Фиолетовая
✩ Premium ✩
- Дописи
- 684
- Реакції
- 758
- Бали
- 323
Фиолетовая не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Чем больше разных мфо висит, тем больше террор. Потому что каждое мфо будет долбить. 10 мфо - это минимум 10 человек ежедневно вас будут пинать. Поэтому мне кажется, нужно стараться уменьшить именно количество мфо, а не кидать пролонгации и закрывать всего парочку. У вас 10 мфо. Около 5 штук под 0.01% вы можете уже избавиться на свои 12000. Останется около 5. Им вы озвучьте, что сможете оплатить только через два месяца. Когда им в самом начале обещаешь оплату и говоришь точный срок, то многие довольно тихо себя ведут и не предпринимают серьезных мер пока не вышел срок обещания..
Мій план дій:
затягнути потужче пояс на червень, залишити 2000 собі щоб спробувати не померти з голоду, 12000 на кровопивць
Начитавшись лякалок про неадекватність маніфою - планую зараз узяти ще один займ, на свою голову, покрити їх проценти і с зарплатні закрити їх у першу чергу, тобто, прогнозую це буде в районі 5500 (не рахуючи нового займу).
Залишається 6, закриваю побратимів зе і банана, тому що про них також начитавсь страшного, залишається 1000, яку буду розкидати 0.01% ідіотам на пролонгації.
З кредитплюс та май кредитом думаю ризикнути та увімкнути цю вашу сніжинку, враховуючи що по обом були пролонгації (по майкредиту не одна, і обом повернув більше половини тіла вже переплатами - можливо їх терор не буде надто "по бєспрєделу").
Зараз перестрибнув на новий проект по роботі, тому планую у червні напрацювати принаймні 20000, з яких залишу собі 3000 на пожити і на 17 закрити:
кредит7 3000 + селфікредит 2500 + слонкредит 2500 + аванскредит 3500 + алекскредит 1500 = отримаємо 13, залишається 4 які ми розкидуємо на відсотки у ці компанії, звичайно сума буде замала перекрити усі відсотки, тому розподілю її на найбільших коли матиму точні суми - принаймні 2-3 з цього списку я закрию повністю, можливо у когось залишиться 500-600 гривень боргу, але на фоні поточної ситуації це дріб'язок. Залишаються кредитплюс та майкредит 11 та 4 тіл відповідно та шалені відсотки. Цім двом я планую чемно відповідати що у зв'язку зі скрутною фінансовою ситуацією згоден якщо вони зменшать суму до тіла та певний відсоток (до 20%) і на оплату у декілька частинякщо погодяться - з липня закрию і їх. Якщо затероризують третіх особ - повернуть лише те, що виграють у суді, якщо до нього звернуться)
Такий ось нехитрісний план, на папері виглядає, звичайно, куди краще ніж у реалізації, адже як прожити на 2-3 тисячі у місяць... Проте я загнав себе до цієї дупи самостійно, доведеться терпіти. Побажайте удачі та звертайтесь, якщо потрібно комусь виговоритися) Мені, наприклад стає простіше коли я з кимось ділюсь цим лайном, проте так як близьких засмучувати не хочу - кандидатів небагато)
Лучше не берите новый займ. И не платите пролонгации. Эти ошибки делали все, кто хотел спокойствия, но получалось, что все шло не так, как планировалось.
А тем мфо, которым платили пролонгации, напишите именно письма на эл. Почту. Скажите про пролонгации и просите закрытие за тело по частям (или даже меньше тела).
Многие отвечают не сразу. Это тоже потянет для вас время. Пробуют снова звонить. Но надо говорить, что вы отправили им письмо и ждете ответ на эл. Почту.
Раз хотите реально закрыть и есть доход, то справитесь за несколько месяцев.