Доброго дня! Я писав через офіційне звернення на сайті НФКУ. Але як показує практика як на якого виконавця попадеш. В разі з КредитАП виконавець сам запросив договір у контори, по другим просто прийшла відписка, я викладав відповіді. на них місяць чекав. Тому я думаю, що краще буде писати Укрпоштою з повідомлення та обовязково прикладати договора та підтвердження оплат. Навіть форумчани пишуть, що підходять скрини екранів особистих документів. В деяких конторах можна скачати договора.
А з приводу погроз, то збирайте компромат: записи розмов, смс, переписку пр вайберу та пишіть заяву в поліцію. Щодо родичів, десь я на форумі читав що можна писати скаргу на розкриття інформації третіми особами.
А я сам по можливості ігнорую, родичів і знайомих попередив, вибачився, деяким могорич поставив за незручності. Один із моїх сусідів каже, що морду набив особам, які мене шукали за адресою прописки. Хоча щось не віриться, що хтось їздить.
хоча я сам розумію. що своїми дурними і необдуманими вчинками приніс багато незручностей і неприємностей своєму оточенню. За що щиро каюсь.