- Дописи
- 9257
- Рішення
- 1
- Реакції
- 26995
- Бали
- 2693
LeTa не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Это я не Вам) а тому к кому Ваш пост адрессовывался))))ну каждый судит по себе))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Это я не Вам) а тому к кому Ваш пост адрессовывался))))ну каждый судит по себе))
Ну я якось вступив в дискусію з людиною а вона пише дивись я "модератор" я перевірена...))) хоча по факту усі ми люди) хоча по факту форум прикольний і почитати є що і поржати з деяких є і люди деякі цікаві.Мне просто интересно а для чего нужен рейтинг по вашему мнению. Да и тема такая заботливая, что тут сложно определить обычному читателю что несет пользу а что нет для её создателя.кроме него самого.
да, но есть с гнильцойНу я якось вступив в дискусію з людиною а вона пише дивись я "модератор" я перевірена...))) хоча по факту усі ми люди)
Возможно Ваши сообщения вызывали сомнения. Не судите да не судимы будете. И количество постов никак не влияет на статус проверенНу я якось вступив в дискусію з людиною а вона пише дивись я "модератор" я перевірена...))) хоча по факту усі ми люди)
Напевно, там одна набрала 80 тис грн в шарашках щоб поїхати на море в Турцію, а потім плаче що нема чим платити....)) там мене і заблокували в тому діалогі)да, но есть с гнильцой
Мені той статус абсолютно не важливий) можна і обнуляти кожен день, мені головне спілкування)Возможно Ваши сообщения вызывали сомнения. Не судите да не судимы будете. И количество постов никак не влияет на статус проверен
Не вам, шановний, нас судити!Напевно, там одна набрала 80 тис грн в шарашках щоб поїхати на море в Турцію, а потім плаче що нема чим платити....)) там мене і заблокували в тому діалогі)
маловероятно, что тут есть такие, как вы говорите... возможно то был сарказмНапевно, там одна набрала 80 тис грн в шарашках щоб поїхати на море в Турцію, а потім плаче що нема чим платити....)) там мене і заблокували в тому діалогі)
Post automatically merged:
Мені той статус абсолютно не важливий) можна і обнуляти кожен день, мені головне спілкування)
мені просто влом шукати те повідомлення на нетбуці... коли екран як плитка шоколадки, чекаю туристку в Борисполі...))))як сяду на нормальний комп можливо знайду.маловероятно, что тут есть такие, как вы говорите... возможно то был сарказм
я не налаштовувався когось судити, то була просто адекватна реакція.Не вам, шановний, нас судити!
Я з вашими "адекватними реакціями" уже ознайомлена...я не налаштовувався когось судити, то була просто адекватна реакція.
даже незнаю че сказать....мужыки ет конешно хорошо...но если ***** много требует...то зачемм такой нужен))Дехто скаже,знову ниє. Достала. Але я не можу в собі це тримати,бо накриває ще й по мфо
Після вчорашньої зустрічі, сьогодні після 15.00чоловік пиляє,як дрова. Терпіла,хотіла пояснити, однак зустріла стіну. Він не хоче мати друзів,знайомих,і хоче мене зробити,,затворніцей". Але я супротивлюсь. Не можу так ,як він.,,собствєнік''. Це як параноя. Щоб я завжди була на видному місці.
Кажу ,йди від мене ,залиш . Ні,я буду тебе мучити----....... Бо звик до тебе.... Ні слова ,,кохаю'',чи ти потрібна,....
Всі питання на мені,він тільки гроші віддає всі,а потім я йому видаю. Кажу візьми на себе обов'язки...Давай разом вирішувати,як розпорядитися грошима.....
Я тут не приписаний, ти ж голова....!!!((((((
От як так можна жити?,а його влаштовує....
Треба шукати коханця??))))))(((((((
Ця пісенька не втрачає своєї актуальності...)))
в смычсле))Скільки років дівчаткам з цієї розмови?))
Ця пісенька не втрачає своєї актуальності...)))
Девять лет, капец. В любом случае хорошо, что поняли. Жизнь одна.Золотые слова!Сама 9 лет терпела и ничего хорошего из этого не вышло.И лучше понять это рано чем поздно
саме такДаже когда есть желание и на это брошены все силы могут быть ссоры и скандалы, как минимум от переутомления физически начинается и моральное подавление (При условии что выкарапкатся из ситуации пока не выходит или получается очень медленно)
Не дивно що Вам не цiкавi повiдомлення цiеi теми. Кожен шукае що йому потрiбно.Хтось iнфу про мфо,хтось психологiчну допомогу. Ось такий рiзностороннiй форум. Дивно те,що Ви й тут вирiшили вставити своiх насправдi нiкому не цiкавих 5 копiйок ) Проте, не забувайте, що якщо Вам знадобиться психологiчна допомога,Ви можете створити в цьому роздiлi свою тему i ми Вам допоможемо.Ну судячи з того що пишуть по факту повідомлення які не несуть ніякої користі, може вони якось набивать рейтинг. хоча навіщо той рейтинг якщо там долгу по тілу 120 тис бгг.... може просто жінки)![]()
Чому так? Вже заспокоїлись?Доброго ранку.мої хороші. Перечитала всю тему заново. Вдячна. Правду кажуть, ранок вечора мудріший.
Та ні,просто я вирішила що не буду терпіти,а буду прямо говорити і вже не надіятись на зміну вставлення чоловіка до себе. Його вже немає в дома,з металошукачем погнався. Хоч спокій до обіду. Наберусь сили,слова і буде сьогодні розмоваЧому так? Вже заспокоїлись?
Удачі вам!))Та ні,просто я вирішила що не буду терпіти,а буду прямо говорити і вже не надіятись на зміну вставлення чоловіка до себе. Його вже немає в дома,з металошукачем погнався. Хоч спокій до обіду. Наберусь сили,слова і буде сьогодні розмова
Я вже не буду її від себе відганяти. Удача,змушена вже і на мене звернути увагу . Повернутись обличчям....))))))Удачі вам!))