Штраф за неявку по повестке

рус-лан в мене така фігня ще з квітня 2025 року висить. Типу, неявка по повістці. Якої я в очі не бачив. Поки політ нормальний. Звісно, мусорам краще не попадатися. Ця штука з "розшуками" нагадує мені епопею з виконавчими написами нотаріусів. Тоді їх теж кліпали всім підряд, навіть по давно виплаченим кредитам та зі сплившими строками давності. В ти тоді в суді доводь, що ти не олень. Правова держава, хулє. І тоді ще дивуються, що цю "державу" ніхто не хоче захищати.

І тоді ще дивуються, що цю "державу" ніхто не хоче захищати.
Те, кто хотел, уже сходили. Хотя многие и не знали и не понимали, куда и за что они идут. Так ото, чисто на патриотизме.

Якої я в очі не бачив.
А я свою видел :) Пошел покупать ноутбук и на выходе из ТРЦ окружили бараны и выписали. Тогда я растерялся. Но если бы не этот случай, то, наверное, был бы сейчас в Украине. Так что я им благодарен за толчок к движению.

Останнє редагування:
рус-лан в мене така фігня ще з квітня 2025 року висить. Типу, неявка по повістці. Якої я в очі не бачив. Поки політ нормальний. Звісно, мусорам краще не попадатися. Ця штука з "розшуками" нагадує мені епопею з виконавчими написами нотаріусів. Тоді їх теж кліпали всім підряд, навіть по давно виплаченим кредитам та зі сплившими строками давності. В ти тоді в суді доводь, що ти не олень. Правова держава, хулє. І тоді ще дивуються, що цю "державу" ніхто не хоче захищати.
Умовно порівняти можна.... але... якщо з ВН написами нотаріуса більш менш все зрозуміло, нотаріус для суду це як "класовий " ворог який позарився на повноваження суду. То з тцкунами справи набагато гірші.... тут навіть на тяжкі злочини реакція правоохоронних органів, умовно кажучи.... "Політ нормальний".... це як лотерея... до першого підрульного поліціянта чи кодла ....Щиро бажаю дожити до закінчення цієї ....

Так что лучше, быть одному или в отношениях?) Давайте проясним.
Мені самому поки що. Не потрібно ні за кого думати і переживати. А ще зараз багато бабоньок тільки і чекають щоб отримати 15 млн за свого коханого:)

Мені самому поки що. Не потрібно ні за кого думати і переживати. А ще зараз багато бабоньок тільки і чекають щоб отримати 15 млн за свого коханого:)
Кстати, случай из реальной жизни. Женщина хотела развод, но мужа забрали на войну. И перехотела. Там уже именно шел этот процесс.

Кстати, случай из реальной жизни. Женщина хотела развод, но мужа забрали на войну. И перехотела. Там уже именно шел этот процесс.
Та таких зараз море. Ні кажуть що є хороші жінки, тільки де вони? Аууууууууууу обізвіться:)

Ще теперішнє покоління воно взагалі до життя не пристосоване. А з пробігом то нада на сто тратитися:)

Та таких зараз море. Ні кажуть що є хороші жінки, тільки де вони? Аууууууууууу обізвіться:)
Нынче хорошая женщина - это та, которая сразу сказала, что оно ей все не надо, и уехала в Испанию, чтобы там выйти замуж за Хуана, пока Кирилл сидит в окопе.

Ще теперішнє покоління воно взагалі до життя не пристосоване. А з пробігом то нада на сто тратитися:)
Без пробега сложно найти. Когда тебе уже не 20 лет.

Обзиваюсь))

Назад
Угорі