Шкода себе

• Автор теми Автор теми ПАННОЧКА
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 81
  • Перегляди Перегляди 3K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Я думаю от возраста не зависит.
Могут быть передомные моменты, от прожитого времени вместе, но все равно зависит от самих людей (И мужа, и жены)
Звичайно у будь-яких відносинах є дві сторони.

Як вважаєте?Відсутність коштів в достатньому об'ємі вбиває стосунки?
Не всегда, все зависит от людей.
Отсутствие денег показывает подлинную сущность человека, а вот это уже может разрушить отношения

Це залежить вiд вiку?Менi здавалось що причиною е стосунки,почуття мiж чоловiком та жiнкою..В мене подiбна ситуацiя була коли менi було 20..?
Добре...Але з іншого боку,коли ми вже за 40,то явно що в шлюбі ми вже давно!Ви кажете стосунки почуття...але так подивишся на сім'ї що оточують...і перш за все бачиш звичку прив'язаність після скількох років разом!

Скоріше за все не відсутність коштів,а відсутність бажання їх заробити.
Даже когда есть желание и на это брошены все силы могут быть ссоры и скандалы, как минимум от переутомления физически начинается и моральное подавление (При условии что выкарапкатся из ситуации пока не выходит или получается очень медленно)

Як вважаєте?Відсутність коштів в достатньому об'ємі вбиває стосунки?
Достаточный объем понятие абстрактное. И у каждого свои аппетиты. Возможно важно совпадение этих аппетитов,Вряд-ли вегатарианцу будет комфортно с любителем телятины.

Добре...Але з іншого боку,коли ми вже за 40,то явно що в шлюбі ми вже давно!Ви кажете стосунки почуття...але так подивишся на сім'ї що оточують...і перш за все бачиш звичку прив'язаність після скількох років разом!
Я зовсiм не розумiюсь на сiмейних стосунках,але ,менi здаеться,без почуттiв нiчогiсiнько не буде триматись.

Останнє редагування:
Даже когда есть желание и на это брошены все силы могут быть ссоры и скандалы, как минимум от переутомления физически начинается и моральное подавление (При условии что выкарапкатся из ситуации пока не выходит или получается очень медленно)
Звичайно може
Звичайно можуть.Як на мене,тема грошей досить слизька.Як вже писали,це все залежить від особистих апетитів,хтось будь-якій копійчині буде радий,а комусь тисячі до мільйона не вистачатиме,а все одно не вгодиш.

Дехто скаже,знову ниє. Достала. Але я не можу в собі це тримати,бо накриває ще й по мфо
Після вчорашньої зустрічі, сьогодні після 15.00чоловік пиляє,як дрова. Терпіла,хотіла пояснити, однак зустріла стіну. Він не хоче мати друзів,знайомих,і хоче мене зробити,,затворніцей". Але я супротивлюсь. Не можу так ,як він.,,собствєнік''. Це як параноя. Щоб я завжди була на видному місці.
Кажу ,йди від мене ,залиш . Ні,я буду тебе мучити----....... Бо звик до тебе.... Ні слова ,,кохаю'',чи ти потрібна,....
Всі питання на мені,він тільки гроші віддає всі,а потім я йому видаю. Кажу візьми на себе обов'язки...Давай разом вирішувати,як розпорядитися грошима.....
Я тут не приписаний, ти ж голова....!!!((((((
От як так можна жити?,а його влаштовує....

Треба шукати коханця??))))))(((((((
Навіть не знаю що вам можна підказати чи дати якусь пораду. Як говориться " Чужа сім'я ,- темний ліс" . Ніхто із форумчан не знає краще вашої сім'ї, як ви самі, і тільки вам з чоловіком вирішувати як ви маєте жити далі... Але все ж таки одне єдине хочу сказати .: Сім'я - це одна ціла двох половинок , немає значення чи в них радість , біда , достаток чи бідність, вони мають бути разом, і разом все вирішувати, і разом все долати... Жінка має бути ( в прямому сенсі слова "замужем" ). Чоловік має стояти главою сім'ї. Він має піклуватися про своїх найрідніших. От така в моєму розумінні має бути сім'я, а якщо ви сідаєте вечеряти , і за вечерею вам не має навіть про що поговорити і обговорити , то не потрібно один одного мучити. А коханцем ви питання не знімете !!!!!

просто набивають пости)

Я зовсiм не розумiюсь на сiмейних стосунках,але ,менi здаеться,без почуттiв нiчогiсiнько не буде триматись.
Багато сімей тримаються разом бо діти, бо , що скажуть люди. Хоча люди такі самі. Мало сімей У мене зараз теж сімейна криза- боржників ніхто не любить, можуть терпіти, але ... Час від часу сварки. Поки, що короткотривалі.

Подумайте про те, що життя назад не повернути... Неможливо буде все змінити і переграти пізніше. Ми живемо тут і зараз, ніхто не знає, що буде уже завтра, і я вважаю, що не варто обмежувати себе у такій важливій емоції, як щастя... Якщо ви відчуваєте себе нещасною, то наважтеся на сміливий і відповідальний крок до світлого майбутнього!) Тим більше, що ви визнаєте, що не відчуваєте прив'язаності до свого чоловіка.
Ви достойні щастя!!!
Можливо і він ще своє зустріне...
Поддерживаю. Но от себя скажу, что будет очень трудно, если решитесь жить "осознанно". Зато заново почувствуете вкус жизни, как горький, так и сладкий. Это трудно, но интересно, черт возьми... ;)
P. S. Я руками и ногами за сохранение брака, когда игра стоит свечь...

Ну судячи з того що пишуть по факту повідомлення які не несуть ніякої користі, може вони якось набивать рейтинг. хоча навіщо той рейтинг якщо там долгу по тілу 120 тис бгг.... може просто жінки):crazy::crazy::crazy::crazy:

Ну судячи з того що пишуть по факту повідомлення які не несуть ніякої користі, може вони якось набивать рейтинг.
мне кажется вы набиваете.. история за 5 минут: монобанк, кто не платит МФО, данная тема....... вот второй дайте мне ответ

Ну судячи з того що пишуть по факту повідомлення які не несуть ніякої користі, може вони якось набивать рейтинг.
Мне просто интересно а для чего нужен рейтинг по вашему мнению. Да и тема такая щекотливая, что тут сложно определить обычному читателю что несет пользу а что нет для её создателя.кроме него самого.

P. S. Я руками и ногами за сохранение брака, когда игра стоит свечь...
Я в цьому солідарна з вами, також вважаю, що, в першу чергу, потрібно зберегти сім'ю...
Але, якщо відносини уже зовсім неприйнятні, якщо вони викликають негатив і відчуття приреченості, то для чого силувати себе, намагаючись здобути примарну надію на щось краще...?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі