Шкода себе

• Автор теми Автор теми ПАННОЧКА
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 81
  • Перегляди Перегляди 3K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Вчора на зустрічі, підійшов молодий чоловік,присів . Був маленький флірт. І я зрозуміла що ще є порох в порохівниці))))) ще я вмію зацікавити чоловіків. Я не мумія)))
Вічуваю оптимістичний настрійОй,дівчатка,знаю,що все буде добре) Моя бабуся говорила так,все,що не трапляється в нашому житті не з проста,значить комусь так потрібно.Маю надію,що так і є.

Вчора на зустрічі, підійшов молодий чоловік,присів . Був маленький флірт. І я зрозуміла що ще є порох в порохівниці))))) ще я вмію зацікавити чоловіків. Я не мумія)))
Так тримати!!!
А Бог любить трійцю...))

Ця пісенька не втрачає своєї актуальності...)))

Дякую Вам за підтримку. Я спати...... Гарної ночі)))(((

Скільки років дівчаткам з цієї розмови?))

Добраніч!

Дехто скаже,знову ниє. Достала. Але я не можу в собі це тримати,бо накриває ще й по мфо
Після вчорашньої зустрічі, сьогодні після 15.00чоловік пиляє,як дрова. Терпіла,хотіла пояснити, однак зустріла стіну. Він не хоче мати друзів,знайомих,і хоче мене зробити,,затворніцей". Але я супротивлюсь. Не можу так ,як він.,,собствєнік''. Це як параноя. Щоб я завжди була на видному місці.
Кажу ,йди від мене ,залиш . Ні,я буду тебе мучити----....... Бо звик до тебе.... Ні слова ,,кохаю'',чи ти потрібна,....
Всі питання на мені,він тільки гроші віддає всі,а потім я йому видаю. Кажу візьми на себе обов'язки...Давай разом вирішувати,як розпорядитися грошима.....
Я тут не приписаний, ти ж голова....!!!((((((
От як так можна жити?,а його влаштовує....

Треба шукати коханця??))))))(((((((
Ви ж казали що хоче піти! ))
" Бо звик до тебе" ... *****ц мотивація.
Просто Я - можливо в цьому річ...
Проте в мене (не ображайтесь) одне питання "наКуя козі баян" ???)))

Перепрошую)чому спитав?хотів знати ,коли з'являються описані Вами ситуації!
Ну, добре, на перший раз вибачаю!!!)))
А від таких ситуацій ніхто не застрахований і вік в них ролі не грає...

Це залежить вiд вiку?Менi здавалось що причиною е стосунки,почуття мiж чоловiком та жiнкою..В мене подiбна ситуацiя була коли менi було 20..?

Як вважаєте?Відсутність коштів в достатньому об'ємі вбиває стосунки?

Я думаю от возраста не зависит.
Могут быть передомные моменты, от прожитого времени вместе, но все равно зависит от самих людей (И мужа, и жены)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі