ayukraine
Форумчанин
- Дописи
- 14
- Реакції
- 14
- Бали
- 128
ayukraine не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Усім вітання! Радий бути серед вас. Дуже хотілося б переповісти свою історію докладно, адже спілкування і розуміння навколо не вистачає (та, певно, в цій ситуації і не потрібно), але є досить знаною у своїй сфері діяльності людиною, тому боюся, що і тут буду впізнаним і засудженим)))
Можу сказати, що тяжка ситуація у особистому житті призвела до величезної душевної кризи, як наслідок - пошуку будь-яких виходів чи просто заспокоєнь. Гроші в цьому стані не рахувалися. У підсумку - за кілька років - близько 150 тис. боргу в банках, а останній рік - годівля МФО. Спершу 200 тис. (з відсотками), на закриття яких позичив у друга. Але не вистачило 20 тис., які, здавалося, "от-от закрию". В результаті - нові перепозичання, і за півроку знову "непомітно" набігла та сама сума. Скільки грошей спустив на відсотки за весь період - рахувати навіть не намагався, страшно. Намагання пошуку нових "кредиторів" серед близьких і колег зупинив тільки цей форум, за що я безмірно вдячний його засновникам і дописувачам. Можу сказати, що нинішній рівень мого заробітку дозволяє покрити все (включно з тілами МФО, коли вони на це погодяться), за півтора-два роки. Втім, мене чекає не надто веселий період атак МФО, тому сподіваюся на вашу підтримку! А ухвалити єдине правильне рішення щодо них ви мені вже допомогли, за що ще і ще раз щиро дякую!!!
виплата зарплати готівкою, працюючи на державному підприємстві
виплата зарплати готівкою, працюючи на державному підприємстві