Щоденник Шлях до очистки від МФО

• Автор теми Автор теми homicide
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 68
  • Перегляди Перегляди 6K
.

Мій план дій:
затягнути потужче пояс на червень, залишити 2000 собі щоб спробувати не померти з голоду, 12000 на кровопивць
Начитавшись лякалок про неадекватність маніфою - планую зараз узяти ще один займ, на свою голову, покрити їх проценти і с зарплатні закрити їх у першу чергу, тобто, прогнозую це буде в районі 5500 (не рахуючи нового займу).
Залишається 6, закриваю побратимів зе і банана, тому що про них також начитавсь страшного, залишається 1000, яку буду розкидати 0.01% ідіотам на пролонгації.
З кредитплюс та май кредитом думаю ризикнути та увімкнути цю вашу сніжинку, враховуючи що по обом були пролонгації (по майкредиту не одна, і обом повернув більше половини тіла вже переплатами - можливо їх терор не буде надто "по бєспрєделу").
Зараз перестрибнув на новий проект по роботі, тому планую у червні напрацювати принаймні 20000, з яких залишу собі 3000 на пожити і на 17 закрити:
кредит7 3000 + селфікредит 2500 + слонкредит 2500 + аванскредит 3500 + алекскредит 1500 = отримаємо 13, залишається 4 які ми розкидуємо на відсотки у ці компанії, звичайно сума буде замала перекрити усі відсотки, тому розподілю її на найбільших коли матиму точні суми - принаймні 2-3 з цього списку я закрию повністю, можливо у когось залишиться 500-600 гривень боргу, але на фоні поточної ситуації це дріб'язок. Залишаються кредитплюс та майкредит 11 та 4 тіл відповідно та шалені відсотки. Цім двом я планую чемно відповідати що у зв'язку зі скрутною фінансовою ситуацією згоден якщо вони зменшать суму до тіла та певний відсоток (до 20%) і на оплату у декілька частинякщо погодяться - з липня закрию і їх. Якщо затероризують третіх особ - повернуть лише те, що виграють у суді, якщо до нього звернуться)

Такий ось нехитрісний план, на папері виглядає, звичайно, куди краще ніж у реалізації, адже як прожити на 2-3 тисячі у місяць... Проте я загнав себе до цієї дупи самостійно, доведеться терпіти. Побажайте удачі та звертайтесь, якщо потрібно комусь виговоритися) Мені, наприклад стає простіше коли я з кимось ділюсь цим лайном, проте так як близьких засмучувати не хочу - кандидатів небагато)
Чем больше разных мфо висит, тем больше террор. Потому что каждое мфо будет долбить. 10 мфо - это минимум 10 человек ежедневно вас будут пинать. Поэтому мне кажется, нужно стараться уменьшить именно количество мфо, а не кидать пролонгации и закрывать всего парочку. У вас 10 мфо. Около 5 штук под 0.01% вы можете уже избавиться на свои 12000. Останется около 5. Им вы озвучьте, что сможете оплатить только через два месяца. Когда им в самом начале обещаешь оплату и говоришь точный срок, то многие довольно тихо себя ведут и не предпринимают серьезных мер пока не вышел срок обещания.

Лучше не берите новый займ. И не платите пролонгации. Эти ошибки делали все, кто хотел спокойствия, но получалось, что все шло не так, как планировалось.

А тем мфо, которым платили пролонгации, напишите именно письма на эл. Почту. Скажите про пролонгации и просите закрытие за тело по частям (или даже меньше тела).
Многие отвечают не сразу. Это тоже потянет для вас время. Пробуют снова звонить. Но надо говорить, что вы отправили им письмо и ждете ответ на эл. Почту.

Раз хотите реально закрыть и есть доход, то справитесь за несколько месяцев.

Чем больше разных мфо висит, тем больше террор. Потому что каждое мфо будет долбить. 10 мфо - это минимум 10 человек ежедневно вас будут пинать. Поэтому мне кажется, нужно стараться уменьшить именно количество мфо, а не кидать пролонгации и закрывать всего парочку. У вас 10 мфо. Около 5 штук под 0.01% вы можете уже избавиться на свои 12000. Останется около 5. Им вы озвучьте, что сможете оплатить только через два месяца. Когда им в самом начале обещаешь оплату и говоришь точный срок, то многие довольно тихо себя ведут и не предпринимают серьезных мер пока не вышел срок обещания.

Лучше не берите новый займ. И не платите пролонгации. Эти ошибки делали все, кто хотел спокойствия, но получалось, что все шло не так, как планировалось.

А тем мфо, которым платили пролонгации, напишите именно письма на эл. Почту. Скажите про пролонгации и просите закрытие за тело по частям (или даже меньше тела).
Многие отвечают не сразу. Это тоже потянет для вас время. Пробуют снова звонить. Но надо говорить, что вы отправили им письмо и ждете ответ на эл. Почту.

Раз хотите реально закрыть и есть доход, то справитесь за несколько месяцев.
теперь я знаю, какой мой любимый цвет))
Величезне вам дякую за пораду, зараз ваша стратегія, принаймні здається, розумнішою за мою
Схиляюсь щоб прийняти саме її як план дій)

То ви хочете починати в червні закривати ? Тоді по деяких у вас будуть прострочки. Я би закрила спочатку ті , що без прострочок будуть до кінця червня , а з рештою за тіло домовлятися. Все зразу ви не закриєте. Вам відсотки набіжать

теперь я знаю, какой мой любимый цвет))
Величезне вам дякую за пораду, зараз ваша стратегія, принаймні здається, розумнішою за мою
Схиляюсь щоб прийняти саме її як план дій)
Я просто помню из своего опыта, когда еще думала и надеялась, что смогу их закрыть при первых просрочках, то они звонили и я говорила, что мне задержали зарплату...но точно точно выплатят. Вот сама жду. И они звонили мне каждый день почти и я все время повторяла что обещали дать зп через три недели. И не помню, чттб тогда что-тт злостное и вредительское сразу делали. Все же ждали сроки моих обещаний.
А потом я новые сроки говорила...ну и все)) покатилась лавина. Но тогда иоя ситуация была иная, чем у вас. Доход пропал полностью. И фин. Проблемы только набирали обороты. Смогла восстановиться только через три года. Закрыла за три месяца 15 мфо и 1 банк. Осталось одно мфо, в стадии переговоров.
Вам желаю удачи. И побыстрее пройти этот неприятный период.

То ви хочете починати в червні закривати ? Тоді по деяких у вас будуть прострочки. Я би закрила спочатку ті , що без прострочок будуть до кінця червня , а з рештою за тіло домовлятися. Все зразу ви не закриєте. Вам відсотки набіжать
Я розумію що все одразу не закрию
саме тому я хочу почати з зекредиту і банани, поки по ним низькі відсотки та маніфою, тому що назойливі)

Смогла восстановиться только через три года. Закрыла за три месяца 15 мфо и 1 банк. Осталось одно мфо, в стадии переговоров.

ну вот кстати и отличная мотивация
Если хрупкая девушка выбралась из настолько патовой ситуации, куда здоровому лосю тут ещё плакаться
аж стыдно немного стало)

Я розумію що все одразу не закрию
саме тому я хочу почати з зекредиту і банани, поки по ним низькі відсотки та маніфою, тому що назойливі)

ну вот кстати и отличная мотивация
Если хрупкая девушка выбралась из настолько патовой ситуации, куда здоровому лосю тут ещё плакаться
аж стыдно немного стало)
Може бути, я колись закривала по одному мфо в місяць, так виходило

пробачте, якщо в десь вже пояснювали це мільйон разів, проте у вас більше 8000 дописів і швидко знайти не вийде) А як ви розгрібали свої? Чи це довга історія?)

і у них самий відбитий процент) Саме тому хочу на них робити пролонгацію, щоб не псувати нерви раніше ніж воно необхідно, бо по ним просрочка вже пішла, а зп ще аж через 2 тижні...
Пролонгації по манівео погана ідея в мене тіло 16 і 8 процентів,росте в геометричній прогресії, і хай роблять що хочуть в мене немає космічних сум закрити їх 8 тисяч незрозуміло чого, нічого їм не лонгуйте, це нічого не дасть.

[POSTS=1000]Пока шо аперетивчік :mosking: :cool:

1684400516813.webp

[/POSTS]

Щож, день 2 ведення щоденнику
День розпочав, послідувавши пораді чарівної мадам фіолетового кольору з цього форуму - написав в маніфою стосовно того, щоб реструктуризували мій борг. Я вже робив пролонгацію, тобто повернув їм переплатами близько 60 відсотків тіла, більше того, у мене у минулому були вчасно погашені борги, і на реструктуризацію я їм пропоную повернути приблизно на 20 відсотків більше тіла. Все ще маю надію, що про мою ситуацію не дізнається більше людей ніж необхідно) Якщо маніфою не погодиться на мою пропозицію - підуть у кінець черги, якщо саме вони першими порушать "режим тиші" оточення, та буде як тут описували раніше з прибиральницями будинку - вони своїх грошей не побачать взагалі) Та сама червона лінію котру не варто перетинати. Та все ж сподіваюсь, що вони оберуть запропоновану мною синицю у руках)

Збираюсь до привату перевипустити картку. Загалом, як не смішно - в мене немає жодних проблем і сорому розповісти про свої пригоди незнайомій людині, тому консультанту у приваті так і поясню, що нова картка потрібна через можливі списання мфо, проте і стару блокувати поки не буду (так як вона "засвічена" повертати гроші буду саме через неї). Спитаю чи зможуть вони якось намагатись пробувати автоматично списувати кошти з нової картки, чи це можливо технічно, тому що тут по форуму бачив різні версії, кому цікаво буде - пізніше розкажу що мені відповіли.

Загалом дивна ситуація, тому що у мене декілька днів просрочка у маніфою і минулі дні в мене кожного дня було приблизно по 10 пропущених. Сьогодні жодного вхідного дзвінка, не знаю чи пов'язане це якимось чином з пропозицією, яку я їм надіслав вранці, чи це затишшя перед бурею.
Увечорі от планую провести час з однією милою рудоволосою особою і загалом, більшу частину дня сьогодні, вперше мабуть за останній місяць думаю про це, а не про кляті просрочки і коли почнуться дзвінки, можливо, не в останню чергу, тому що нарешті є чіткий план дій, і не почалось "бєспрєдєла", але принаймні сьогодні дивлюся на ситуацію вельми позитивно, життя продовжується?)

Маніфою 3.14дараси. Перші хто позвонив до хрещеної і хрещеного. Можливо ще комусь. Доповіли лиш ці. Слони такі самі. На перший день прострочки нарахували + 250. Думав закрити. Заходжу на наступний день а там половина тіла і договір змінений.

Маніфою 3.14дараси. Перші хто позвонив до хрещеної і хрещеного. Можливо ще комусь. Доповіли лиш ці. Слони такі самі. На перший день прострочки нарахували + 250. Думав закрити. Заходжу на наступний день а там половина тіла і договір змінений.
Половина тела? Т.е. в личном кабинете они просто уменьшели тело? А остаток куда?

До ПриватБанка сегодня добраться не получилось, тем не менее предупредил мать
Не стал рассказывать деталей и сумм, просто сказал что есть такая ситуация, чтоб если будут звонить не слушала чепухи. Она наслышана о методах работы этих шараг, т.к. у нее на работе подруга вляпывалась с ними. В принципе единственный метод давления теперь фактически нивелирован, поэтому или эти господа будут соглашаться на реструктуризации с адекватной переплатой (до 20%), ну или удачи взять хоть что-то через суд)) В общем камень с души упал, можете меня хоть и преждевременно но поздравить)

Привіт, щоденник)
На вихідних особливо не було нічого цікавого, я більше морально відпочівав
Проте учора увесь день телефон розривавсь від автододзвону, у трубці була тиша проте було десь 20 дзвінків за день, та мільйон смс з акційними пропозиціями від різних мфо)
Сьогодні день розпочавсь із дзвінку від маніфою у 9:01, у мене не було настрою із ними спілкуватись, тож я і не брав трубку, а вже в 9:02 прилетіла смс про те, що "так як ви ухиляєтесь від сплати позики і не виходите на зв'язок ми будемо спілкуватись з вашими контактними особами" бла бла

Враховуючи той факт, що власне маніфою для надання позики не бере дані жодних контактних осіб, цікаво, наскількі подібні смс допомогають їм у суді))
Ну і враховуючи той факт, що маніфою так і не відповіли на мого листа на пошту стосовно реструктуризації, та вирішили діяти ось такими сумнівними методами - я вважаю гроші їм не потрібні, тож якщо суд раптом не вирішить інакше - мої борги мфо щойно зменшились на 4000, знайду цим грошам застосування покраще)

Привіт, щоденник)
Проте учора увесь день телефон розривавсь від автододзвону, у трубці була тиша проте було десь 20 дзвінків за день, та мільйон смс з акційними пропозиціями від різних мфо)
Сьогодні день розпочавсь із дзвінку від маніфою у 9:01, у мене не було настрою із ними спілкуватись, тож я і не брав трубку, а вже в 9:02 прилетіла смс про те, що "так як ви ухиляєтесь від сплати позики і не виходите на зв'язок ми будемо спілкуватись з вашими контактними особами" бла бла

Враховуючи той факт, що власне маніфою для надання позики не бере дані жодних контактних осіб, цікаво, наскількі подібні смс допомогають їм у суді))
Ну і враховуючи той факт, що маніфою так і не відповіли на мого листа на пошту стосовно реструктуризації, та вирішили діяти ось такими сумнівними методами - я вважаю гроші їм не потрібні, тож якщо суд раптом не вирішить інакше - мої борги мфо щойно зменшились на 4000, знайду цим грошам застосування покраще)
О,мені теж таке сьогодні прислали. То напевно розсилка ранкова. Але звонили ще на мій контактний номер і прислали йому смс що така то така то не погасила борг. Я видалила смс і пішла займатись своїми справами

Апдейт - я щось зі своїм моральним відпочинком забув, про те, що в мене вийшла просрочка з аванскредит
умови були під 0.01, тобто з тіла 3500 мав пролонгувати за 80 гривень
за 2 дні просрочки нарахували 2000 відсотками
здається, аванскредит тепер також стане у кінець черги)

Привіт, щоденник)

Делают звонки и пишут письма разные люди. Ответ по электронке бывает надо ждать и неделю. А еще бывает, получая письмо по электронке, они пытаются все же вывести человека в разговоры по телефону, им так легче давить и запугивать. Но если совсем не брать трубки, то начнут все таки отвечать письмами. Тут кто, кого. Я принципиально только письма писала. А если и брала редко трубку, то отправляла их читать электронку и ложила трубку.

Назад
Угорі