Щось Нацкомфін мовчить (((вже нікому нічого не допомогає..

• Автор теми Автор теми Татьяна SM
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 130
  • Перегляди Перегляди 7K
А ось по джоберу-топкредиту мені відповіли, що державні органи взагалі не мають права втручатись в господарські відносини. І взагалі порушень в роботі товариства не виявлено і я л0х не хочу платити. ось якось так.
А по кешберрі запропонували звернутися до суду.

Вкладення

• джобер-топкредит-1.webp
    джобер-топкредит-1.webp
    283.6 Кб · Перегляди: 34
  • джобер-топкредит-2.webp
    джобер-топкредит-2.webp
    299.8 Кб · Перегляди: 81
  • джобер-топкредит-3.webp
    джобер-топкредит-3.webp
    400.5 Кб · Перегляди: 74
  • джобер-топкредит-4.webp
    джобер-топкредит-4.webp
    175.5 Кб · Перегляди: 40
  • cashberry-1.webp
    cashberry-1.webp
    300.3 Кб · Перегляди: 37
  • cashberry-2.webp
    cashberry-2.webp
    335.2 Кб · Перегляди: 80
Відправляйте те що маєте, або те що можете скачати через кабінет. Якщо договору немає, в кабінеті теж немає, або у вас нема доступу до кабінету, в зверненні так і пишіть - договір не наданий, в кабінеті відсутній, або "доступу до особистого кабінету не маю"

если есть живые карты банка, то всю информацию по закрытой можно найти в приват24 в разделе "послуги" /"картки". там отображаются и открытые и давно закрытые карты. заходите в приват24, и сразу набирайте 3700 - вам онлайн помогут все найти.
Дякую, написала знов через урядовий прикріпила туди копії договорів, побачимо що получиться. Доречі телефонувала на 1545 жалілась на Профіт Капітал(Фактор) номера тел. дала всіх самих "борзих" і з Фінфорсу також, то сьогодні взагалі тиша)))

Я отправляла письма укрпочтой, заказные на нацком. Ответы пришли на имейл, все ответы одни и те же - я должна предоставить им документы))) квитанции, копии договоров. Но сам факт, что я отправляла им эти договоры, а по некоторым мфо и квитанции...так что ничего этот нацком не делает.

Доброго дня! Я писав через офіційне звернення на сайті НФКУ. Але як показує практика як на якого виконавця попадеш. В разі з КредитАП виконавець сам запросив договір у контори, по другим просто прийшла відписка, я викладав відповіді. на них місяць чекав. Тому я думаю, що краще буде писати Укрпоштою з повідомлення та обовязково прикладати договора та підтвердження оплат. Навіть форумчани пишуть, що підходять скрини екранів особистих документів. В деяких конторах можна скачати договора.
А з приводу погроз, то збирайте компромат: записи розмов, смс, переписку пр вайберу та пишіть заяву в поліцію. Щодо родичів, десь я на форумі читав що можна писати скаргу на розкриття інформації третіми особами.
А я сам по можливості ігнорую, родичів і знайомих попередив, вибачився, деяким могорич поставив за незручності. Один із моїх сусідів каже, що морду набив особам, які мене шукали за адресою прописки. Хоча щось не віриться, що хтось їздить.
хоча я сам розумію. що своїми дурними і необдуманими вчинками приніс багато незручностей і неприємностей своєму оточенню. За що щиро каюсь.
А сам кредитап как отреагировал на акт? Вам закрыли кредит? Что-то списали, вернули переплату?

Я отправляла письма укрпочтой, заказные на нацком. Ответы пришли на имейл, все ответы одни и те же - я должна предоставить им документы))) квитанции, копии договоров. Но сам факт, что я отправляла им эти договоры, а по некоторым мфо и квитанции...так что ничего этот нацком не делает.
І мені такий же лист прийшов( Ви щось ще дослали? У мене нема можливості роздрукувати, хоча все їм прикріплювала.

А ось по джоберу-топкредиту мені відповіли, що державні органи взагалі не мають права втручатись в господарські відносини. І взагалі порушень в роботі товариства не виявлено і я л0х не хочу платити. ось якось так.
А по кешберрі запропонували звернутися до суду.
Г.Павленко мне тоже ответила,что типо всё норм по договору..

Доход родини в декларации за 2019г на сумму 6 424 962,00 грн

Почему-то я не удивлена

Здравствуйте! Из собственного опыта рассказываю) Понаписывали в Нацкомфинуслуг на шараг письма, в итоге Гофинго было насчитано около 15000 грн, после обращения списали до 3000 грн., Майкредит насчитало 30000 грн, после стало 2000 грн. Ещё 4 обращения у них на рассмотрении, но до этого наяривали нереально, после того, как отправились письма молчат. Только сообщения присылают, что доступно закрытие со списанием.
А можна адресу де ви писали

Назад
Угорі