Щоденник Шлях до очистки від МФО

• Автор теми Автор теми homicide
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 68
  • Перегляди Перегляди 6K
Чесно дуже довга історія.1.5 роки розгрібаю.але вже в мене фінішна пряма. Правда є ще банки а це ще пів року. Але там умови адекватні. Тобто жити в прибуток буду.
Лукавити не буду то було пекло . В мене були такі місяці що я на 500 грн жила( харчами батьки допомагали). Пам'ятаю що пачка вафель це була неймовірна насолода???. Психіка невитримувала. Але я поставила ціль. Надіюсь у цьому чи наступному місяці буде " дембель" по МФО?
Я не совсем готова к таким жертвам. Может воли не хватает, или вредности много. И потом-одно дело, когда ты один, и кроме мфо-обязательства только минимальные бытовые. Но есть ведь и другие обязательства, в том числе перед другими членами семьи и прочее.

Я не совсем готова к таким жертвам. Может воли не хватает, или вредности много. И потом-одно дело, когда ты один, и кроме мфо-обязательства только минимальные бытовые. Но есть ведь и другие обязательства, в том числе перед другими членами семьи и прочее.
Коли є сім'я то вона на першому місці. Я з Вами абсолютно згідна. В мене просто поки нема діток . Тому ужатись простіше( але ремарка мала 7 лікарняних і операцію на 50 тис за останній рік). Тому теж ну дуже весело

маніфою для надання позики не бере дані жодних контактних осіб, цікаво, наскількі подібні смс допомогають їм у суді))
Вы заполняете анкету посредством BankID. Дальше, думаю, мне продолжать не нужно

З власного досвіду Вам і кажу,що по тихому не вийде. Так можна опинитись в ще більшій ямі. Не рахував скільки у Вас тих контор,а у мене було 28 і все через бажання вигребти "тихо".
От те саме і в мене,якби не бажання закрити все замостцйно і "тихо" у мене сума тіла,була б втричі менша

Назад
Угорі