
якби він не пройшов влк, там ще можна було петлять, але після влк наступае кримінальна відповідальність за ігнорування повістки. Яб порадив взяти лікарняний на цей тиждень коли буде бронь робитись, і не піти по повісці

Эх були часи, коли це можна було вирішити за 1.5 тис.))

Зараз це мінімум 5000
я вчора приїхала до нього у лікарню, взяла у мами 25 тисяч, думала дати комусь на лапу, щоб хтось відкрив віконечко і він вибіг звідти. Може це не дуже раціональний підхід, але тут ти залежеш від себе і від своїх вмінь, а не від якихось слів начальника. Але він біжати не захотів

якби він не пройшов влк, там ще можна було петлять, але після влк наступае кримінальна відповідальність за ігнорування повістки. Яб порадив взяти лікарняний на цей тиждень коли буде бронь робитись, і не піти по повісці
Йому сказали за тиждень з'явитися з повісткою до тцк і їхати на навчання. На роботі інше кажуть. Я розумію, що допомогти тут ніяк не можу, мене це бісить

я вчора приїхала до нього у лікарню, взяла у мами 25 тисяч, думала дати комусь на лапу, щоб хтось відкрив віконечко і він вибіг звідти. Може це не дуже раціональний підхід, але тут ти залежеш від себе і від своїх вмінь, а не від якихось слів начальника. Але він біжати не захотів

Йому сказали за тиждень з'явитися з повісткою до тцк і їхати на навчання. На роботі інше кажуть. Я розумію, що допомогти тут ніяк не можу, мене це бісить
Йому треба відкривати лікарнянний в день прибуття по повісці, це є поважною причиною непребуття по повісці, якраз виграєте час для оформлення броні, то що йому розказують то все х*рня, як тільки він прибуде по повісці, ви його вже довго тоді не побачите.

Koskus, 100% пробуйте лікарняний, це дасть вам трохи часу, пробувати щось вирішувати.

Koskus, 100% пробуйте лікарняний, це дасть вам трохи часу, пробувати щось вирішувати.
Добре, я йому написала про це, теж думаю що це непоганий варіант. Спробую, якщо його сьогодні все ж відпустять, поговорити з ним після роботи про це

Офіційно оформити працівника можна за 1 день. Хоч це на роботі зробили за вчора-сьогодні? Бо інакше ніякої броні бути не може, і за неофіційно працюючих взагалі-то по закону був штраф тис 100 грн.

Офіційно оформити працівника можна за 1 день. Хоч це на роботі зробили за вчора-сьогодні? Бо інакше ніякої броні бути не може, і за неофіційно працюючих взагалі-то по закону був штраф тис 100 грн.
Так, його вчора офіційно оформили. Детальніше за роботу - у нас в місті є великий завод, він працював там, потім звільнився та перейшов до підрядників та тому ж заводі, але робота була неофіційна. А так його оформили вчора, щоб зробити бронювання

Його відпустили тільки що з тцк. Повістку не вручили

Останнє редагування:
Так, його вчора офіційно оформили. Детальніше за роботу - у нас в місті є великий завод, він працював там, потім звільнився та перейшов до підрядників та тому ж заводі, але робота була неофіційна. А так його оформили вчора, щоб зробити бронювання

Його відпустили тільки що з тцк. Повістку не вручили
Колега пройшов ВЛК на вимогу роботодавця, офіційне оформлення давно, в Резерві все-одно було попередження "порушення правил військового обліку", ходив у ТЦК де нічого не пояснили, повістку не дали, не затримували. В результаті його запхали в бус по дорозі на роботу, зараз в учебці.

Колега пройшов ВЛК на вимогу роботодавця, офіційне оформлення давно, в Резерві все-одно було попередження "порушення правил військового обліку", ходив у ТЦК де нічого не пояснили, повістку не дали, не затримували. В результаті його запхали в бус по дорозі на роботу, зараз в учебці.
Він зараз поїхав на роботу. Взагалі є варіант зробити так, щоб він зараз сам погодився у військову частину піти, де служить його друг. Там непогано. Але він не розглдяає для себе цей варіант

Повернувся додому

Останнє редагування:
Він зараз поїхав на роботу. Взагалі є варіант зробити так, щоб він зараз сам погодився у військову частину піти, де служить його друг. Там непогано. Але він не розглдяає для себе цей варіант

Повернувся додому
Впевнені що його друга через 1-3-6 міс не відправлять в Сумську область? Що тоді, "мы с Тамарой ходим парой"?) Знаю схожий випадок.
Та й іти фактично добровольцем в ЗСУ, на 4 році війни, у 2025 році...
Он тут є чоловіки, спитайте їх думку на цей рахунок.

Впевнені що його друга через 1-3-6 міс не відправлять в Сумську область? Що тоді, "мы с Тамарой ходим парой"?) Знаю схожий випадок.
Та й іти фактично добровольцем в ЗСУ, на 4 році війни, у 2025 році...
Он тут є чоловіки, спитайте їх думку на цей рахунок.
Так, ви тут теж праві. Зараз невідомо що буде. Ну поки що наче роблять йому бронь, сказали не хвилюватися

Дивно це все. В мене зять після поранення, підлікувався і знову пішов воювати. Хлопці зовсім молоді там теж . Трохи неприємно читати таке. А зрештою, Тиса (річка це така) вам в допомогу. Мається на увазі, можна тікати . 🤬

Дивно це все. В мене зять після поранення, підлікувався і знову пішов воювати. Хлопці зовсім молоді там теж . Трохи неприємно читати таке. А зрештою, Тиса (річка це така) вам в допомогу. Мається на увазі, можна тікати . 🤬
А вчому дивина, що люди намагаються врятувати своє життя? Кожен має право на життя.

Djekkkson,
Оффтоп

Screenshot_2025-05-30-15-58-58-201_com.android.chrome-edit.webp

🫶🫶🫶
🤣🤣🤣🤣🤣

Мені ця річка не потрібна, дякую. У мене теж багато родичів воює, це право кожного. Не приємно - то можете не читати) Чи ви думайте, що людей біля їхніх домівок пакувати та везти у невідомому напрямку, забирати телефон це нормально?

Хух,то не тільки мені неприємно то читати ..

Господа, давайте будем тут без политики, мнение у каждого свое и каждый держит его возле себя.
Тут обсуждаем тематику форума -) спасибо -)

Эх були часи, коли це можна було вирішити за 1.5 тис.))

Зараз це мінімум 5000
Вони і тоді були вищі, просто знайомства мав, зараз там взагалі в космос улетіли. Знайомий вирвався за 10к баксів.
p.s. Користувачки зверху, свої неприємні почуття не туди трохи направляють, адже саме з-за тцк, того, що вони роблять та корупції в цій структурі, ми опинилися в тій ситуації, що зараз.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі