Школа и камеры видеонаблюдения

• Автор теми Автор теми СонЯя
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 111
  • Перегляди Перегляди 4K
Тому і я з нового року також звільнилася зі школи. Не вигідно мені. Хоча за дітьми сумую страшно...
Я не виключаю можливість повернутися на роботу.Але не зараз.За 10 років в мене було 5 випусків. Я восновному брала діток середня і старша група і готувала до школи діток.Ми робили звуковий аналіз слів,ми усно вчилися складати речення,вчилися приклади складати,склад числа вчилися робити.Зараз це все заборонено.І не дай Боже зайде хтось із начальства і побаче що збільшено вимоги до дітей.А як батьки жаліються анонімно що мою крошку змушують склад числа розбирати,вихователька змушувала дитину в зошиті палички в старшій групі писати....Я сказала собі що мабуть достатньо.Не так?вперед до репетитора і готуємо дитину до школи.А за вимоги в школі я взагалі мовчу.Обнять і плакати......

Ми робили звуковий аналіз слів,ми усно вчилися складати речення,вчилися приклади складати,склад числа вчилися робити.Зараз це все заборонено.І не дай Боже зайде хтось із начальства і побаче що збільшено вимоги до дітей.
шок

Я не виключаю можливість повернутися на роботу.Але не зараз.За 10 років в мене було 5 випусків. Я восновному брала діток середня і старша група і готувала до школи діток.Ми робили звуковий аналіз слів,ми усно вчилися складати речення,вчилися приклади складати,склад числа вчилися робити.Зараз це все заборонено.І не дай Боже зайде хтось із начальства і побаче що збільшено вимоги до дітей.А як батьки жаліються анонімно що мою крошку змушують склад числа розбирати,вихователька змушувала дитину в зошиті палички в старшій групі писати....Я сказала собі що мабуть достатньо.Не так?вперед до репетитора і готуємо дитину до школи.А за вимоги в школі я взагалі мовчу.Обнять і плакати......
Хороший репетитор зараз на вагу золота, тому я не дуже переживаю за відсутність роботи. Просто за всю систему освіти образа бере. І за знецінення професії...
То ти ще не знаєш як їх придумали в школі навчати. От де шок...

Старшую в саду все научили.и читать и писать.я даже не вникала.Млалшая сейчас..сказали,что даже буквы учат только гласные и не все?.Плачу 550за подготовку воспитателю.Ничего младшая не знает(и домой даёт больше чем в школе заданий..За что плачу...не знаю
.

Старшую в саду все научили.и читать и писать.я даже не вникала.Млалшая сейчас..сказали,что даже буквы учат только гласные и не все?.Плачу 550за подготовку воспитателю.Ничего младшая не знает(и домой даёт больше чем в школе заданий..За что плачу...не знаю
.
От ....тоді це все дозволялося робити...Діти йшли в школу підготовлені.Я з дітьми займалася письмом,звук.аналіз слів,діти уміли по картинках складати сюжетні розповіді.А зараз діти йдуть в школу не підготтовлені.Бо це все заборонено.І якщо тоді слово репетитор звучало коли діти поступали у виші,здавали екзамени.то зараз віддають репетиторам 6 річок щоб хоча б руку правильно "поставили " для письма.Це крах освіті як розвиваючій ланці суспільства.
А чому шок?Це не шок.Це піз...........(сорі за прямоту).Насправді це страшно.

И назревает вопрос, а зачем тогда вообще школа, если ребёнка водить к репетиторам?

и крах общества уже в ближайшее время
Я не знаю до чого ми доживемо....І що нас чекає....Але ті реформи які проводяться у освіті просто не відповідають сьогоденню. Ми хочемо дати дітям знання,вкласти в голови хоч трішки мозгів.Не просто щоб вони там були а й інколи працювали.Но уви.....

Назад
Угорі